- 26 Eylül 2025
- 7
- 1
- 1
- Konu Sahibi annelikyolundaben
-
Yapsan cikar arkadsmn 4 günde belli etmişti kendinin benimde bugün 4 cü günde ama bekliyrm bakalm benimde dogal siklus igne yok bende aceba adet olurmuyum ki birdn diyrmMerhaba, 20 Eylül de 3. Gün embriyosu taze transferim oldu. Bugün 7.günüm. Kasıklarımda ve göğüslerimde hassasiyet var. Ve hafif hafif guruldamam oluyor. Daha öncelerde regl olacağım zamanda guruldama oluyordu. Sizce ne zaman idrardan test yapmalıyım? Sonuç negatif olur diye korkuyorum.
Bendede 3 gün dün aksam oldu birde nedense akşamları cok gaz oluyorguruldama bnde de cok olmustu cnm adet oncesi oldugu gibi ama hamileyim
evet evet gaz guruldama cok fazla oluyor halâ da oluyor yaniBendede 3 gün dün aksam oldu birde nedense akşamları cok gaz oluyor
Hadi ya hadi hayirlisi olsun güzel sonuçlar alalim inşallah bizlere dua et cnmevet evet gaz guruldama cok fazla oluyor halâ da oluyor yani
Daha öncesinde test yapmış mıydınız? 11.gün mü yaptınız3 gün embriyosunda benim 11.gün cıkmıstı.
insallah sıkı sıki tutunur bebeginizHadi ya hadi hayirlisi olsun güzel sonuçlar alayim
Amin amin canım 3. Deneyisim bu inşallah olmuştur tutmuşlardir bebekleriminsallah sıkı sıki tutunur bebeginiz
Sizin kaçıncı gün embriyosuYapsan cikar arkadsmn 4 günde belli etmişti kendinin benimde bugün 4 cü günde ama bekliyrm bakalm benimde dogal siklus igne yok bende aceba adet olurmuyum ki birdn diyrm
benim 7.yilin sonunda ilk tup bebek denemesinde oldu amh 0.64 oldugu halde ama yasim 25 onun avantaji oldu galiba insallah sizinde olurAmin amin canım 3. Deneyisim bu inşallah olmuştur tutmuşlardir bebeklerim
Bn 5 biliyrdm transfer günü 3bb 2aa dendi birde dogal siklus ignede yok sadece lipid serum taktrdm birde ay başında biyopsi oldum çizik atms gibi oldu oralara tutunsun diyeSizin kaçıncı gün embriyosu
Bn 5 biliyrdm transfer günü 3bb 2aa dendi birde dogal siklus ignede yok sadece lipid serum taktrdm birde ay başında biyopsi oldum çizik atms gibi oldu oralara
Bnmde 22 yasinda basladm suan 23 işte ilk kimyasal ikinci negatf buda allah bilir bakalmbenim 7.yilin sonunda ilk tup bebek denemesinde oldu amh 0.64 oldugu halde ama yasim 25 onun avantaji oldu galiba insallah sizinde olur
Kimyasal gebelik ne zaman nasıl belli oluyorBnmde 22 yasinda basladm suan 23 işte ilk kimyasal ikinci negatf buda allah bilir bakalm
Pozitif aliyrsn degerlerin yüksekmiyir düşüşe geçiyorKimyasal gebelik ne zaman nasıl belli oluyor
Yapsam çıkmazdı değerim düşüktüDaha öncesinde test yapmış mıydınız? 11.gün mü yaptınız
merhaba ben dayanamayıp 11. gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. Kan testine kadar beklemek istiyordum aslında. Ama transfer sonrası yarım doz ovitrelle vurulduğum için emin olamadım. 13. Gün de tekrar test yaptım ve çizgi koyulaştı. Ama yine de içimde bir korku vardı. Bugün kan testimde pozitifi gördüm. Şuan test için çok erken. 3. gün embriyosu ancak tutunuyorMerhaba, 20 Eylül de 3. Gün embriyosu taze transferim oldu. Bugün 7.günüm. Kasıklarımda ve göğüslerimde hassasiyet var. Ve hafif hafif guruldamam oluyor. Daha öncelerde regl olacağım zamanda guruldama oluyordu. Sizce ne zaman idrardan test yapmalıyım? Sonuç negatif olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?