- 12 Ocak 2021
- 242
- 699
- 53
- 32
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Bel ağrısı oluyor canım kasıklarıma arada sırada sızı sancı giriyor göğüslerde sızı o kadar abartılacak bir belirttim yok valla.. Bazen hiç birşeyim olmuyor hemen panikliyorum sonra yine bel bacak ağrısı girince oh tamam diyorumSenin şuanda belirtilerin neler canım hala aynı mı
Bel ağrısı oluyor canım kasıklarıma arada sırada sızı sancı giriyor göğüslerde sızı o kadar abartılacak bir belirttim yok valla.. Bazen hiç birşeyim olmuyor hemen panikliyorum sonra yine bel bacak ağrısı girince oh tamam diyorum
Aynen canım aynen öylebu ağrılar regli ağrısı gibi mi peki bazen karnım adet olckamış gibi ağrıuo çünkü
Ahahahaha ya benim ilki negatifti ya kendimi herşeye hazırlıklı tutuyorum geçenkinde son 2 gün çok olmadı ya falan demiştim kendi kendime ama şimdi hiç olunsuz bişey düşünmeme rağmen nötrüm sanki oldu gibi his var içimde rahatlık var inşallah allahım gülsün yüzümüzeSenden daha çok heyecanlıyım valla
Zaten ne zaman rahat olursan kendini rahat bırakırsan o zaman oluyor.. Kafana takma bencede oldu bende öyle hissediyorum canım hayırlısı olsun inşallah yaAhahahaha ya benim ilki negatifti ya kendimi herşeye hazırlıklı tutuyorum geçenkinde son 2 gün çok olmadı ya falan demiştim kendi kendime ama şimdi hiç olunsuz bişey düşünmeme rağmen nötrüm sanki oldu gibi his var içimde rahatlık var inşallah allahım gülsün yüzümüze
Yarın testten sonra yazarım burayaaaZaten ne zaman rahat olursan kendini rahat bırakırsan o zaman oluyor.. Kafana takma bencede oldu bende öyle hissediyorum canım hayırlısı olsun inşallah ya
Sonucunu dört gözle bekliyor olucam canım Allahım Hayırlı haberler almayı nasip etsinYarın testten sonra yazarım burayaaa
İnşallahh pozitifff diyee yazarsın canm hakkında hayırlı olsunn kolaylıklaYarın testten sonra yazarım burayaaa
Ayyy inşallah canımmmSonucunu dört gözle bekliyor olucam canım Allahım Hayırlı haberler almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımm inşallahhİnşallahh pozitifff diyee yazarsın canm hakkında hayırlı olsunn kolaylıkla
Şuan regli olucakmışım gibi ağrım var ve çok kötü oldum tutmadımı acaba yaSonucunu dört gözle bekliyor olucam canım Allahım Hayırlı haberler almayı nasip etsin
Hayır canım benim hala öyle oluyor kötü düşünme sakın canımmŞuan regli olucakmışım gibi ağrım var ve çok kötü oldum tutmadımı acaba ya
Ay anlık böyle oluyor sonra geçiyor gerçekten ne zıkkım bişey bi an önce yarın olsunHayır canım benim hala öyle oluyor kötü düşünme sakın canımm
Karnında şişkinlik var mı seniinnnHayır canım benim hala öyle oluyor kötü düşünme sakın canımm
Alt karın kısmımda var canımKarnında şişkinlik var mı seniinnn
Ahahahahha benim çok göbek varAlt karın kısmımda var canımEndişelenme canım benim yarın güzel sonuçlar alıcaksın inşallahhh
Kayamam sana ya seni çok iyi anlıyorum canım..sen bakmadan direk buraya yükle biz bakıp haber veririz sanaAhahahahha benim çok göbek varama ilaçlar şişkinlik yapıyor doktor öyle demişti ekstra çikolata kistide şişkinlik yapıyor offf yarın o sonuca bakamıcam
AhahahhahahahKayamam sana ya seni çok iyi anlıyorum canım..sen bakmadan direk buraya yükle biz bakıp haber veririz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?