Tüp bebek transfer sonrası

Ne olur bişey yazın çatlıyacam burda
Bende salı günü transfer oldum 🥰

Ben çizgi göremedim canım ama testinin ilk cizgiside bir garip belki bozuktur ama en az 7 günü geçmesi gerekiyor diyorlar .

Bende çok merak ediyorum ama sabır en azindan yaptırdığımız gune kadar bi gelelim

Bir bildikleri var ki bize 12 gün ileriye gün veriyorlar hiç moraliniz bozma 😍😍😍

Ki bunu benim gibi sabırsız biri diyo 🥰🥰🥰

İnşallah canım hayırlısı ile benimde ilk transfer 3.gün embriyosu 2tane🥰
Sizin tazen miydi dondurulmuş mu?😊 benim dondurulmuş değerlerim çok yükseldi 33 yumurta toplandığı için polikistik over var bende ama çocuğa engel bir durum yoktu ama yine olmadı en son bizde tüp bebek yapmaya karar verdik

Sizin tazen miydi dondurulmuş mu?😊 benim dondurulmuş değerlerim çok yükseldi 33 yumurta toplandığı için polikistik over var bende ama çocuğa engel bir durum yoktu ama yine olmadı en son bizde tüp bebek yapmaya karar verdik
Bende pkoluyum ağustos ta opu oldu eylülde rahmi dinlendirmek istedi doktorum çok şiştim fazla sayıda yumurta olduğu için hem genetik sonuçlarını bekledik ekim 26 da transfer yapıldı benimde 30 yumurta toplandı ama 15 olgun yumurtaydı onların içindende 8 tanesi döllendi dondurduk işte 2 si transfer oldu 6sı bekliyo🤗

Back
X