Transferi adete kac gun kala yaptilar?Ben de acaba adet mi olacağım deyip korkuyorum açıkçası.
benim kalınlaşma geç olduğu için adet zamanıma denk geldi transfer, doktor öyle uygun gördüTransferi adete kac gun kala yaptilar?
Benimde oyle yaptilar ama tuhaf degilmi? Embriyolarin tutunmaya zamani kalmiyorkibenim kalınlaşma geç olduğu için adet zamanıma denk geldi transfer, doktor öyle uygun gördü
Benim de 5. Gün embrıyosu dün yaptırdım transfer yarında adet günüm eger tutunmamıssa yarın adet gelir mi
Hayır gelmez, aldığımız ilaçlardan dolayı gelmediğini biliyorumBenim de 5. Gün embrıyosu dün yaptırdım transfer yarında adet günüm eger tutunmamıssa yarın adet gelir mi
Ara ara bana da batma hissiyatı oluyor. Bu kadar kolay etkileneceğini sanmıyorum. Ama Siz yine de isterseniz bu süreçte oturarak kılın.Kızlar namazı oturarak kılıyordum bugün ayakta bi denedim kasığımda kramp oldu . Hata mı yaptım acaba 3 Mart transfer günüm -16 Mart test günüm .benim de 5.gün embriyosu ilk tüp bebek deneyimim. Rabbim herkese pozitif haberler versinkasıkda dolgunluk hissi göğüs hassasiyetim var .
Benim de aynı belirtilerim var. Ara ara oluyor. Bazen hiç bir şey yok. Benim de 5. Gün embriyosu 2 Mart ama test zamanım 11’indeBenim de test günüm 15 Mart2 Mart’ta transfer oldum. Belirtilerim ise; göğüslerimin hassasiyeti arttı, büyüdü, çok yumuşak, koyu kısmı ise daha da koyulaştı ve biraz genişledi. Bel-bacak ağrım oluyor, etlerim sızlıyor derler ya o durumdayım. Çok çabuk yoruluyorum, halsizim. Benim reglim normalde sancılı olur, olacağım zaman anlarım. Öyle bir regl ağrım da yok
Benimki 6. Gün embriyosu, test günümü 12 gün sonraya vermişler neden bilmiyorumBenim de aynı belirtilerim var. Ara ara oluyor. Bazen hiç bir şey yok. Benim de 5. Gün embriyosu 2 Mart ama test zamanım 11’indeSizin kaçıncı gün embriyosu acaba daha geç sanki test tarihiniz
Benim de aynı belirtilerim var. Ara ara oluyor. Bazen hiç bir şey yok. Benim de 5. Gün embriyosu 2 Mart ama test zamanım 11’indeSizin kaçıncı gün embriyosu acaba daha geç sanki test tarihiniz
Kaçıncı denemeniz bir de nereye gidiyorsunuz acaba?Sizinki erkenmiş :) benim de 3 mart 5.gün embriyosu. Test günüm 15 mart. Tam 12 gün sonra.
Evet sizin hatta erken bile çıkabilir. Hemşire bana 9 gün sonra iyi haberlerinizi alırız inşallah dediBenimki 6. Gün embriyosu, test günümü 12 gün sonraya vermişler neden bilmiyorum
Kaçıncı denemeniz bir de nereye gidiyorsunuz acaba?
Ben de Antalya Ivf’de yaptırdım. İlk denememiz ama insan bir umutlanıyor. Umarım güzel haberler veririz2 opu geçirdim ama bu ilk transferim :) Bursa Jimer Hastanesi’ndeyim.
Sizin de sanırım ilk denemenizmiş :) dondurulmuşmuş. İnşallah güzel haberleri peş peşe veririz :)
Selam benimde 13 mart test günümBenim 12 mart test günüm yakınmış tarihler
Kaçıncı gün embriyosuSelam benimde 13 mart test günüm
5 gün embriyosu taze transfer yapıldıKaçıncı gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?