Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

Benim de 5. Gün embrıyosu dün yaptırdım transfer yarında adet günüm eger tutunmamıssa yarın adet gelir mi

Mümkün değil. Siz artık normal döngüde değilsiniz. Yumurtlamanızın üzerinde. Daha 6 gün geçti şu anda öyle düşünün :) adetinize daha 7-8 gün var. Fakat o zaman da adet olmayacaksınız çünkü ilaçlar adet olmanızı engelleyecek.

Adetin ilk yarısında östrojen rahimi kalınlaştırır, ortada yumurtlarsınız ve o ginden itibaren progesteron da artar ve rahimi bebeğe hazırlar. Yumurtlamadan 14 gün sonra bebek tutunmamışsa progesteron aniden düşer ve o düşüş sayesinde kanama olur. Şu anda ilaçları kullandığınız sürece progesteron düşmeyecek, dolayısıyla adet de olmayacak.

Benim de test günüm 15 Mart 2 Mart’ta transfer oldum. Belirtilerim ise; göğüslerimin hassasiyeti arttı, büyüdü, çok yumuşak, koyu kısmı ise daha da koyulaştı ve biraz genişledi. Bel-bacak ağrım oluyor, etlerim sızlıyor derler ya o durumdayım. Çok çabuk yoruluyorum, halsizim. Benim reglim normalde sancılı olur, olacağım zaman anlarım. Öyle bir regl ağrım da yok

Kızlar namazı oturarak kılıyordum bugün ayakta bi denedim kasığımda kramp oldu . Hata mı yaptım acaba 3 Mart transfer günüm -16 Mart test günüm .benim de 5.gün embriyosu ilk tüp bebek deneyimim. Rabbim herkese pozitif haberler versin kasıkda dolgunluk hissi göğüs hassasiyetim var .

Ara ara bana da batma hissiyatı oluyor. Bu kadar kolay etkileneceğini sanmıyorum. Ama Siz yine de isterseniz bu süreçte oturarak kılın.

Benim de aynı belirtilerim var. Ara ara oluyor. Bazen hiç bir şey yok. Benim de 5. Gün embriyosu 2 Mart ama test zamanım 11’inde Sizin kaçıncı gün embriyosu acaba daha geç sanki test tarihiniz

Benim de aynı belirtilerim var. Ara ara oluyor. Bazen hiç bir şey yok. Benim de 5. Gün embriyosu 2 Mart ama test zamanım 11’inde Sizin kaçıncı gün embriyosu acaba daha geç sanki test tarihiniz
Benimki 6. Gün embriyosu, test günümü 12 gün sonraya vermişler neden bilmiyorum

Sizinki erkenmiş :) benim de 3 mart 5.gün embriyosu. Test günüm 15 mart. Tam 12 gün sonra.

Kaçıncı denemeniz bir de nereye gidiyorsunuz acaba?

2 opu geçirdim ama bu ilk transferim :) Bursa Jimer Hastanesi’ndeyim.

Sizin de sanırım ilk denemenizmiş :) dondurulmuşmuş. İnşallah güzel haberleri peş peşe veririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…