• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Ulgerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
53
14
3
26
Kızlar transferin 8.günü öğle vakti test yapıp negatif gören varmı hatta negatif görüpte ertesine pozitif olan varmı ?

Eklentiler

• 1000131400.webp
    1000131400.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000131399.webp
    1000131399.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 50
Abla söylediğin marka ile yaprtm ilk deneme yaş 25
Artimed belli mawi mor arasi oluyo kabi ins wardir daha kan wermene war kan bile en az 10gunde belli sewiyeye geliyo idrar icin cok erken bence 10cu gunde tekrar yap ama prodictor erken test alip onla yap test gununu soylediler mi 12 gundemi wereceksin

Artimed belli mawi mor arasi oluyo kabi ins wardir daha kan wermene war kan bile en az 10gunde belli sewiyeye geliyo idrar icin cok erken bence 10cu gunde tekrar yap ama prodictor erken test alip onla yap test gununu soylediler mi 12 gundemi wereceksin
Bana 9 gün sonra twst yapablirsin dediler testte buymuş

Eklentiler

• 1000131401.webp
    1000131401.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 44
Belli olmaz kan testine kadar bekle daha zaman war
Nimo erken gebelik testi markası ilk defa duydum o markayı aslında sabah ilk idrarla yapsam daha iyi olurdu belki şimdi bu saatte yapınca hem negatif gördüm hemde 8.günüm belki ondandır dedim

Nimo erken gebelik testi markası ilk defa duydum o markayı aslında sabah ilk idrarla yapsam daha iyi olurdu belki şimdi bu saatte yapınca hem negatif gördüm hemde 8.günüm belki ondandır dedim
Herkesin tutunma gunu farkli 5ci gun olsa bile embriyo hemem tutunmaya biliyo yada degeriniz yukselmiyo kan verseniz bile suan 50nin altinda cikabilir buda testlerde gorunmez 50 altinda cikmiyo diye biliyorum idrar testlerinde

Nimo da iyi cok yaniltmiyo galiba bnmde transfer sonrasi 2ci gunum zaman gecmiyo😭

Herkesin tutunma gunu farkli 5ci gun olsa bile embriyo hemem tutunmaya biliyo yada degeriniz yukselmiyo kan verseniz bile suan 50nin altinda cikabilir buda testlerde gorunmez 50 altinda cikmiyo diye biliyorum idrar testlerinde
Belkide hafta sonu kan vereceğim zaten onda belli olur

Back
X