- 3 Kasım 2025
- 13
- 4
- 1
- 29
aslında stres de yapmamamız lazım, ben elimden geldiğince olumlama okuyorumCanım banada doktor öksürme hapşırmak eğilmek merdiven çıkmakla embriyoya zarar gelmez dedi test günüm 7 Kasım ama bende dayanamıyorum bende de bir belirti yok sadece iştahım çok açık oda ilaçlardan
Ya asla elimde değil Suan birisi hadi dese kalkıp kan testi vermeye gidicemaslında stres de yapmamamız lazım, ben elimden geldiğince olumlama okuyorumkendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Evet oyleymis. Ben kan verdim şükür pozitif geldi bugun birdaha verdim artisida gördük cok şükür.Hayırlı olsun diyelim yerleşme büyük olasılıkla :) kan testi gününüz ne zaman
Evet yerleşmeymis cok şükür pozitif oldu. Ben bundan onceki transferimde hic birsey hissetmedim kanamada olmadı ama tutundu. Fakat kimyasal olmustuYerleşme olabilir bende hep bakıyorum hiçbirsey yok Allahim pozitifleri göstersin bize ya
merhabalar bende 1 kasımda transfer oldum. 3 gun iki tane iyi ve orta kalite embriyo. Bende hiç bir belirti yok iki gündür sadece adet sancım var ama başka birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin, bana dua edin .Kızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
Sende bekleyenler grubuna hoşgeldin canım aynı şekilde bendede yok ara ara adet sancısı gibi var ama ilaçlar yapıyormuş chatcpt le konuşuyorum deli gibimerhabalar bende 1 kasımda transfer oldum. 3 gun iki tane iyi ve orta kalite embriyo. Bende hiç bir belirti yok iki gündür sadece adet sancım var ama başka birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin, bana dua edin .
Belirti zaten yaklaşık bir ay olmadan vermiyormuş sadece bazılarında tutunduğunda yerleşme kanaması oluyor ordan anlayabiliyorsun ama bu herkeste olmuyor. Kanama olmadan da pozitifi görenler var. Olan ağrı, sancı, batma vs bunların hepsi kullandığımız hormon iğne ve ilaçların etkisi. Hamilelik belirtisi değil o yüzden düşünmeyelim sabırla bekleyelim Allah yardımcımız olsun hepimizin zor bi bekleyişmerhabalar bende 1 kasımda transfer oldum. 3 gun iki tane iyi ve orta kalite embriyo. Bende hiç bir belirti yok iki gündür sadece adet sancım var ama başka birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin, bana dua edin .
Aminnnnn Allah hepimize nasip etsincanım bunda da vardır bi hayır inşallah bi sonraki sağlıcakla nasip olsun
canım sende de sökülecekmiş gibi adet ağrısı gibi ağrılar oluyor muydu pekiEvet yerleşmeymis cok şükür pozitif oldu. Ben bundan onceki transferimde hic birsey hissetmedim kanamada olmadı ama tutundu. Fakat kimyasal olmustu
Çok teşekkür ederim evet çok heyecanlı bir bekleyiş. Gunler geçmiyorBelirti zaten yaklaşık bir ay olmadan vermiyormuş sadece bazılarında tutunduğunda yerleşme kanaması oluyor ordan anlayabiliyorsun ama bu herkeste olmuyor. Kanama olmadan da pozitifi görenler var. Olan ağrı, sancı, batma vs bunların hepsi kullandığımız hormon iğne ve ilaçların etkisi. Hamilelik belirtisi değil o yüzden düşünmeyelim sabırla bekleyelim Allah yardımcımız olsun hepimizin zor bi bekleyiş
Hoşbuldum ben hiç bakmamaya çalışıyorum, farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum, bakalım mevlam görelim neyler neylerse guxel eyler.Sende bekleyenler grubuna hoşgeldin canım aynı şekilde bendede yok ara ara adet sancısı gibi var ama ilaçlar yapıyormuş chatcpt le konuşuyorum deli gibi
Bende ara sıra giren igne batması gibi vardı canım ama cokta bir belirti sayacak gibi degildi. asıl belirti 11. Günüm tansiyonum düşüyormuş gibi oldu bayılma hissi geldi. Tansiyonumu olctugumde normaldi birden midem bulandı ve kasiklarima cok şiddetli agri girdi ve belime. Olmadı falan sandim sonra 12. Gun Test verdim tutmus bayada ilerlemiş hatta.canım sende de sökülecekmiş gibi adet ağrısı gibi ağrılar oluyor muydu peki
Sizde adet ağrısına benzer ağrılar olmuş muydu transferden sonraMerhaba kızlar..hepimiz inşallah hayırlı huzurlu sağlıklı gebelik yaşarız.bende 24 ekimde transfer oldum sakın ama sakın belirti aramayın kendinizde çünkü herkes aynı değil ve çok belirtili bi dönemde değilmiş.ben şahsen yaşadım 0 belirti ile pozitifim sakın moralinizi bozmayın olumlama yapın dua edin artık bebeğiniz inşallah sizledir.
şuan transfer+12 günüm ve hala sıfır ağrı tam adet zamanım normalde şuan ağrılar bence kullanılan ilaçların fazlalığı ve dozu yüzünden oluyordur .belirti arayıp belirti olmayan herkes korkmasın yaşadım bizzat sıfır belirti ile ilerliyorum.Sizde adet ağrısına benzer ağrılar olmuş muydu transferden sonra
İkinci adetin 3. Günü muayene oldu benim tamam dedi başladık 2 hafta iğne ve ilaç kullandıktan sonra transferi yaptılarmerhaba hanımlar. ben de bu ay 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım hayırlısıyla. şuan rahim dinlendirme aşamasındayız, adet olunca muayenelere başlayacağımızı söyledi doktor. ben şeyi merak ediyorum rahim dinlendirme sonrası adetten ne kadar süre sonra transfer oldunuz acaba? ya da bilginiz var mı?
Siz test vermiş miydinizşuan transfer+12 günüm ve hala sıfır ağrı tam adet zamanım normalde şuan ağrılar bence kullanılan ilaçların fazlalığı ve dozu yüzünden oluyordur .belirti arayıp belirti olmayan herkes korkmasın yaşadım bizzat sıfır belirti ile ilerliyorum.
Siz test vermiş miydiniz
Ayyy çok sevindim sağlıcakla inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarsın canımVerdim canım pozitif cuma ultrasona çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?