• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

Hic agri sizi var mi?Benim kasik agrim cok..Bir dusugum olmusdu..Oda cok agriliydi...surekli wc ye gidip kanamami basladi acaba korkusu var bendede ama kafamdan atmaya calisiyorum moral cok onemli

İnsanin kendi yakinlari bile bu kar beni içten duyup yaninda olamiyorlar...herkese dua ettim.kotu gününde yaninda olanlar dosttur.siz benim goremesemde kalben hissettiğim dostlarimsiniz.o kadar yorulmusumki manevi olarak sürekli durmadan agliyorum.isyan etmek tevekkulumu bozmak değilamacim sadece eekimi karnuma koyup hayal ettiğim bebeğim yarin olmadiguni oöğrendiğimde nazilguclu sabirla bu durumu karsilayacagimi bilememem.bu kadar sulu göz degilimdir lins sizin güzel haberlerunizi alirimm

Belirtilerincçok yok.solunda agri.tuzlu şeyler yeme isteği göğüste şişlikama agri yok.vajinal akinti ama bbence o fitilden yapiyor.yine progestondan ötürü göğüs şişliği varsol klasik agrisida catlyacak yumurtanın acisi.çok gaddar düşündüm dimi.çünkü gebelik kanda belirdikten 1hafta sonra belirtiler basliyo.belirti olmazsa asla uzulmeyinnnn

tgbgrsygüzel t: 37681910 .!.:
Hic agri sizi var mi?Benim kasik agrim cok..Bir dusugum olmusdu..Oda cok agriliydi...surekli wc ye gidip kanamami basladi acaba korkusu var bendede ama kafamdan atmaya calisiyorum moral cok onemli
Canimmmm bence guzel şeyler olacak ben ole hissettim.hayirlisi olsun.

Canim arkadaslarim saat 9da ka tahlilimi verdim 11de cikacakmis doktorun 1saat aralikla kan testi istedi 11de2:defa kan vercem dua edin bugün hastaneye kadar uzunca yürüdüm ekimi karnima götürüp hep.dua ettim.bu sefer yüzüme nolur negatif demesinlerrr

Olacak evra84 .hayırlısıyla inş.olsun lütfen.ben de idrar testi Yaptım negatif.daha kan testine gitmedim.benim ümidim az.ama seninki olacak.

Kaç gündür adet sancım var.sürekli belirti okudum forumlardan.off ne yapayım oyalanıp bugünlere geldik. Ah o iğne düşük Olmasın diye yapılan.ne ağrımıştı kaç gündür keşke sonu iyi olsaydı.kısmetten öteye yol yok.bakalım kan testi ne olacak kendimi hazırladım.

Kozlar şuan yolda aglaya aglaya yürüyorum olmamiamis daha ne yapmam gerekecek maddi manevi artik bunaldimmm bukadar zormu bir bebeği kucaklamak bu kadar hasretle yanarken

Inanamıyorum 6. Gün embriyosu tutmuyorsa kısmetten başka bir şey değil canım. Çooook üzüldüm ama biz elimizden geleni yapıyoruz daha ne yapalım.uzulme diyemem olmuyor.bunun ilacı yeni Tedaviyi planlamak.bu ışın peşini bırakmazsak bir gün olacak.

Niye başkaları kolay kolay elde ederken bizim böyle.çok zormuş sınavımız ne diyeyim.

Ben Bagcilar Medipol de oldum...Insallah haftaya bugunlerde sevinclerimizi paylasacagiz ☺☺

Meraba arkadaşım transferin hayırlı olsun inşallah boool pozitifli rakamlar görürsün, bişey sormak istiyorum medipolde ücretli ve raporlu fiyatlar nasıl acaba bilgin varsa yardımcı olur musun.

Sen sakin üzülme içindeki sabiyi koru dua et benim dualarim seninle.ben artik tedaviye devam etmicem zorlamanin anlami yok yücerRabbim köy kimsenin kalbini hasretle yakmasin herkese hayirli saglukli evlat nasip etsinnn

Çok yoruldun biliyorum.dinlenmeye ihtiyacın var.allahım inş tekrar deneme istek inanç ve Gücünü versin sana.maddi ve manevi çok zor.3.denemem çok yoruldum ben de.ama denemeden umudum olmadan yaşayamam herhalde.1 kez daha denemek ...Allah hepimize o gücü versin arkadasım.ahhh bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.

Benim doğal yolla olma ihtimalim yok.senin inş öyle olur.canım benim.hala kan testine gitmedim korkunun ecele faydası yok ama.....uffff

Evra çok üzüldüm kusura da bakma yaninda olup teselli vermek isterdim biraz gec katildim bugun aranizaUzuntunu acini yasadiklarini cok iyi anliyorum..Demek hala dunyada yiyecek ekmegi yok..Demek hala hayirli bir zamn degil...Biz bilemiyoruz sonucta neyin iyi neyin kotu olcagini...Bence sen uzun bir sure dinlen ..Yipranmisligini tamir et arkadasim..Ne diyecegimi bilemiyorum..dun gece ruyamda kabuslar gordum...uyandigimdan beri ruh dunyam karisik..yine bebek disuruyordum ferhat figan...allahim bizi surekli olgunlasmamiz icin siniyor herhalde...sabrimizi siniyor herhalde...bilemiyorum hayirlisi diyorum hepimiz icin..

Meraba arkadaşım transferin hayırlı olsun inşallah boool pozitifli rakamlar görürsün, bişey sormak istiyorum medipolde ücretli ve raporlu fiyatlar nasıl acaba bilgin varsa yardımcı olur musun.
Merhaba canim hosgeldin..Benim raporum yoktu o yuzden o konuda bir bilgim yok..3500+ilaclar birkere muayne ucreti Banu Kumbak Aygun drum oda ssk li 125 tl ilaclar kisiye gore degisiyormus benim 1500 tl yi buldu ..Ama ekip super sarkilar esliginde neseyle hem toplamaya hem transfere aldilar..Senin o stesli yapini hop diye kaldirip umuda ceviriyorlar

Merhaba canim hosgeldin..Benim raporum yoktu o yuzden o konuda bir bilgim yok..3500+ilaclar birkere muayne ucreti Banu Kumbak Aygun drum oda ssk li 125 tl ilaclar kisiye gore degisiyormus benim 1500 tl yi buldu ..Ama ekip super sarkilar esliginde neseyle hem toplamaya hem transfere aldilar..Senin o stesli yapini hop diye kaldirip umuda ceviriyorlar

Ne güzel bi arkadaş var diğer topikte oda benim gibi pkolu oda mustafa acete gitmiş maşallah şimdi hamile, bende 4. deneme için doktor ve hastane araştırıyorum ama 2015 bahar ayları gibi düşünüyorum bakalım kısmet olursa

arkadaşlar bugün transferimin 6.günü baştan beri ara ara gelen adet sancısı tazı sancılarım bel ağrım ve göğüslerimde hasssasiyet mevcut az öncede göğsümden sıvı geldi renksiz .içinizde benzer bir şey olan varmı

Ne güzel bi arkadaş var diğer topikte oda benim gibi pkolu oda mustafa acete gitmiş maşallah şimdi hamile, bende 4. deneme için doktor ve hastane araştırıyorum ama 2015 bahar ayları gibi düşünüyorum bakalım kısmet olursa
icine sinen yerde en guzel ve saglikli sekilde sureci atlatman umidiyle canim..

arkadaşlar bugün transferimin 6.günü baştan beri ara ara gelen adet sancısı tazı sancılarım bel ağrım ve göğüslerimde hasssasiyet mevcut az öncede göğsümden sıvı geldi renksiz .içinizde benzer bir şey olan varmı
Hosgeldin canim ayni belirtiler bendede mevcut..Yanliz gogusten sivi gelme haric..Bence telefon acip bunu doktoruna muhakkak danismani oneririm...sonucta bizi takip eden doktorlar her konudan haberdar olmali ve aninda mudehale edilecek bir durum varsa yol gostermeli.

Back
X