cok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki gunde bir bthcg istediler mi?artislarin nasil?2 kadımda transferim olmuştu 12 kasımda test yaptırdım değerim 111.7 çıktı hamileymişim darısı hepinize inşallah
Canim benim bir arkadasim kan testi yaptirmadan once iki farkli markadan test yapmisti biri negatif biri pozitif cikmisti ve cok uzulmustu...daha sonra kan testinde hamile oldugu cikti...bthcg idrar testlerinde belli bir degerden sonra cikiyor...umarim seninde ogledir canim..herseyin hayirlisi..kendini uzme eger hamileysen stres yapmman lazim..degilsende daha zamni gelmmistir metin ol canim..Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
canım bugün tekrar yaptırdım 260.9 olmuş allaha şükür doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kese görmeye gidicem inşallah darısı hepinize rabbim tüm dileyenlere nasip etsincok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki gunde bir bthcg istediler mi?artislarin nasil?
Iyi iyi masallah ...Darisi basima yarin insallah...bende guzel sonuclar alirim benim artislarim cok yavas ilerliyorcanım bugün tekrar yaptırdım 260.9 olmuş allaha şükür doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kese görmeye gidicem inşallah darısı hepinize rabbim tüm dileyenlere nasip etsin
inşallah canım değerlerin istediğin gibi artsın inşallahIyi iyi masallah ...Darisi basima yarin insallah...bende guzel sonuclar alirim benim artislarim cok yavas ilerliyor
sagol canim insallah yarin hbr veririminşallah canım değerlerin istediğin gibi artsın inşallah
Amin canım benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşCok sevindim canim allah 9 ay saglikla tasiyip kucagina almayi nasip etsin insallah
Nar suyu nu neden ictin..yasak olan birsey mi?Suan senden ilk defa duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?