Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende salı günü transfer oldumNe olur bişey yazın çatlıyacam burda
26 sinda mi transfer oldun canimTransferimin beşinci günü dondurulmuş embriyo hayalet bi çizgi var sanki yoksa bana mı öyle geliyor
Hayalet cizgi bende gördümmm. Hayirlisi olsun insallah pozitifleri görürüz. Bende 27 sinde transfer oldumEvet canım 26 sında transfer oldum
Ya inş hep birlikte görürüz çift çizgileriHayalet cizgi bende gördümmm. Hayirlisi olsun insallah pozitifleri görürüz. Bende 27 sinde transfer oldum![]()
Test sonucunuz ne olduMerhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
Çift transfer oldu benim 5. Gün embriyosu.Ya inş hep birlikte görürüz çift çizgilerisizin tek transfer mi çift mi
Evet benimde çiftÇift transfer oldu benim 5. Gün embriyosu.senin de mi Çift?
Ya ne güzel inş o güzel haberleri hepimiz veririz benim ilk transferim sizin
Okudugum kadarıyla çoğu kisinin gebelik belirtileri böyle baslamis.bende henüz bisey yok bakalim :) belim agriyor sadece..Ama benm kasıklarım çok ağrıyor her an adet olcakmışım gibi
Benim kasık ağrım var her an adet olacakmışım gibi korkuyorum adet olacam dieOkudugum kadarıyla çoğu kisinin gebelik belirtileri böyle baslamis.bende henüz bisey yok bakalim :) belim agriyor sadece..
İnşallah canım hayırlısı ile benimde ilk transfer 3.gün embriyosu 2taneYa ne güzel inş o güzel haberleri hepimiz veririz benim ilk transferim sizin![]()
3. Gün embriyosunda 10.gün testte çıkmıştıMerhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
Sizin tazen miydi dondurulmuş mu?İnşallah canım hayırlısı ile benimde ilk transfer 3.gün embriyosu 2tane![]()
Bende pkoluyum ağustos ta opu oldu eylülde rahmi dinlendirmek istedi doktorum çok şiştim fazla sayıda yumurta olduğu için hem genetik sonuçlarını bekledik ekim 26 da transfer yapıldı benimde 30 yumurta toplandı ama 15 olgun yumurtaydı onların içindende 8 tanesi döllendi dondurduk işte 2 si transfer oldu 6sı bekliyoSizin tazen miydi dondurulmuş mu?benim dondurulmuş değerlerim çok yükseldi 33 yumurta toplandığı için polikistik over var bende ama çocuğa engel bir durum yoktu ama yine olmadı en son bizde tüp bebek yapmaya karar verdik