• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

tgbgrsy

Rabbim ihmal degil imtihan eder
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
94
42
53
37
Merhaba Arkadaslar..29 Ekimde transferim yapildi..yeni Uye oldum.. benim gibi gun sayan arkadaslarla tanisip...birlikte bu sureci keyifli ve bilgi alisverisi yaparak gecirmek istedim..Allah kucaklarimizi bos birakmasin...Herkese anne olamayi tattirsin insallah

Merhaba Arkadaslar..29 Ekimde transferim yapildi..yeni Uye oldum.. benim gibi gun sayan arkadaslarla tanisip...birlikte bu sureci keyifli ve bilgi alisverisi yaparak gecirmek istedim..Allah kucaklarimizi bos birakmasin...Herkese anne olamayi tattirsin insallah

topiğin hayırlı olsun...bende kasım sonuna doğru olabilir transfer....
güzel haberler alırsın inşallah.

topiğin hayırlı olsun...bende kasım sonuna doğru olabilir transfer....
güzel haberler alırsın inşallah.
Insallah seninde tum surecin saglikli keyifli ve rahat gecer...mutlu sonuclar verip benide mutlu edersin insallah...Cunku bu duygulari yasamayan bilmez...birbirimizi en derinden hisseden ve anlayan yine bizleriz..

KK hep takip ettim ama yeni üye oldum.27 ekim transferim oldu 3. denemem. ben de genetik,eşimde sperm sorunu var. işimiz çok zor pgt yaptırdık. 1 tane transferim oldu. beklemek çoooook zor bugün 7. günüm.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

KK hep takip ettim ama yeni üye oldum.27 ekim transferim oldu 3. denemem. ben de genetik,eşimde sperm sorunu var. işimiz çok zor pgt yaptırdık. 1 tane transferim oldu. beklemek çoooook zor bugün 7. günüm.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Karamsirliga sakin dusme canim Allah ol der ve hersey olur..Sana dusen en guzel duygularla yavruna sahip olacakmis gibi heyecanla beklemek...Bol bol Allahin ya musavvir ismini cek ...mutlu hberlerimizi burda paylasacagiz insallah...

sağol cnm. moralimi yükselttin. ya çok zor bir durum. Kan testi günü nasıl gideceğim bilmiyorum.İnşallah güzel haberler paylaşırız ikimiz de. Benim için zor ama Allahım isterse tabiki olur.

Merhaba kızlar,30ekimde 1blastokonist 6.gün embriyom yerleştirildi.8kasımda sabah kan testi yaptıracağım...
Heyecanlımıyım değilim sadece çok üzgünüm...çünkü yarın yine NEGATİF Diyecekler....bense yıkılacağım....yarın bununla nasıl başa çıkacağım diye üzülüyorum....
Keşke sizin gibi artık umutlu olabilsem,ben çok yıprandım....4yıldır çok sıkıntılar yaşadım....ameliyatlar,ağrılar,aşılamalar,bitkisel kürler,çevrede çocuk baskısı,herşeyyyyyyyy beni çok yordu....
Doktorumun dediğine göre hiç bir problem yokmuşş yüzde70 tutma oranı verdiler....ama herşey allahtan....bu kadar umutsuz değildim....bugün en çok ağladığım ve ağrıma giden vajinadan yapılan fitil canımı çok yaktı ve bu bahaneyle hıçkıra hıçkıra ağladım,,,,artık dayanamıyorum yeterrrrr,,,,allahım bize daha fazla çekemeyeceğimiz yükler acılar verme yüce rabbimmmmm.....

Canim elini karnina gotur ve allahtan hayirlisiyla bebegine can vermesini nur vermesi saglikli olmasini dile...Karamsarliklari aglamalari bir kenera birak 8 kasimda alicagin haber olumluda olsa olumsuzda olsa senin icin dogru ve hayirli olgunu aklina sokk...hepimiz ayni seyleri eminim yasiyoruz...ayni olumsuz dusuncelere zamn zamn giriyoruzz...ama bu bir fayda degil aksine sagliksiz dusunce bozukluguna sebep oluyor...seni guzel dusunmeye davet ediyorum...suan gozlerimi kapatip dua edicem..sende iyi dusuncelerle et...Hayirli haber tam teslimiyetle bizi tekrar konudturacak insallah

Evra84 arkadaşım ben de ayni duygulardayım seninle.ama olumlu düşünmek Lazım.bence seninki olacak şansın yüksek.

Yarin benim de test gunum ve hiç yaptırmak istemiyorum.

Tgbgrsy arkadasım senin ne zaman test gunun

Bence ikinizde yarin bana mutlu hberler vericeksiniz..Ben inaniyorum

Benim 10 Kasim Pazartesi ...Pazar aksami bende sizin gibi olursam artik banada moral verirsiniz dimi ☺

Back
X