Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben yurtdisindayim arabistandayim martta gidecez o zman baslycz zaten insallah hayirli haberlerini bekliyrm insallah ..Ben gemi ile seyehat icin gitmistim hamile oldugumu ogrendim tunusta deger 70 di..Libyaya gectik 140.. misuratada 7 dusuk basladi ..Bana konsolosluk tercuman verdilrr..Tam bir rezillik ve hayal kirikligi allahtan kurtaja gerek kalmadi cunku kafaya koymustum kurtaj derlerse direk ucaga atlayip gelecektim..Tup bebek olayina gelince benim tam karar vermm 6 ay surdu..Icime bu psikolojiye hazirmiyim sorusu tam 6 ay...Sonunda alistim ve sureci keyfli gecirdim..umarim sonucta pazartesi keyifli olur...Gercekten onerim hazir hissedince yap...Ve ekibi iyi olmasini ozenle sec..Dr ve hemsireler sana hem guven vermeli hem keyif...Rabbim herkesi hayirli insanlarla karsi karsiya getirsin
benim 5.gun embiriyosuydu ilk denemdi canm...Kasik agrisi var...cok gaz sancim oluyor..goguslerim inanilmaz hasas aglama noktasindayim yani birsey degince..okadar senin varmi sikayetlerinHoşbulduk canım . Benim 3. Gün embriyosu dondurulmus embriyoydu .benim test günüm çarşamba . Senin kaçıncı gün embriyosu . Ne gibi şikayetlerin var . Inşallah hepimizin bebisleri olur
Çok teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olur umarım 7.günüm bugün bahçeci fulya güvenç beyde yaptırgım ilk denemem daha önce 2kere doğal yolla hamile kaldım düşükle sonuçlandı bebekler sağlıksız olduğu için o yüzden tüp bebegi denedim hayırlısı artıkBende cok agir imtihanlardan gectim..Allah her
Hayirli ugurlu olsun..Anne olur saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..Kacinci gunun transferinden sonra?Nerde yaptirdin?Kacinci Denemen??Aramiza hosgeldin.
Insallah mutlu sonuclar verirsin hepimizin yuzunu guldurursun..senin ilk testin 10.gundemi yoksa 12.gundemi..Bende fulya aytan hanimla gorusmeye gelmistim..kismet bagcilar medipole oldu☺Çok teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olur umarım 7.günüm bugün bahçeci fulya güvenç beyde yaptırgım ilk denemem daha önce 2kere doğal yolla hamile kaldım düşükle sonuçlandı bebekler sağlıksız olduğu için o yüzden tüp bebegi denedim hayırlısı artık
Haklisin tum bu belirtileri hamile olanda yasiyor olmayanda...oyuzden cok yaniltici..En iyisi kendini hic dinlemiceksin...Akisina birakip bekleyip gorucezAynı şikayetler bendede var artı bide bel ağrım var sanırım tupbebek yaptiripda kasık ağrısı olmayan yok
Doktorum kasım 15 yani 14. Günü dedi niye öyle dedi bilmiyorum transfer günü heycandan sormayıda unutmuşum 12.gün gidiyim diyorum ama eşim doktoru dinle bekle 2gün daha vardır bi bildiği diyo bakalım napıcam bilmiyorum merkezimden çok memnunum ama medipolde güzel hastane endokrin bölümüne gidiyorum bende orayaInsallah mutlu sonuclar verirsin hepimizin yuzunu guldurursun..senin ilk testin 10.gundemi yoksa 12.gundemi..Bende fulya aytan hanimla gorusmeye gelmistim..kismet bagcilar medipole oldu☺
Sanirim herkes ayni sorgulamayi yapiyor..Bende herkesi 10.gun cagirmislar beni niye 12.gun cagirdilar diyordum esime☺☺Ama senin icini soyle rahatlatabilirim 10.gun test yapanlar 12 ve 14.gun tekrar iki katina ciktimi diye test yaptiriyorlar...Bu gozlenmesi gereken bir durum...Senin eger olumlu bir sonuc gelirseki insallh buna duaciyim..yuksek bir bthcgy bekliyor olacak insallahDoktorum kasım 15 yani 14. Günü dedi niye öyle dedi bilmiyorum transfer günü heycandan sormayıda unutmuşum 12.gün gidiyim diyorum ama eşim doktoru dinle bekle 2gün daha vardır bi bildiği diyo bakalım napıcam bilmiyorum merkezimden çok memnunum ama medipolde güzel hastane endokrin bölümüne gidiyorum bende oraya
İnş canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunSanirim herkes ayni sorgulamayi yapiyor..Bende herkesi 10.gun cagirmislar beni niye 12.gun cagirdilar diyordum esime☺☺Ama senin icini soyle rahatlatabilirim 10.gun test yapanlar 12 ve 14.gun tekrar iki katina ciktimi diye test yaptiriyorlar...Bu gozlenmesi gereken bir durum...Senin eger olumlu bir sonuc gelirseki insallh buna duaciyim..yuksek bir bthcgy bekliyor olacak insallah
Doktorum kasım 15 yani 14. Günü dedi niye öyle dedi bilmiyorum transfer günü heycandan sormayıda unutmuşum 12.gün gidiyim diyorum ama eşim doktoru dinle bekle 2gün daha vardır bi bildiği diyo bakalım napıcam bilmiyorum merkezimden çok memnunum ama medipolde güzel hastane endokrin bölümüne gidiyorum bende oraya
Benim 5.gün 1tane blast embiriyo transfer edildi seninde mi öle canımCanim bu sanırım kaçıncı gün embriyosu olmasi ile alakali çünki banada 14. Gel dedi dr
Hayirli olsun insallah guzel haberlerle bebegini kucagina alirsinArkadaslar bende 6 kasimda transfer oldu 5. Gun blostatisk dedikleei embriuo transfer ettiler esimden doyi cocugumuz opmuyordu 17 kasimda kan testo var dua edin duaya ihtiyacimiz var