• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

Benim doğal yolla olma ihtimalim yok.senin inş öyle olur.canım benim.hala kan testine gitmedim korkunun ecele faydası yok ama.....uffff
Aklim ve dualarim sende canim...Hala test yaptirmaya gitmedinmi..Bizide bilgilendir lutfen

Hosgeldin canim ayni belirtiler bendede mevcut..Yanliz gogusten sivi gelme haric..Bence telefon acip bunu doktoruna muhakkak danismani oneririm...sonucta bizi takip eden doktorlar her konudan haberdar olmali ve aninda mudehale edilecek bir durum varsa yol gostermeli.
Eger dr unla konusursan nedeni bizimle paylasirmisin canim..En azindan yol gostermis olursun..Prolaktin mi yukseldi acaba dicem ama gelen sivi sut degil acik renk diosun..

Olmadı negatif.off daha çilem varmış çekilecek

Ah canim benim uzulme diyecegim ama ben bilirim duygularini dusugum olmustu nasil uzuntu nasil kahreden bir duygu...kac gundur size umut dagitiyorum..ama bugun icimi korkunc bir keder kapladi...iki uzucu haberle...rabbim en kisa zmanda hepimize acilari unutturup nur topu gibi evlatlar versin...sozun bittigi yerdeyiz..caresiz bekliyoruz o gunu..

Tgbgrsy canımsagol.içim yangın yeri ama şunu anladım idrarda çıkıyorsa oluyor benim hep negatifti.senin çıkıyormuş silik olsa da.senin olacak bence.hayırlısıyla.benim tesellim yeni tedavi ama bu tedavide 12000harcadım.nasıl başlarız bilmiyorum

Bugun bizde iyi haber yok canim 2 yureyi evlat hasretiyle yanan arkafasim olumsuz sonuc aldi...insallh diger arkadaslardan olumlu cvplar gelirde umut dolar yureyimiz...Senin Kacinci gunun
Canim ben dun kurtaj oldum 8 haftlik kAlpi durdu bnde tup bebege bslycm o normal olmustu,..kismet..

Insallah canim iyi dileklerin icin tesekkurler...Allah rizkinizi genis eylesin...Suan sen bedenini ve ruhunu dinlendir...ozmana kadar parada birsekilde birikir..Benim idrarda cikiyor cikmasina ama kac gundur silik belli belirsiz mantiken baktiginda iki gunde bir iki katina cikmasi laxim...Benim sorunum zaten bir turlu saglikli tutunamama kesem olusmuyor hic...ben ondan korkuyorum canim..duada eksik etme

Canim ben dun kurtaj oldum 8 haftlik kAlpi durdu bnde tup bebege bslycm o normal olmustu,..kismet..
Cok uzuldum..Kader iste birsekilde olan oluyor ve biz ustumuze duseni oynuyoruz..Ama seni takdir ediyorum..Ne yasarsan yasa hala yarinlar icin plan yapip kendini ayakta tutuyorsun
.Bu gercekten soylerken kolay ama yasarken zor bir durum...seni gunun ornek anne adayi ilan ediyorum

Insallah canim iyi dileklerin icin tesekkurler...Allah rizkinizi genis eylesin...Suan sen bedenini ve ruhunu dinlendir...ozmana kadar parada birsekilde birikir..Benim idrarda cikiyor cikmasina ama kac gundur silik belli belirsiz mantiken baktiginda iki gunde bir iki katina cikmasi laxim...Benim sorunum zaten bir turlu saglikli tutunamama kesem olusmuyor hic...ben ondan korkuyorum canim..duada eksik etme
Canim dualarimdasiniz siz benim bnde ayni durumdayim bende boyle dusunuyordum tutmuyor filan ama hacca gidecegim ay aklimda yokken hatta adetim insallah gelirde hmn gideriz die bekledigim aydi benim agrilarim baslamisti cok agrim bvardi bir gittim tahlil yaptim hamilesiniz dediler ben sapsal sapsal guluyordum sadece sonra birden esime kostum hala inanamiyorduk kesesini gorduk sonra bebisi sonra kalpini 8 haftalik olduk disim sisti bi gittim doktora kalpinin durdugunu ogrendim.
Coook uzuldum ama bunada sukur du lutfen uzulmeyin emin olun tutacak..

Cok uzuldum..Kader iste birsekilde olan oluyor ve biz ustumuze duseni oynuyoruz..Ama seni takdir ediyorum..Ne yasarsan yasa hala yarinlar icin plan yapip kendini ayakta tutuyorsun
.Bu gercekten soylerken kolay ama yasarken zor bir durum...seni gunun ornek anne adayi ilan ediyorum
Canimsin yaa ne yapalim veren allah alan allah uzulmek aglamak nie uzulsem aglasam geri mi? donecekti kendimi hebaa edecektim sadece oda beni etkiliyecekti .bir yerde okumustum bir bayan bebegi olsun die 1 tup bebek denemesi yapmisti ama tutmamisti ve paralari yoktu ama yilmada gunlukcu calisti ev temizlemeye gitti 2 kere daha tup bebek yapti ve tuttu ikizdi.
Yilmadan allaha dua edecez isyan etmiyecez rabbim bizim sesimizi duyacagina eminim ...insallah allah buyuk...

İyi akşamlar herkese benimde transferim gerçekleşti ve test gününü bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla :KK76:

Bende cok agir imtihanlardan gectim..Allah her
İyi akşamlar herkese benimde transferim gerçekleşti ve test gününü bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla :KK76:
Hayirli ugurlu olsun..Anne olur saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..Kacinci gunun transferinden sonra?Nerde yaptirdin?Kacinci Denemen??Aramiza hosgeldin.

Canimsin yaa ne yapalim veren allah alan allah uzulmek aglamak nie uzulsem aglasam geri mi? donecekti kendimi hebaa edecektim sadece oda beni etkiliyecekti .bir yerde okumustum bir bayan bebegi olsun die 1 tup bebek denemesi yapmisti ama tutmamisti ve paralari yoktu ama yilmada gunlukcu calisti ev temizlemeye gitti 2 kere daha tup bebek yapti ve tuttu ikizdi.
Yilmadan allaha dua edecez isyan etmiyecez rabbim bizim sesimizi duyacagina eminim ...insallah allah buyuk...
Bende cok buyuk imtihanlardan gecti bir kendi kendine dusuk..Hemde yurtdisinda tunusta drlarin elinde kaldim..Bir olumsuz asilama ve bir tup bebek bekleyisi...ama her seferinde sabrimla ve allaha itiatimle cizgimden sasmadim...Basindan beri suna inaniyorum normalde cok tezcanliyimdir cocuk gibi heran hersey biran once olsun isterim...Ben bu bebek isteme surecinde sabri ogrendim..Mucadeleyi ve istedigin olmadigindada ayakta kalmayi..Inaniyorum ki yakinda sabrimin ve tum sabredenlerin yuzu gulecek

Bende cok buyuk imtihanlardan gecti bir kendi kendine dusuk..Hemde yurtdisinda tunusta drlarin elinde kaldim..Bir olumsuz asilama ve bir tup bebek bekleyisi...ama her seferinde sabrimla ve allaha itiatimle cizgimden sasmadim...Basindan beri suna inaniyorum normalde cok tezcanliyimdir cocuk gibi heran hersey biran once olsun isterim...Ben bu bebek isteme surecinde sabri ogrendim..Mucadeleyi ve istedigin olmadigindada ayakta kalmayi..Inaniyorum ki yakinda sabrimin ve tum sabredenlerin yuzu gulecek
Canim sen bni anlattin ben yurttisindayim ve burada kurtaj yaptim dillerini bilmedigim halde 2 asilamm olumsuz .. ve tup bebek diyecem ama biraz zaman gecmesini beklyrm..

Ben gemi ile seyehat icin gitmistim hamile oldugumu ogrendim tunusta deger 70 di..Libyaya gectik 140.. misuratada 7 dusuk basladi ..Bana konsolosluk tercuman verdilrr..Tam bir rezillik ve hayal kirikligi allahtan kurtaja gerek kalmadi cunku kafaya koymustum kurtaj derlerse direk ucaga atlayip gelecektim..Tup bebek olayina gelince benim tam karar vermm 6 ay surdu..Icime bu psikolojiye hazirmiyim sorusu tam 6 ay...Sonunda alistim ve sureci keyfli gecirdim..umarim sonucta pazartesi keyifli olur...Gercekten onerim hazir hissedince yap...Ve ekibi iyi olmasini ozenle sec..Dr ve hemsireler sana hem guven vermeli hem keyif...Rabbim herkesi hayirli insanlarla karsi karsiya getirsin

Merhabalar bende geldim . Bu gün transferimin 10. Günü . Önceki Yazıları okudum çok üzüldüm cekenin halinden çeken anlarmis hepinizi çok iyi anlıyorum. Benim bu 3. Denemem 12 yıllık Hasretim . Sebebi bilinmeyen infertilite benimki yıllardır araştırıyorum hiç bir sebep bulunmadı. Bu sefer olur inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah :KK46:

Hosgeldin Nasipte...Pazartesi birlikte haber alicaz insallah..Ayni gunde sanirim transfer gercklesti...Insallah mutlulugumuzu paylasiriz canimm...Benimde sebepsiz...Insan yillarca bir sebep olsa rahatlayacak gibi dr dr geziyor...halbuki verende allah alanda...ben ayda 4 dr gezdigim gunleri bilirim...zamn herseyin ilaci...herseye alisiyoruz...

Back
X