Kullandığınız ilaçların etkisi kramplar. Bende hiç belirti yoktu pozitif çıktı. Belirti aramayın strese girersinizKızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benimde 4AA embriyo transferi yapıldı..bendede aynı belirtiler oldu ara ara oluyo sonra geçiyo inşallah güzel haberler alırızKızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
Aa inşallah güzel haberlerimizi alırızMerhaba aynı gün transfer olmuşuz benimde 4AA embriyo transferi yapıldı..bendede aynı belirtiler oldu ara ara oluyo sonra geçiyo inşallah güzel haberler alırız
Ayy ne güzel rabbim sağlıcakla sürdürsün. İçime su serptiniz valla. Siz pozitifi görmüşsünüz lekelenme oldu mu peki yoksa olmadı mıMerhaba kızlar..hepimiz inşallah hayırlı huzurlu sağlıklı gebelik yaşarız.bende 24 ekimde transfer oldum sakın ama sakın belirti aramayın kendinizde çünkü herkes aynı değil ve çok belirtili bi dönemde değilmiş.ben şahsen yaşadım 0 belirti ile pozitifim sakın moralinizi bozmayın olumlama yapın dua edin artık bebeğiniz inşallah sizledir.
İnşallah canım ilk transferin mı nerde tedavi oldunAa inşallah güzel haberlerimizi alırız
Umut oldu bunlar bana da. Sizin adınıza da çok sevindim sağlıcakla gelsin bebişinizKullandığınız ilaçların etkisi kramplar. Bende hiç belirti yoktu pozitif çıktı. Belirti aramayın strese girersiniz
:) amin bir sonraki transfere hazırlanıyorum düşük yaptımUmut oldu bunlar bana da. Sizin adınıza da çok sevindim sağlıcakla gelsin bebişiniz
Bende 12 haftalık düşük yaptım 5AA embriyo transferi yapılmıştı sizin sedep neydi:) amin bir sonraki transfere hazırlanıyorum düşük yaptım
canım bunda da vardır bi hayır inşallah bi sonraki sağlıcakla nasip olsun:) amin bir sonraki transfere hazırlanıyorum düşük yaptım
yok bende lekenlenme olmadı ilk beta kan testini dün gece verdimAyy ne güzel rabbim sağlıcakla sürdürsün. İçime su serptiniz valla. Siz pozitifi görmüşsünüz lekelenme oldu mu peki yoksa olmadı mı
İlk transferim. 2,5 yıldır olmadı transfere başladık. Medicalpark Bahçelievler doktorum Ayşet Jane hoca. Doktorum iyi biri memnunum şimdilik ama her şey nasip işi. Sizin nasıl pekiİnşallah canım ilk transferin mı nerde tedavi oldun
Gününüz nasıl geçiyor peki. Tamamen yatmak bi katkı sağlanıyormuş o yüzden ben yarı dinlenir yarı ayakta geziniyorum. Arada yemek de yapıyorum tekrar uzanıyorum oturuyorum vsMerhaba kızlar bende t+6 dayım elimde test habire bekliyorum bi yapsam mı yapmasam mi diye öyle bariz bir belirtim yok benimde zaten herşeyi ona bağlıyorum elimde olmadan da aslında değişik birşey yok bendede
Bahçecinin de iyi olduğunu duymuştum. Hayırlısıyla kolaylıkla nasip olsunBenim ikinci transferim ilki düşük oldu.. Diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum bakalım nasip herşeyin hayırlısı kolayı olsun
Bende normal davranmaya çalışıyorum iş yapmıyorum sadece yemek falan onada eşim yardım ediyo çok kasmayınGününüz nasıl geçiyor peki. Tamamen yatmak bi katkı sağlanıyormuş o yüzden ben yarı dinlenir yarı ayakta geziniyorum. Arada yemek de yapıyorum tekrar uzanıyorum oturuyorum vs
Amin inşallah canım hepimiz içinBahçecinin de iyi olduğunu duymuştum. Hayırlısıyla kolaylıkla nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?