Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dün transfer oldu bol şanslar bu ay insllh bayram sonrasi çifte bayram olur.Merhaba, transferim yarın eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah
Sizin kaçıncı gününüz?
Bol sanslar bu ay cifte bayram yasayalim insllh.Benimki de 15 ağustosta.
Benimde transferim dün oldu, Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Benimde dün transfer oldu bol şanslar bu ay insllh bayram sonrasi çifte bayram olur.
İnşallah Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah, en hayırlısını nasip etsin AllahımKızlaaar selambenim de 3 Ağustos’ta transferim oldu
bugün 5. Günüm benim için de dua edin inşallah en kısa zamanda dileklerimize kavuşuruz
![]()
Hadi bakalım hayırlısı ile al evladınıTransfere son iki gun![]()
Merhaba 3 Ağustos’ta transfer oldum canımMrh Arkadaslar bu ay transfer olup sonuc bekleyen var mı ne durumdasınız?
Amin insllh 17 sinde ogrenecegim sizinde 18 i sanirim.Benimde transferim dün oldu, Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Bol şanlar bende 17 sinde ogrenecegim hic agriniz var mi benim 3. Transferim gecen sefer bos gebelik oldu 3. Gunden itibaren kasikda degisik bir agri olmustu gelip giden.Merhaba 3 Ağustos’ta transfer oldum canım15 inde sonucu öğreneceğim hayırlısı ile
![]()
Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorumBol şanlar bende 17 sinde ogrenecegim hic agriniz var mi benim 3. Transferim gecen sefer bos gebelik oldu 3. Gunden itibaren kasikda degisik bir agri olmustu gelip giden.
Gaz ilaclar yapiyor malesef evde yuruyusler yapin surekli yatmak iyi gelmiyor diyorlar.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insllah.Bu sayfadaki tum arkadaslar gebelik haberi paylassin inslh.Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorumbenim tek sıkıntım müthiş bi gaz sancım oluyor bazen ve kabızlık çekiyorum onun için de duphalac şurup kullanmaya başladım
Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum bu yüzden de sürekli onunla konuşuyorum
![]()
bende de felaket bi gaz var. yuruyus yapmak en iyisi ben dun aksam yarim saat disarda yurudum be bu gece cok rahat uyumusum. evdeki yuruyus cok etkili olmuyor keske 3. gunden itibaren hep yuruseymisim.Ağrı gibi değil ama bazen minik sancılar giriyor. Benim ilk transferim ve ben bilinenin aksine sürekli dinleniyorum. İşimden izin aldım sadece iğne vurulmak için evden çıkıyorum onun dışında hep evdeyim ve hiç iş yapmıyorumbenim tek sıkıntım müthiş bi gaz sancım oluyor bazen ve kabızlık çekiyorum onun için de duphalac şurup kullanmaya başladım
Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum bu yüzden de sürekli onunla konuşuyorum
![]()