- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 23
- 30
Benimde aynı şekilde inşallah güzel sonuçlar alırız5 gün embriyosu taze transfer yapıldı
Ben de acaba adet mi olacağım deyip korkuyorum açıkçası.
Amin inşallah canım peki var mı bir belirti falanBe
Benimde aynı şekilde inşallah güzel sonuçlar alırız
Malasef, sizde var mıAmin inşallah canım peki var mı bir belirti falan
Kaybınıza çok üzüldüm İnşallah bu sefer çok güzel sonuç alırsınız hiç kötü düşünmeyin hep pozitif düşünün rabbim hayırlısını nasip etsinGünaydın.
Araniza bugün katıldım. Benimde 5 martta transferdim oldu. 15 mart ve 17 martta kan testi yapacağım. Herkes için hayırlısı. Daha önce 2 aşılama ve 3 tup bebek denemesi oldu. Sadece 1.tup bebek denemede pozitifi aldım. Ama kalp atışını alamadan düşükle sonuçlandı.
Bugün hiç birşey yok dün az kasık ağrım vardı bugün oda yok çok garipMalasef, sizde var mı
Belirtiler için erken diyorlar ama ben ilaçların yan etkisini çok yaşıyorumBugün hiç birşey yok dün az kasık ağrım vardı bugün oda yok çok garip
Belirtiler kişiden kişiye de değişebilir canım ayy evet ya bende yaşıyorum ilaçların yan etkileriniBelirtiler için erken diyorlar ama ben ilaçların yan etkisini çok yaşıyorum
Hangi ilaçları kullanıyorsunuzBelirtiler kişiden kişiye de değişebilir canım ayy evet ya bende yaşıyorum ilaçların yan etkilerini
Kızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrmBelirtiler kişiden kişiye de değişebilir canım ayy evet ya bende yaşıyorum ilaçların yan etkilerini
Yaaa çok tebrik ederimmmKızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrm
1 mart da transfer oldum 5.gün embriyosuYaaa çok tebrik ederimmmHayırlı olsun, çok sevindim 2 Mart’ta mı transfer olmuştunuz?
Çok sevindim canım devamı da daim olsun insallah darısı bizin başımıza tebrik ediyorumKızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrm
Kızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrm
Ayy canım çok sevindim Allahım güzelce sağ salim kucağına da almayı nasip etsin rabbim kandil günü sevindirdi seni bize de dua et canımKızlar hamileyim 134 çıktı degerleşrm
Aynı gün transfer olmuşuz canım benim daha test günüme var çok heyecanlıyım1 mart da transfer oldum 5.gün embriyosu
Amin... Bütün bekleyenlere ALLAH nasip etsin.Kaybınıza çok üzüldüm İnşallah bu sefer çok güzel sonuç alırsınız hiç kötü düşünmeyin hep pozitif düşünün rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin inşallah canım sen de 1 martta transfer oldunMerhaba herkese, benim de test gunum 13 mart beni bir tek siz anlayabilirsiniz su an ne zormus boyle beklemek Allah herkese guzel haberler almayi nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?