- 5 Eylül 2017
- 124
- 33
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Doktor ne dedi ki sordun mu. Geç tutunmuş olabilir peki idrar testi yaptığında koyuluğu nasıldı mesela her gün artarak kızardı mu yoksa hep aynı derece de mi kaldı yoksa kırmızılığı azaldı mı.Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtıyacım var tup bebek tedavı goruyorum ılk transferım gerceklestı 10 gunde idrar testı ypatım hepsı pozıtıf cıktı ve testı 5 kez tekrarladım 12 gun kan verdım ve degerım 3.9 cııktı sızce bu be dır sok oldum kendıme gelemesım halaaa
Giderek koyulaşmış ben kimyasal yaşamıştım ilk tedavimde hep aynı derecede kırmızılık gördüm gidereK azalan kırmızılık oluyor genelde sizin tutmuştur Allah'ın izniyle dinlenin adet sancısı olması olabiliyor
Giderek koyulaşmış bence sıkıntı yok, hayırlı olsun :) 5.gün embriyosu muydu?6 gün 8 gün 10 gün 11 gün canım
Belki de ikiz :) 6.gün idrar testinde çıkmış baya erken yani. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)6 gün . İki tane birinci ve ikinci kalite. İnşallah bu kez yüzümüz güler . Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :))))
Arkadaşlar moralim çok bozuk yardım edin lütfen 4 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi yaptım bugün beta hcg baktım 2 cıktı ya merakıma yenildim 5. Gün embriyonunda bugunlerde tutunup hcg salınmıyor mu bide ilk gün sayılmıyor degilmi ....Ayın 1 transfer günümdü . Bugun 11 günüm diyorum.
Tatlım inşallah hamileyim diye bas bas bagirirsin burda ilk gün sayilmiyo transferinArkadaşlar moralim çok bozuk yardım edin lütfen 4 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi yaptım bugün beta hcg baktım 2 cıktı ya merakıma yenildim 5. Gün embriyonunda bugunlerde tutunup hcg salınmıyor mu bide ilk gün sayılmıyor degilmi ....
Ben de 4 ağustosta transfer oldum gerçi benimki 3.gün embriyosu ama.. Erken baktırmışsın canım pazartesi bi kan daha ver benceArkadaşlar moralim çok bozuk yardım edin lütfen 4 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi yaptım bugün beta hcg baktım 2 cıktı ya merakıma yenildim 5. Gün embriyonunda bugunlerde tutunup hcg salınmıyor mu bide ilk gün sayılmıyor degilmi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?