Tüp bebek transfer

Anlıyorum canım. Askında haklısın herkeste belirtiler farklı kiminde hiç belirti olmuyor ve hamile oluyor. Doktorum da ikisi birden tutmuş olabilir dedi . Benim değerim 12.günden sonra 2 katından fazla artmış biraz endişelenmiştim Sizin değerleriniz nelerdi peki ? Kaçıncı gün kan testi yaptırdınız?

Ayyyyy hazırlanıyorum iyice heycanlandımm

Canm 9. Gündü sanırım 204 çıkmıştı 11. Gün terkar verdi 504 mü neydi canım zaten iki katından fazla artması normal olann sıkıntı yok yanii

14.4 çıktı sonucum çok düşük değilmi bir gün erken verdiğim için mi acaba
Canım ümitsizliğe kapılmaa hemennn 10 üzeri pozitif sayılırr ama iki gün sonraki değerin önemli olan geç tutunma olabilir ozamanda genelde değer düşük başlıyor canım iki gün sonra inşallah sağlıklı artmış olurr bu süreç biraz stresli geçiyor ama bol bol duaa dualarım seninlee ya musavvir çek canm karnını okşayarak Allahım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah

Doktor normal dedi

9. Gün canım doktor normal dedi yarın 30 olması gerekiyor dedi
5.gün emriyosuydu değil mi? Ya içini ferah tut sonuçta değerin yine yüksek hamilelik var. Rabbine güven inşallah Hayırlı bir şekilde katlanacaktır kan değerin üzülme stres yapma sakın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…