- 21 Haziran 2021
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi semagokhan2460
-
Selam suan ne durumdasiniz benimde bugun 8.gunum pzrtesi test yaptracam adet olcakmisim gibi belirtiler yasiyorum insallah olmam benimde ilk tup bebek deneyimimMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek transferimin 7. Gunu 6. Gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı benim gibi negatif çıkıp daha sonradan pozitif olan var ki acaba ( not: ilk tüp bebek transferim)
Canım sonuç nedir bende test yapıyorum çıkmıyorMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek transferimin 7. Gunu 6. Gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı benim gibi negatif çıkıp daha sonradan pozitif olan var ki acaba ( not: ilk tüp bebek transferim)
Kaçıncı günün?Canım sonuç nedir bende test yapıyorum çıkmıyor
5. Gün embriyosu 9. Günüm yarın kan tahlilim var . Bugün idrar testi yaptım çıkmadı malesefKaçıncı günün?
Ya olsaydı çıkardı çok istisna birşey çıkmaması maalesef5. Gün embriyosu 9. Günüm yarın kan tahlilim var . Bugün idrar testi yaptım çıkmadı malesef
Sağol . Sizin de mi tüp bebekYa olsaydı çıkardı çok istisna birşey çıkmaması maalesef
Ben 4 transfer geçirdimSağol . Sizin de mi tüp bebek
Sizin sanırım baya belirgin çıktı idrar testinde silik falan değildi ? Yasınız kaç 4 transfer dediniz merak ettımBen 4 transfer geçirdim
Hepsinde çıktı ama farklı şeyler gelişti vs.
Yani kanda emin olmak yine de en iyisi tabiki.
İdrar testi bozuk olur vs
30 yaşındayım.Sizin sanırım baya belirgin çıktı idrar testinde silik falan değildi ? Yasınız kaç 4 transfer dediniz merak ettım
İnsallah sizinde olur30 yaşındayım.
Ben 6.gunden 5.gunden başlardım testlere dayanamazdim o yüzden.
Belirginlikten ziyade silikte olsa yani çıkıyor.
İsteyen herkese inşallahİnsallah sizinde olur
Benimde 2.transferim. Bugün 5.günümdü erken testte yaptım, normal testta yaptım ikisi de negatif çıktı ama kişiden kişiye değişebiliyormuş kimisinde geç çıkıyormuş aslında sabredip 12.günü beklesek ne güzel olacak ama maalesef beklemiyoruz Allah hepimizi çift çizgileri görmeyi nasip etsin inşallah30 yaşındayım.
Ben 6.gunden 5.gunden başlardım testlere dayanamazdim o yüzden.
Belirginlikten ziyade silikte olsa yani çıkıyor.
Sonucunuz nedir inşallah pozitiftir5. Gün embriyosu 9. Günüm yarın kan tahlilim var . Bugün idrar testi yaptım çıkmadı malesefs
Malesef negatifSonucunuz nedir inşallah pozitiftir
Umarım pozitifi gördünüz sonradan bende bugun idrar testi yaptım negatif çıktı moralim cok bozuldu benimde 5.gün transfer 6. Günüm bugun. Sizin sonuç ne oldu acaba?Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek transferimin 7. Gunu 6. Gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı benim gibi negatif çıkıp daha sonradan pozitif olan var ki acaba ( not: ilk tüp bebek transferim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?