Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

Bende agrikesici hic almadim..Neolur neolmaz diye riske atmak istemiyorum..Evet insanin biryeri agrirken olumlu dusunemiyor bir turlu..insallah sonu iyi olurda bu gunleri guzel anariz canim..

Benim 10.gun 3.gun embriyosu dondurulmuş embriyo benim daha teste üç gün var canım

Yok yapmadım cesaret edemedim geçenki tupbebek de yaptım çıkmadı akşamında kanamam oldu o yüzden yapmayacağım bu sefer . sen yaptın mı

6.gunden beri ilk idrarla sabhlari yapiyorum...Ikinci cizgi cok silik cikiyor..Ama bu bni umutlandirmiyor...cunku ben gebe kalabiliyorum..ama kesem olusmadan dusuruyorum

insallah canim hepimize allah kucaklarimiza minik yavrularimizi alip koklamayi nasip etsin

Tgbgrsy yrn güzel haberi alacaksın inş yazarsın bize

Tmam canim hbr veririm insallah guzel haberler olur dua edin neolur

Canım haber vermedin sonucunu inş olumludur.sonuna kadar da iyi gider

Tgbgrsy çok sevindim canım Allah daim etsin inşallah bu kez kucağına almayı nasip etsin. Benimde çok ağrım var çok moralim bozuk herhan hastalanacmisim gibiyim çarşamba günü gelsin artık . Banada dua edin kızlar lütfen

Çok teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olur umarım 7.günüm bugün bahçeci fulya güvenç beyde yaptırgım ilk denemem daha önce 2kere doğal yolla hamile kaldım düşükle sonuçlandı bebekler sağlıksız olduğu için o yüzden tüp bebegi denedim hayırlısı artık
Haber vermedin canim sonuclarin ne alemde

2 kadımda transferim olmuştu 12 kasımda test yaptırdım değerim 111.7 çıktı hamileymişim darısı hepinize inşallah

Back
X