Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimmmm bence guzel şeyler olacak ben ole hissettim.hayirlisi olsun.tgbgrsygüzel t: 37681910 .!.:Hic agri sizi var mi?Benim kasik agrim cok..Bir dusugum olmusdu..Oda cok agriliydi...surekli wc ye gidip kanamami basladi acaba korkusu var bendede ama kafamdan atmaya calisiyorum moral cok onemli
Ben Bagcilar Medipol de oldum...Insallah haftaya bugunlerde sevinclerimizi paylasacagiz ☺☺
Merhaba canim hosgeldin..Benim raporum yoktu o yuzden o konuda bir bilgim yok..3500+ilaclar birkere muayne ucreti Banu Kumbak Aygun drum oda ssk li 125 tl ilaclar kisiye gore degisiyormus benim 1500 tl yi buldu ..Ama ekip super sarkilar esliginde neseyle hem toplamaya hem transfere aldilar..Senin o stesli yapini hop diye kaldirip umuda ceviriyorlarMeraba arkadaşım transferin hayırlı olsun inşallah boool pozitifli rakamlar görürsün, bişey sormak istiyorum medipolde ücretli ve raporlu fiyatlar nasıl acaba bilgin varsa yardımcı olur musun.
Merhaba canim hosgeldin..Benim raporum yoktu o yuzden o konuda bir bilgim yok..3500+ilaclar birkere muayne ucreti Banu Kumbak Aygun drum oda ssk li 125 tl ilaclar kisiye gore degisiyormus benim 1500 tl yi buldu ..Ama ekip super sarkilar esliginde neseyle hem toplamaya hem transfere aldilar..Senin o stesli yapini hop diye kaldirip umuda ceviriyorlar
icine sinen yerde en guzel ve saglikli sekilde sureci atlatman umidiyle canim..Ne güzel bi arkadaş var diğer topikte oda benim gibi pkolu oda mustafa acete gitmiş maşallah şimdi hamile, bende 4. deneme için doktor ve hastane araştırıyorum ama 2015 bahar ayları gibi düşünüyorum bakalım kısmet olursa
Hosgeldin canim ayni belirtiler bendede mevcut..Yanliz gogusten sivi gelme haric..Bence telefon acip bunu doktoruna muhakkak danismani oneririm...sonucta bizi takip eden doktorlar her konudan haberdar olmali ve aninda mudehale edilecek bir durum varsa yol gostermeli.arkadaşlar bugün transferimin 6.günü baştan beri ara ara gelen adet sancısı tazı sancılarım bel ağrım ve göğüslerimde hasssasiyet mevcut az öncede göğsümden sıvı geldi renksiz .içinizde benzer bir şey olan varmı