Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

merhabalar benim de ilk tüp bebek denemem bundan önce doğal yol ile hamile kalıp kızımı kaybettim maalesef.. 5 martta yumurtam toplandı 10 martta transferim oldu bugün ikinci günüm 5. Gün embriyosu doktorum en az %50 şansımız olduğunu söyledi umutlu konuştu 5. Gün embriyosu olup test tarihini beklemeden idrar testi yapan var mı aranızda

9.gun kan testim negatif ti bugün 11.günüm regli oldum tutmadı benimkisi

Kaybın için çok üzüldüm canım benim de ilk tüp bebek denemem ama ben hiç hamile kalamadım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah test sonuçlarımız iyi gelir ben 13 martta test yaptırcam sonucum belli olacak

Kaybınız için üzüldüm inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsınız. Ben de 9 martta iki tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Test günüme kadar test yapmayacağım yeterince yıprandık bu süreçte zaten

Hayırlısı ile inş pozitif çıkar merakla bekliyoruz çok az kalmış sizin benim daha var önceden idrar testi yapanlar var fakat bende bekleyeceğim günümü

Kesinlikle çok stres üzüntülü aynı zamanda da umut dolu bir yol ama başaracağız inş Allah’ın izni ile
İnşallah benim bu sürecim çok stresli ve kötü geçti bir takım sıkıntılardan dolayı. O yüzden hiç umudum yok bir an önce testi yapıp ilaçları bırakmak istiyorum

Yaa o kadar zor ki sanki askerlik yapiyorum puzzle aldim onu yapiyom zaman gecsin diye korkudan ev isi de yapamiyorum insallah Allahim saglikli evlatlar nasip eder bize

Hayırlısı ile inş pozitif çıkar merakla bekliyoruz çok az kalmış sizin benim daha var önceden idrar testi yapanlar var fakat bende bekleyeceğim günümü
İnşallah canım valla idrar testini yapmayı aklımdan çok geçirdim ama cesaret edemedim o yüzden direk gününde yaptırcam testimi

İnşallah benim bu sürecim çok stresli ve kötü geçti bir takım sıkıntılardan dolayı. O yüzden hiç umudum yok bir an önce testi yapıp ilaçları bırakmak istiyorum
Allahtan umut kesilmez canım her zaman umut vardır yılmak yok evet zor ve zahmetli bir yol bizim yolumuz ama napalım kaderimiz buymuş

Yaa o kadar zor ki sanki askerlik yapiyorum puzzle aldim onu yapiyom zaman gecsin diye korkudan ev isi de yapamiyorum insallah Allahim saglikli evlatlar nasip eder bize
Evet çok zor bir süreç canım ama yapacak bişeyimiz yok sabretmekten başka rabbim ne yazdıysa onu görcez çok fazla kafana takma inan kafana takınca sonucu değiştiremiycez ben hep öyle teselli ediyorum kendimi

İnşallah canım valla idrar testini yapmayı aklımdan çok geçirdim ama cesaret edemedim o yüzden direk gününde yaptırcam testimi
İnşallah güzel haberler alacağız ama iyi düşünüyoruz kötüye yormayalım benim doktorum hiç birşey hissetmeyeceksin hissettiklerini de tuttu ya da tutmadı diye yorma sadece gününü bekle motivasyonunu yüksek tut demişti bende o şekil yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…