Ben 3 mart da transfer oldumAmin inşallah canım sen de 1 martta transfer oldun
Hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.Kızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrm
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım çoğu gitti azı kaldı valla zor bekliyorum geceleri sürekli uyanıp duruyorum aklımdan çıkmıyor rüyalarıma falan giriyor inşallah pozitif sonuç alırızBen 3 mart da transfer oldum
Kaybın için çok üzüldüm canım benim de ilk tüp bebek denemem ama ben hiç hamile kalamadım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah test sonuçlarımız iyi gelir ben 13 martta test yaptırcam sonucum belli olacakmerhabalar benim de ilk tüp bebek denemem bundan önce doğal yol ile hamile kalıp kızımı kaybettim maalesef.. 5 martta yumurtam toplandı 10 martta transferim oldu bugün ikinci günüm 5. Gün embriyosu doktorum en az %50 şansımız olduğunu söyledi umutlu konuştu 5. Gün embriyosu olup test tarihini beklemeden idrar testi yapan var mı aranızda
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bir dahaki denemede olur inşallah zamanı değilmiş demek ki dondurulmuş embriyon kaldı mı9.gun kan testim negatif ti bugün 11.günüm regli oldum tutmadı benimkisi
Kaybınız için üzüldümmerhabalar benim de ilk tüp bebek denemem bundan önce doğal yol ile hamile kalıp kızımı kaybettim maalesef.. 5 martta yumurtam toplandı 10 martta transferim oldu bugün ikinci günüm 5. Gün embriyosu doktorum en az %50 şansımız olduğunu söyledi umutlu konuştu 5. Gün embriyosu olup test tarihini beklemeden idrar testi yapan var mı aranızda
Hayırlısı ile inş pozitif çıkar merakla bekliyoruz çok az kalmış sizin benim daha var önceden idrar testi yapanlar var fakat bende bekleyeceğim günümüKaybın için çok üzüldüm canım benim de ilk tüp bebek denemem ama ben hiç hamile kalamadım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah test sonuçlarımız iyi gelir ben 13 martta test yaptırcam sonucum belli olacak
Malesef canım artık maddi olarak biraz zor da denerizHayırlısı olsun canım üzme kendini bir dahaki denemede olur inşallah zamanı değilmiş demek ki dondurulmuş embriyon kaldı mı
İnşallahKesinlikle çok stres üzüntülü aynı zamanda da umut dolu bir yol ama başaracağız inş Allah’ın izni ile
Yaa o kadar zor ki sanki askerlik yapiyorum puzzle aldim onu yapiyom zaman gecsin diye korkudan ev isi de yapamiyorum insallah Allahim saglikli evlatlar nasip eder bizeİnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım çoğu gitti azı kaldı valla zor bekliyorum geceleri sürekli uyanıp duruyorum aklımdan çıkmıyor rüyalarıma falan giriyor inşallah pozitif sonuç alırız
Cok uzuldum inan bunu atlatmak zor oluyor guc toplamakta zaman aliyor insaaallaah Allahim hic ummadigin anda sana mucize getirir9.gun kan testim negatif ti bugün 11.günüm regli oldum tutmadı benimkisi
İnşallah canım valla idrar testini yapmayı aklımdan çok geçirdim ama cesaret edemedim o yüzden direk gününde yaptırcam testimiHayırlısı ile inş pozitif çıkar merakla bekliyoruz çok az kalmış sizin benim daha var önceden idrar testi yapanlar var fakat bende bekleyeceğim günümü
Aynen canım maddi yömü baya zorluyor insanı ama napalım bizim de böyle işte gerçekten normal yollarla hamile kalanlar çok şanslılarMalesef canım artık maddi olarak biraz zor da deneriz
Allahtan umut kesilmez canım her zaman umut vardır yılmak yok evet zor ve zahmetli bir yol bizim yolumuz ama napalım kaderimiz buymuşİnşallahbenim bu sürecim çok stresli ve kötü geçti bir takım sıkıntılardan dolayı. O yüzden hiç umudum yok bir an önce testi yapıp ilaçları bırakmak istiyorum
Evet çok zor bir süreç canım ama yapacak bişeyimiz yok sabretmekten başka rabbim ne yazdıysa onu görcez çok fazla kafana takma inan kafana takınca sonucu değiştiremiycez ben hep öyle teselli ediyorum kendimiYaa o kadar zor ki sanki askerlik yapiyorum puzzle aldim onu yapiyom zaman gecsin diye korkudan ev isi de yapamiyorum insallah Allahim saglikli evlatlar nasip eder bize
İnşallah güzel haberler alacağız ama iyi düşünüyoruz kötüye yormayalım benim doktorum hiç birşey hissetmeyeceksin hissettiklerini de tuttu ya da tutmadı diye yorma sadece gününü bekle motivasyonunu yüksek tut demişti bende o şekil yapıyorumİnşallah canım valla idrar testini yapmayı aklımdan çok geçirdim ama cesaret edemedim o yüzden direk gününde yaptırcam testimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?