Tüp bebek transfer

Senin şuanda belirtilerin neler canım hala aynı mı
Bel ağrısı oluyor canım kasıklarıma arada sırada sızı sancı giriyor göğüslerde sızı o kadar abartılacak bir belirttim yok valla.. Bazen hiç birşeyim olmuyor hemen panikliyorum sonra yine bel bacak ağrısı girince oh tamam diyorum

bu ağrılar regli ağrısı gibi mi peki bazen karnım adet olckamış gibi ağrıuo çünkü

Senden daha çok heyecanlıyım valla
Ahahahaha ya benim ilki negatifti ya kendimi herşeye hazırlıklı tutuyorum geçenkinde son 2 gün çok olmadı ya falan demiştim kendi kendime ama şimdi hiç olunsuz bişey düşünmeme rağmen nötrüm sanki oldu gibi his var içimde rahatlık var inşallah allahım gülsün yüzümüze

Zaten ne zaman rahat olursan kendini rahat bırakırsan o zaman oluyor.. Kafana takma bencede oldu bende öyle hissediyorum canım hayırlısı olsun inşallah ya

Alt karın kısmımda var canım Endişelenme canım benim yarın güzel sonuçlar alıcaksın inşallahhh
Ahahahahha benim çok göbek var ama ilaçlar şişkinlik yapıyor doktor öyle demişti ekstra çikolata kistide şişkinlik yapıyor offf yarın o sonuca bakamıcam

Ahahahahha benim çok göbek var ama ilaçlar şişkinlik yapıyor doktor öyle demişti ekstra çikolata kistide şişkinlik yapıyor offf yarın o sonuca bakamıcam
Kayamam sana ya seni çok iyi anlıyorum canım..sen bakmadan direk buraya yükle biz bakıp haber veririz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…