Tüp bebek transferden önce e2 degerleriniz kactı ve kaç dolu yumurta olustu

Hanımlar merhaba tüp bebek tedavisi göruyorum adetimin 7.gunü 9 adet yumurta var ve en büyügü 8.5 mm e2 degerim 188 sorum şu sizin transferden önce e2 degeriniz kaçtı ve kaç dolu yumurtanız olustu benim değerim düşükmü acaba pkoluyum menopur 75 kullaniyorum
Tedaviye başladığım gün 27 opu olmadan önceki gün 1505 e2

Kaç yumurta toplandi kaci dollendi kaliteleri nasildi acaba tedaviniz hayirli olsun insallah
Screenshot_2020-12-14-23-13-14-03.webp

Canım liste burda ultrasonda 11 yumurta olduğu soylendi ama 6 yumurta toplandı 5. Dollendi 3. Gün taze transfer olacaktı ben istemedim 3. Gün 2 tane birinci kalite donduruldu kalalari 5. Güne beklettiler mi bilmiyorum sormadım çift embriyo transfer olacak bu ay Allah nasıl ederse regl bekliyorum

Eki Görüntüle 2740165
Canım liste burda ultrasonda 11 yumurta olduğu soylendi ama 6 yumurta toplandı 5. Dollendi 3. Gün taze transfer olacaktı ben istemedim 3. Gün 2 tane birinci kalite donduruldu kalalari 5. Güne beklettiler mi bilmiyorum sormadım çift embriyo transfer olacak bu ay Allah nasıl ederse regl bekliyorum
Allahim yar ve yardimcin olsun insallah pozitif sonuc alirsin amiiin😍

Merhaba kızlar bugün transferin 7. Günü evde test yaptim hep dunde bugunde 2 çızgi cikti bugunki daha koyu acaba catlatma ignesinin etkisimi yoksa hamilemiyim çatlatma ignesini aralik 5de olmustum

Back
X