- 2 Kasım 2014
- 94
- 42
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaslar..29 Ekimde transferim yapildi..yeni Uye oldum.. benim gibi gun sayan arkadaslarla tanisip...birlikte bu sureci keyifli ve bilgi alisverisi yaparak gecirmek istedim..Allah kucaklarimizi bos birakmasin...Herkese anne olamayi tattirsin insallah
Insallah seninde tum surecin saglikli keyifli ve rahat gecer...mutlu sonuclar verip benide mutlu edersin insallah...Cunku bu duygulari yasamayan bilmez...birbirimizi en derinden hisseden ve anlayan yine bizleriz..topiğin hayırlı olsun...bende kasım sonuna doğru olabilir transfer....
güzel haberler alırsın inşallah.
Karamsirliga sakin dusme canim Allah ol der ve hersey olur..Sana dusen en guzel duygularla yavruna sahip olacakmis gibi heyecanla beklemek...Bol bol Allahin ya musavvir ismini cek ...mutlu hberlerimizi burda paylasacagiz insallah...KK hep takip ettim ama yeni üye oldum.27 ekim transferim oldu 3. denemem. ben de genetik,eşimde sperm sorunu var. işimiz çok zor pgt yaptırdık. 1 tane transferim oldu. beklemek çoooook zor bugün 7. günüm.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Nedemek herzamn..Tup bebek tedavini nerde oldun..sağol cnm. moralimi yükselttin. ya çok zor bir durum. Kan testi günü nasıl gideceğim bilmiyorum.İnşallah güzel haberler paylaşırız ikimiz de. Benim için zor ama Allahım isterse tabiki olur.
Ben Bagcilar Medipol de oldum...Insallah haftaya bugunlerde sevinclerimizi paylasacagiz ☺☺Nedemek herzamn..Tup bebek tedavini nerde oldun..