- 12 Ocak 2021
- 242
- 699
- 53
- 32
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Anlıyorum canım. Askında haklısın herkeste belirtiler farklı kiminde hiç belirti olmuyor ve hamile oluyor. Doktorum da ikisi birden tutmuş olabilir dedi . Benim değerim 12.günden sonra 2 katından fazla artmış biraz endişelenmiştimNormal canım hatta ikiside tutmuş olabilir :) iki günde bir en az iki katı artmış olması gerekiyor diye biliyorum canım.
Benim hiç bir belirtim olmadı canım valla ilaçlardan kabızlık vardı taze 5. Gün 5aa iki tane transfer yapıldı şükürler olsun birtanesi tuttu canımsadece sol tarafımda hafif çekilme ılmuştu ayağıma vuran oda testten bi iki hün önce onun dışında extra bişeyim yoktu hatta olmadığını düşünmüştüm canım ondan kimse belirti aramasın
Ayyyyy hazırlanıyorum iyice heycanlandımmAnlıyorum canım. Askında haklısın herkeste belirtiler farklı kiminde hiç belirti olmuyor ve hamile oluyor. Doktorum da ikisi birden tutmuş olabilir dedi . Benim değerim 12.günden sonra 2 katından fazla artmış biraz endişelenmiştimSizin değerleriniz nelerdi peki ? Kaçıncı gün kan testi yaptırdınız?
Ayyyy hadi çabuk gitAyyyyy hazırlanıyorum iyice heycanlandımm
2 saat sürse bide öyle bekleriz 3 buçuk 4 gibi öğrenirizAyyyy hadi çabuk git2 de verdiğinde kanı sonuç ne zaman çıkacak acaba
Hey Allah2 saat sürse bide öyle bekleriz 3 buçuk 4 gibi öğreniriz
Verdim kaaann 3 buçukta çıkar büyük ihtimalleee çok heycanlıyımmmHey AllahNeyse geç olsun güç olmasın canım benim.. Rabbim Hayırlı haberler nasip etsin inşallahhhh
Ayyyy hadiii hayırlısııı canım benimmm sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuuuuVerdim kaaann 3 buçukta çıkar büyük ihtimalleee çok heycanlıyımmm
İnşallah pozitiftirrr ağlayasım geliyoor çoookkkkAyyyy hadiii hayırlısııı canım benimmm sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuuuu
Ayy ağlama kuzumm kıyamam sana yaaa Rabbim sevinç göz yaşları olmasını nasip eylesin inşallahh Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım benimmmİnşallah pozitiftirrr ağlayasım geliyoor çoookkkk
Ayy inşallah canım benim Allah razı olsuunn duaların içinnnAyy ağlama kuzumm kıyamam sana yaaa Rabbim sevinç göz yaşları olmasını nasip eylesin inşallahh Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım benimmm
Canm 9. Gündü sanırım 204 çıkmıştı 11. Gün terkar verdi 504 mü neydiAnlıyorum canım. Askında haklısın herkeste belirtiler farklı kiminde hiç belirti olmuyor ve hamile oluyor. Doktorum da ikisi birden tutmuş olabilir dedi . Benim değerim 12.günden sonra 2 katından fazla artmış biraz endişelenmiştimSizin değerleriniz nelerdi peki ? Kaçıncı gün kan testi yaptırdınız?
Ne demek canım benim Allah senden de razı olsun hepimiz bir mucize için savaşıyoruz burada Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhAyy inşallah canım benim Allah razı olsuunn duaların içinnn
Ay inşallah canım benim yaCanm 9. Gündü sanırım 204 çıkmıştı 11. Gün terkar verdi 504 mü neydicanım zaten iki katından fazla artması normal olann sıkıntı yok yanii
14.4 çıktı sonucum çok düşük değilmi bir gün erken verdiğim için mi acabaNe demek canım benim Allah senden de razı olsun hepimiz bir mucize için savaşıyoruz burada Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahh
Canım ümitsizliğe kapılmaa hemennn 10 üzeri pozitif sayılırr ama iki gün sonraki değerin önemli olan geç tutunma olabilir ozamanda genelde değer düşük başlıyor canım iki gün sonra inşallah sağlıklı artmış olurr bu süreç biraz stresli geçiyor ama bol bol duaa dualarım seninlee ya musavvir çek canm karnını okşayarak Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah14.4 çıktı sonucum çok düşük değilmi bir gün erken verdiğim için mi acaba
Doktor normal dediCanım ümitsizliğe kapılmaa hemennn 10 üzeri pozitif sayılırr ama iki gün sonraki değerin önemli olan geç tutunma olabilir ozamanda genelde değer düşük başlıyor canım iki gün sonra inşallah sağlıklı artmış olurr bu süreç biraz stresli geçiyor ama bol bol duaa dualarım seninlee ya musavvir çek canm karnını okşayarak Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Kaçıncı gündü senin canım bugün transferden sonra.. Üzülme hemen14.4 çıktı sonucum çok düşük değilmi bir gün erken verdiğim için mi acaba
9. Gün canım doktor normal dedi yarın 30 olması gerekiyor dediKaçıncı gündü senin canım bugün transferden sonra.. Üzülme hemen
5.gün emriyosuydu değil mi? Ya içini ferah tut sonuçta değerin yine yüksek hamilelik var. Rabbine güven inşallah Hayırlı bir şekilde katlanacaktır kan değerin üzülme stres yapma sakın canım benim9. Gün canım doktor normal dedi yarın 30 olması gerekiyor dedi
Evet canım inşallah bakalımm5.gün emriyosuydu değil mi? Ya içini ferah tut sonuçta değerin yine yüksek hamilelik var. Rabbine güven inşallah Hayırlı bir şekilde katlanacaktır kan değerin üzülme stres yapma sakın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?