Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlaaar selam 🤗 benim de 3 Ağustos’ta transferim oldu🌸🌸 bugün 5. Günüm benim için de dua edin inşallah en kısa zamanda dileklerimize kavuşuruz🙏🏻🙏🏻
İnşallah Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah, en hayırlısını nasip etsin Allahım 🙏🏼

Kizlar ilk sayfaya nezaman transfer oldugunu kac embrio ve kacincigun embriosu kondigunu ayni zamanda kacinci gunde kanda ve idrarda ciktigi falan yazarsak cok iyi olur yapa bilen varsa yapsin lutfen 👍

Benim 3. Gun embriyosu 2 adet 7 si transfer 17 sinde kan testi yapicam benden tavsiye idrar testi ile moralinizi bozmayin yaniltici olabiliyor.Direkt sabirli olup test günunuzu bekleyin.Ben bos gebelik olanda kan vermeden bir gun once aksam sadece baktim silik cizgi vardi.10. Gun bhcg 46.5 cikti.

Bol şanlar bende 17 sinde ogrenecegim hic agriniz var mi benim 3. Transferim gecen sefer bos gebelik oldu 3. Gunden itibaren kasikda degisik bir agri olmustu gelip giden.
Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorum 😅 benim tek sıkıntım müthiş bi gaz sancım oluyor bazen ve kabızlık çekiyorum onun için de duphalac şurup kullanmaya başladım🙏🏻🙏🏻 Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum bu yüzden de sürekli onunla konuşuyorum 🥰🥰🤗

Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorum 😅 benim tek sıkıntım müthiş bi gaz sancım oluyor bazen ve kabızlık çekiyorum onun için de duphalac şurup kullanmaya başladım🙏🏻🙏🏻 Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum bu yüzden de sürekli onunla konuşuyorum 🥰🥰🤗
Gaz ilaclar yapiyor malesef evde yuruyusler yapin surekli yatmak iyi gelmiyor diyorlar.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insllah.Bu sayfadaki tum arkadaslar gebelik haberi paylassin inslh.

bende de felaket bi gaz var. yuruyus yapmak en iyisi ben dun aksam yarim saat disarda yurudum be bu gece cok rahat uyumusum. evdeki yuruyus cok etkili olmuyor keske 3. gunden itibaren hep yuruseymisim.

Back
X