Merhabalar öncelikle geçmiş olsun inşallah süreciniz olumlu olur ama size tavsiyem yumurta toplama işlemi çok ağrılı ve acılı bir işlemmiş o yüzden ben anestezi altında yaptırdım eğer acı eşiğiniz düşükse anestezi altında yapmanızı tavsiye ederim ama dayanabilirim göze alabilirim diyorsanız anestezisiz bir şekilde deneyebilirsinizMerhaba arkadaşlar pazartesi günü tüp bebek sürecine başladım...gonal f pergoveris vurunuyorum...açıkçası muayenelerim biraz kasilmali geciyor.bakiliyor ama rahat olamiyorum...transfer zamani aneztesi ile mi yaptırsam yada bı şekilde kendimi hazirlasam mi..Dr aneztesi almadan yaparız dedi...aşılama zamanı almıştım tutmadı..tüp bebek daha itinalı süreç...acaba benim gibi muayene de rahat olamayıp ginede transferi anestezi almadan yaptıran tutan var mı.yada ne önerirsiniz
Cok teşekkür ederim çok sağolun inşallah güzel geçer cümlemizinMerhabalar öncelikle geçmiş olsun inşallah süreciniz olumlu olur ama size tavsiyem yumurta toplama işlemi çok ağrılı ve acılı bir işlemmiş o yüzden ben anestezi altında yaptırdım eğer acı eşiğiniz düşükse anestezi altında yapmanızı tavsiye ederim ama dayanabilirim göze alabilirim diyorsanız anestezisiz bir şekilde deneyebilirsiniz
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz bilirsiniz pkos var ise mutlaka anestezili yaptırın derim çünkü yumurtalıklar çok hassaslasiyor çok uyarıliyor bu süreçte birde daha serin bir ayda yaptırın buda tutunma sürecini etkiliyormuş banada doktorum söylemiştiCok teşekkür ederim çok sağolun inşallah güzel geçer cümlemizinopu süreci degilde transfer zamanı olarak demiştim son aşama olarak ...acaba kasilirmiyim rahat mı olurum inşallah sıkıntı çıkmaz güzel ilerler
Artik serin ay geldi geçti canim ..yakında transfer olurum..muhtemel salı çarşamba opu..sonra napicak bişey demedi...her ay düzenli regl yumurtalar iyi dedi..bakalım rabbim yardım etsinBir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz bilirsiniz pkos var ise mutlaka anestezili yaptırın derim çünkü yumurtalıklar çok hassaslasiyor çok uyarıliyor bu süreçte birde daha serin bir ayda yaptırın buda tutunma sürecini etkiliyormuş banada doktorum söylemişti
Transfer muaayene kadar surmuyo bile rahim agzini bi aparatla acip icine yumurtalari birakiyolar anlamiyosun bile. Catalda 5 dk karnin kasmadan bekletiyolar o 5 dk cok onemli. Sonrasinda bi yarim saat dinlendiriyolar. Dr bana o 5 dk dan sonra istersen horon tep demisti.Merhaba arkadaşlar pazartesi günü tüp bebek sürecine başladım...gonal f pergoveris vurunuyorum...açıkçası muayenelerim biraz kasilmali geciyor.bakiliyor ama rahat olamiyorum...transfer zamani aneztesi ile mi yaptırsam yada bı şekilde kendimi hazirlasam mi..Dr aneztesi almadan yaparız dedi...aşılama zamanı almıştım tutmadı..tüp bebek daha itinalı süreç...acaba benim gibi muayene de rahat olamayıp ginede transferi anestezi almadan yaptıran tutan var mı.yada ne önerirsiniz
Ah işte ayaklarımı tam açamıyorum edemiyorum bakılıyor muayene de ama rahat olamıyorum...Dr dedi anestezi almana gerek yok..ya kasilirsam vs ...rabbim yardım etsin ...siz hangi asamadasinizTransfer muaayene kadar surmuyo bile rahim agzini bi aparatla acip icine yumurtalari birakiyolar anlamiyosun bile. Catalda 5 dk karnin kasmadan bekletiyolar o 5 dk cok onemli. Sonrasinda bi yarim saat dinlendiriyolar. Dr bana o 5 dk dan sonra istersen horon tep demisti.
Merhaba ben de çok kasılıyorum hiç acımıyor denilen transferde bile canım yandı ama abartılacak gibi mi hayır kesinlikle değildi. İkinci transfer için hala gerginim ama embriyolarımın oraya yerleştirildiğini görmek beni mutlu ediyorAh işte ayaklarımı tam açamıyorum edemiyorum bakılıyor muayene de ama rahat olamıyorum...Dr dedi anestezi almana gerek yok..ya kasilirsam vs ...rabbim yardım etsin ...siz hangi asamadasiniz
Kolay mı oluyor .ay vallahi kafamda deli sorular... anestezi almak etkiliyor mu..nisanda asılama oldum . anestezi aldım.tutmadi ...şimdi tüp bebek surecindeyim..salı muhtemel opu olur... muayene de işte rahat değilim..benim gibi olanda yokmuş.ama şaka yapmiyorm ya ..inşallah transfer güzel geçerMerhaba ben de çok kasılıyorum hiç acımıyor denilen transferde bile canım yandı ama abartılacak gibi mi hayır kesinlikle değildi. İkinci transfer için hala gerginim ama embriyolarımın oraya yerleştirildiğini görmek beni mutlu ediyorve evet canım acırsa bacağımı çekersem endişeniz oluyordur bacağımı bağladılar haahah bu daha da korkuttu ilk başta, sanki çok acıyacakmış da kaçmayayım diye bağlamışlar gibi ama gerçekten kıpırdamadım. Kaçacak kadar da acım olmamıştı. Fazla canım hassas ondan sanırım
Benim 12. Gunum pozitifim bugun 2. Betami verdim.Ah işte ayaklarımı tam açamıyorum edemiyorum bakılıyor muayene de ama rahat olamıyorum...Dr dedi anestezi almana gerek yok..ya kasilirsam vs ...rabbim yardım etsin ...siz hangi asamadasiniz
Ayy ne güzel rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsinBenim 12. Gunum pozitifim bugun 2. Betami verdim.
Canım ben aşırı korkuyordum anestesisiz transferden hatta sakinleştirici alacaktım ama almadım ücretli oluyormuşMerhaba arkadaşlar pazartesi günü tüp bebek sürecine başladım...gonal f pergoveris vurunuyorum...açıkçası muayenelerim biraz kasilmali geciyor.bakiliyor ama rahat olamiyorum...transfer zamani aneztesi ile mi yaptırsam yada bı şekilde kendimi hazirlasam mi..Dr aneztesi almadan yaparız dedi...aşılama zamanı almıştım tutmadı..tüp bebek daha itinalı süreç...acaba benim gibi muayene de rahat olamayıp ginede transferi anestezi almadan yaptıran tutan var mı.yada ne önerirsiniz
Olursun canim heyecandan anlamiyosun bile ben ekrandan izledim sip diye oldu bittiAyy ne güzel rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsindarısı basima...transfer anı kolay mı hani gerilmeme kasilmama rağmen anestezisiz olabilir miyim
Ah inşallah güzel geçer canim...su kasilmalar rahat olamamalar olmasa o anCanım ben aşırı korkuyordum anestesisiz transferden hatta sakinleştirici alacaktım ama almadım ücretli oluyormuşkorkacağın hiç bir şey yok alttan muayene gibi ne bir ağrı ne bir acı rahat ol
Ay inşallah canım o an sakin sakin dururum da güzel geçerOlursun canim heyecandan anlamiyosun bile ben ekrandan izledim sip diye oldu bitti
Gecicek merak etme o an tek dusundugun sey idrara sıkısik olacagin icin ya isersem duygusuAy inşallah canım o an sakin sakin dururum da güzel geçer
Ayy sormayın o da fenaGecicek merak etme o an tek dusundugun sey idrara sıkısik olacagin icin ya isersem duygusu
Max hissedecegin o makasin takildigi an gerisini anlamiyosun zaten :)Ayy sormayın o da fenakepaze gibi ilk aşılamada o şeyi takacaklarken bunaldım demirdi...ama plastik olan o kadar acitmazmis..hay Allah inşallah atlatirim
Bi arkadasim vajinusmus idi anestezi ile transfer oldu. Tuttu. Ben almadım. Daha önce illaki spektulum takilmistir size gene ayni alet ile olucak. Bide eğer dayanabilirsenjz psikolojik olarak anestezi almayın derim. Embriyo transferi sırasında izliyosunuz daha sonra doktor Embriyoyu birakinca bıraktığı yeri ekranda gösteriyor ve çok özel bi an oluyor sizin için.Merhaba arkadaşlar pazartesi günü tüp bebek sürecine başladım...gonal f pergoveris vurunuyorum...açıkçası muayenelerim biraz kasilmali geciyor.bakiliyor ama rahat olamiyorum...transfer zamani aneztesi ile mi yaptırsam yada bı şekilde kendimi hazirlasam mi..Dr aneztesi almadan yaparız dedi...aşılama zamanı almıştım tutmadı..tüp bebek daha itinalı süreç...acaba benim gibi muayene de rahat olamayıp ginede transferi anestezi almadan yaptıran tutan var mı.yada ne önerirsiniz
Aminnn inşallah sizin de pozitif olurKolay mı oluyor .ay vallahi kafamda deli sorular... anestezi almak etkiliyor mu..nisanda asılama oldum . anestezi aldım.tutmadi ...şimdi tüp bebek surecindeyim..salı muhtemel opu olur... muayene de işte rahat değilim..benim gibi olanda yokmuş.ama şaka yapmiyorm ya ..inşallah transfer güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?