- 12 Ocak 2021
- 231
- 696
- 53
- 32
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Merhaba inşallah pozitif tır sunucunuz ne oldu acaba?Ahahahhahahah
Yarın vereceğimm inşallah pozitiftirMerhaba inşallah pozitif tır sunucunuz ne oldu acaba?
Bende vericem bugün 8. Günüm dua edelim inşallah güzel haberler alırızYarın vereceğimm inşallah pozitiftir
İnşallahh canım benimm senin belirtilerin var mııBende vericem bugün 8. Günüm dua edelim inşallah güzel haberler alırız
Bel sırt kasık ve bacak agrısı var 3. Günden sonra başladı agrılarım adet agrısı gibi ilaçları bıraksam adet olurum o derece ilk transferinde de bıyoe agrım olmuştu bugün birde adet günüm şimdi kan vereceğim inşallah pozitif olur ya herkesinİnşallahh canım benimm senin belirtilerin var mıı
Canımmm Günaydınnn naptın kan verdin mi ?İnşallahh canım benimm senin belirtilerin var mıı
Merhaba canım umarım Hayırlı haberler alırsın.. Sonucun çıkınca buraya da yaz olur mu ? Bugün güzel haberler alacağımızı hissediyorumKızlarr hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz canımBel sırt kasık ve bacak agrısı var 3. Günden sonra başladı agrılarım adet agrısı gibi ilaçları bıraksam adet olurum o derece ilk transferinde de bıyoe agrım olmuştu bugün birde adet günüm şimdi kan vereceğim inşallah pozitif olur ya herkesin
Amin inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruzzz canım
Hayııırrr 2 de gidiceeezzzz bütün belirtiler gitti biliyomusunuz shshshhaha heycanda yok ama asla ümidimi kesmiyorum başından beri hep olumlu hissediyorım inşallahda öyle olur bu süreçte hangi ilaçları kullandınızCanımmm Günaydınnn naptın kan verdin mi ?
Canım bn arkadaşlar için yazdım ben çokşükür tüp bebek ile gebeyimMerhaba canım umarım Hayırlı haberler alırsın.. Sonucun çıkınca buraya da yaz olur mu ? Bugün güzel haberler alacağımızı hissediyorum
Canım dedim ya sana bi anda bütün belirtiler gidiyordu bende de eyvah diyordum sonra tekrar ortaya çıkıyordu belirtiler ohh diyordum. Hep olumlu düşün canım. İnanıyorum ben herşey güzel olacakHayııırrr 2 de gidiceeezzzz bütün belirtiler gitti biliyomusunuz shshshhaha heycanda yok ama asla ümidimi kesmiyorum başından beri hep olumlu hissediyorım inşallahda öyle olur bu süreçte hangi ilaçları kullandınız
Canım ben Oksabar kan sulandırıcı iğne , Progestan Dex iğne , Esteofem , Coraspin, transfer sonrası 7 gün Dekort ve progestan fitil kullanıyorum.Hayııırrr 2 de gidiceeezzzz bütün belirtiler gitti biliyomusunuz shshshhaha heycanda yok ama asla ümidimi kesmiyorum başından beri hep olumlu hissediyorım inşallahda öyle olur bu süreçte hangi ilaçları kullandınız
Canım ben Oksabar kan sulandırıcı iğne , Progestan Dex iğne , Esteofem , Coraspin, transfer sonrası 7 gün Dekort ve progestan fitil kullanıyorum.
vallahi bilmiyoruummm geçsiinn artık sonuca gelelimmm yaaCanım dedim ya sana bi anda bütün belirtiler gidiyordu bende de eyvah diyordum sonra tekrar ortaya çıkıyordu belirtiler ohh diyordum. Hep olumlu düşün canım. İnanıyorum ben herşey güzel olacak2 mii ? 2 saat nasıl geçicek şimdi
Hımm anladımm canımmCanım ben Oksabar kan sulandırıcı iğne , Progestan Dex iğne , Esteofem , Coraspin, transfer sonrası 7 gün Dekort ve progestan fitil kullanıyorum.
Yaaaa çok sevindim canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyoydu? Değerlerin nelerdi? Belirtilerin falan? Bende pozitif sonucu gördüm Allaha şükürler olsun. Ama daha kese görmedim. Çarşamba günü kontrolüm var. Benim 12.gün 78.13 çıkmıştı. 15.gün 743.38 çıktı değerim. Sence normal mi! Bana 3.gün embriyosu 2 tane transfer olmuştuCanım bn arkadaşlar için yazdım ben çokşükür tüp bebek ile gebeyimAllah isteyen herkese nasip etisn güzel haberleri bekliyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum ya bir an önce ver şu kanıvallahi bilmiyoruummm geçsiinn artık sonuca gelelimmm yaa
Normal canım hatta ikiside tutmuş olabilir :) iki günde bir en az iki katı artmış olması gerekiyor diye biliyorum canım.Yaaaa çok sevindim canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyoydu? Değerlerin nelerdi? Belirtilerin falan? Bende pozitif sonucu gördüm Allaha şükürler olsun. Ama daha kese görmedim. Çarşamba günü kontrolüm var. Benim 12.gün 78.13 çıkmıştı. 15.gün 743.38 çıktı değerim. Sence normal mi! Bana 3.gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?