- 24 Ekim 2020
- 123
- 61
- 48
- Konu Sahibi Nursevim03
Insallah gUzel sonuclar olur doktorunuz sorun gormedıyse ıı olur hıc merak etmeyın benım doktorum ıfade etmıstıPazartesi opu var e2 1326 çıktı yumurta sayım 16 ....7-8 tanesi olgun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gUzel sonuclar olur doktorunuz sorun gormedıyse ıı olur hıc merak etmeyın benım doktorum ıfade etmıstıPazartesi opu var e2 1326 çıktı yumurta sayım 16 ....7-8 tanesi olgun
Tesekkur ederim mesajınız için sorun görmediInsallah gUzel sonuclar olur doktorunuz sorun gormedıyse ıı olur hıc merak etmeyın benım doktorum ıfade etmıstı
Merhabalr naptiniz opudan sonra nasil gecti acabaTesekkur ederim mesajınız için sorun görmedi
Merhaba 12 tane yumurta toplandi 10 tanesi döllendi 2 tanesi kalitesizdi 8 tanesi çok iyi kalitedeydi 2sini ayin 12sinde oğleyin transfer etti doktorum 6 tanesini dondurttukMerhabalr naptiniz opudan sonra nasil gecti acaba
Hay masallah cok gzuel insallah can olsun sizeMerhaba 12 tane yumurta toplandi 10 tanesi döllendi 2 tanesi kalitesizdi 8 tanesi çok iyi kalitedeydi 2sini ayin 12sinde oğleyin transfer etti doktorum 6 tanesini dondurttuk
Tedaviye başladığım gün 27 opu olmadan önceki gün 1505 e2Hanımlar merhaba tüp bebek tedavisi göruyorum adetimin 7.gunü 9 adet yumurta var ve en büyügü 8.5 mm e2 degerim 188 sorum şu sizin transferden önce e2 degeriniz kaçtı ve kaç dolu yumurtanız olustu benim değerim düşükmü acaba pkoluyum menopur 75 kullaniyorum
Amiiin bu yolda uğraş veren herkese rabbim yardim etsin insallahHay masallah cok gzuel insallah can olsun size![]()
Kaç yumurta toplandi kaci dollendi kaliteleri nasildi acaba tedaviniz hayirli olsun insallahTedaviye başladığım gün 27 opu olmadan önceki gün 1505 e2
1316 olmustu yumurta toplanmadan 3 gun once benimTedaviye başladığım gün 27 opu olmadan önceki gün 1505 e2
Kaç yumurta toplandi kaci dollendi kaliteleri nasildi acaba tedaviniz hayirli olsun insallah
Allahim yar ve yardimcin olsun insallah pozitif sonuc alirsin amiiinEki Görüntüle 2740165
Canım liste burda ultrasonda 11 yumurta olduğu soylendi ama 6 yumurta toplandı 5. Dollendi 3. Gün taze transfer olacaktı ben istemedim 3. Gün 2 tane birinci kalite donduruldu kalalari 5. Güne beklettiler mi bilmiyorum sormadım çift embriyo transfer olacak bu ay Allah nasıl ederse regl bekliyorum
Allah razi olsun allah isteyen herkese nasip etsingün geçtikçe çizgi belirmiş bence hamilesiniz daha önce deneyimim olması ama burdan öle görünüyor gözünüz aydın![]()