Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

Evde beklemek gerçekten çok zor psikoljik acıdan rabbim bu yolda olanlara yardim etsin insallah sizde hem kese hem kalp atışı alırsınız

Evde beklemek gerçekten çok zor psikoljik acıdan rabbim bu yolda olanlara yardim etsin insallah sizde hem kese hem kalp atışı alırsınız
Amin inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun canım cuma günü kese göründü ve kalp atışı da duyuldu çok şükür

Yapti m canim cok sukur pozitif sen transfer sonrasi kacinci gun de kalp atışı kese gördün acaba
Hadi gözün aydın canım çok sevindim rabbim güzelce kucağına almayı nasip etsin inşallah transferden 25 gün sonra kese göründü ve kalp atışını duydum canım

Selam bi daha yazmamışssınız sonucunuz ne oldu acaba merak ediyorum

Merhabalar 2. tüp bebek transferim transfer sonrası 6. Günüm fotoğrafta belli olmasa da ilk 10 dakikada silik çizgi çıktı tecrübesi olan var mı ne dersiniz ?

Öncelikle hayırlısı olsun. Kacinci gün embriyosuduydu. Sanırım erken gebelik testi bu. Bende bundan 9.gün yapmıştım ve net bir şekilde görünmüştü. 5.gün embriyosuydu.

Öncelikle hayırlısı olsun. Kacinci gün embriyosuduydu. Sanırım erken gebelik testi bu. Bende bundan 9.gün yapmıştım ve net bir şekilde görünmüştü. 5.gün embriyosuydu.
Evet erken gebelik testi 5. Gün embriyosu 2 adet benim de 7. Günümdü iğnem vardı bugün gidince tahlil de yaptırdım beta 14.42 çıktı sizin nasıldı kan değeriniz

Slm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…