Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

benim 8 martta belli olacak, yalnız adet olacak gibi sancılarım var, sanırım tutmadı, hayırlısı...
O ağrılar geçtiğinde mı hamile olunuyormus hanımefendi. Bende var olan bütün belirtiler bugün yok oldu. Sunucunuz hakkında bilgi verebilir misiniz

Arkadaşlar hiçbir belirtisi olmadan kanda pozitifi görenler var, içinizi ferah tutun Benimde regl dönemimde hafif şekilde ağrım olmuştu, hafif diyorum çünkü benim regl ağrım bayağı şiddetli olur. Sonra zaten ağrı falan hiçbir şey kalmadı. İnşallah sizde pozitifleri görürsünüz

Kızlar benim bugün transferin 9.günü. Yarin kanda test günüm. 5.gün embriyosuydu. Biraz evvel bir miktar acik kahverengi lekelenmem oldu. Sizce tutulma belirtisi midir? Böyle bir durum yasayip pozitif olan gebe oldugunu öğrenen var mi?

Merhabalar tüp bebek transfer sonrası gebelik testini bekleyenler burada buluşalım. Zaman geçmiyor test yapan var mı aranızda benim ki 3.gün embriyosu
Benimkiler de 3. gün embiriyosu ikinci deneme 2 embiriyo 7 . gün silik cikti çatlatma iğnesi den dolayı öyle görülebiliyogörülebiliyor diye korkuyorum önceki transferimde öyle olduğu için korkuyorum 23 Mart'ta kan testi vericem az kaldı baştan böyle değildim bir korku stres çoğaldı bende çok emek verdik ameliyat oldum rahim dinlendirme rahim yıkama intralipit embriyoglue hepsi yapıldı bu sefer birde bende ve eşimde sorun olmadığı halde ikimizde 32 yasindayiz

Hiç bir belirtim yok aslında ilk 3-4 gün karnımda şişlik biraz kasık agrısı vardı şimdi hiç birşey yok test yapsam mı yapnasam nı bilemiyorum
Benim transferden sonra 4. Gün bel ve bacak ağrısı 4 gün gece uyku uyutmadi çektim 8. Gün geçti şimdi midemde şişlik var başkada bir şey yok hiç bir şey hissetmiyorum inşallah tutmuştur

Benimde rüyama giriyor yarın kan vermeye gitcem ama korkuyorum negatif duymaktan göbeğim mosmor açıyor artık iğne vurmaktan bıktım tek sebep için insallah Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın çektiğimiz acılara değsin

Tramsfer sonra pozitif görenler hangi belirtileri yaşadınız acaba ben hic belirtinyasamiyorum sizce normal.mk
Hic belirti arama. Bende hiç bir belirti olmadi. Test gününü bekle. Idrar testini erkenden yapıp bosyere kendinide üzme. Her şeyin hayırlısı.

Ben Trabzonda 3 tup bebek denemesi yaptım. Raporlu denedim.Medical Parkta. Doktor Hasan Tahsin Beye. 1.denemede pozitifti. Ama düşükle sonuçlandı. 4.denemeyi istanbulda yaptık. Çok şükür şuan herşey yolunda gidiyor.

Çok şükür Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende Hasan hoca mı Cavit hoca mı arasında kaldım Cavit hocaya gidecem sanırım hayırlısı olsun bakalım

Benim kese kontrolüm 26 martta canım 13 mart kan tahlili günümdü 15 martta kan tahlili tekrarlandı kan değerinde yükselme olunca 10 gün sonra kese kontrolü dedi canım

Tramsfer sonra pozitif görenler hangi belirtileri yaşadınız acaba ben hic belirtinyasamiyorum sizce normal.mk
Benim pozitif çıktı canım bende kasık ağrısı kasık batması dışında birşey olmadı canım sen ne zaman transfer oldun

Canım verdin mi kan tahlili hiç korkma herşey bizim için moralini bozma ben hiç kötü düşünmedim hep olumlu düşündüm negatif çıkarsa da üzülme sakın herşeyde bir hayır vardır

Bende 16 mart transfer oldum nerdeyse hiç belirtim yok Bekliyorum
Hayırlı olsun canım test günün ne zaman bende de kasık batması kasık ağrısı haricinde belirti yoktu ki belirti arama zaten herkesinki farklı oluyor ve sabırla test gününü bekle hep olumlu düşün ben öyle yaptım valla ki transferden sonraki gün işe bile gittim yani

Ya ben hic ise gitmedim rapor aldim Is yerin 65 km uzakta cumartesi test günüm ama cuma yapmayı düşünüyorum insallah sonu guzel olur rabbim bize merhamet eder

Ya ben hic ise gitmedim rapor aldim Is yerin 65 km uzakta cumartesi test günüm ama cuma yapmayı düşünüyorum insallah sonu guzel olur rabbim bize merhamet eder
Anladım canım benim işim yakındı bende geldim çünkü evde kendimi dinleyecektim o yüzden kafam dağılsın dedim anladım canım ama bence yapma ben hiç yapmadım direk hastanede öğrendim sonucu inşallah pozitif çıkar canım rabbim herkese tattırsın o duyguyu cuma günü benimde kese kontrolü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…