- 6 Nisan 2021
- 23
- 3
- 36
- 27
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz miHer wc gittiğimde regl olcakmışım gibi hissediyordum göğüslerim çok ağırmıştı ama en çok ayak ağrım fazlaydı romatizma gibi bi ağrı ilk gebeliğimdede aynı ağrı olunca ihtimal vermiştim
Gebeydim doğum yaptım ikizlerim oldu darısı başınıza inşallahMerhaba sonucunuzu öğrendiniz mi
Bu süreçte eş desteği geçerkten çok önemliymiş. Bizi strese sokmamaları gerekirken onlar daha çok strese sokuyorlar maalesef. Bende inşallah hayırlısı ise olsun diye dua ediyorumBenimde perşembe günü test günüm. Fakat ben çok ikilemdeym. Olmazsa üzülmicem. Çünkü evliliğim sallantıda
Gerçekten de öyle. Maalesef dedğim gibi olmazsa da üzülmicem.Bu süreçte eş desteği geçerkten çok önemliymiş. Bizi strese sokmamaları gerekirken onlar daha çok strese sokuyorlar maalesef. Bende inşallah hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum
Benim de ikinci denemem ama tek embriyo transferi oldu yaşım 30 Bahçecide yaptırdıkİlkinde tek embriyo yaptılar banada aynı şekilde yasak denildi. Ama ikincisinde 2 embriyo transferi oldu. Kayseri Erciyes kartal Ahmet emin mutlu hocamızdan yaptık. Kesinlikle tavsiye ederim. Sizin yaşınız kac ve nerde yaptırdınız ozel mi devlet mi
Aynı gün transfer olmuşuz inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırızBenim de 3 şubatta oldu transferim. 5.gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Ben 44 yaşındaym. Sizin süreç nasıl ilerliyo
İnşallah cnm. Sen hiç test yaptınmıAynı gün transfer olmuşuz inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırız
Genelde ikincide dedigim gibi tek transfer yapmıyorlar demek ki doktorunuz öyle uygun görmüşBenim de ikinci denemem ama tek embriyo transferi oldu yaşım 30 Bahçecide yaptırdık
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi inşallah hayırlı haber almissinizdirAminnn inşallah yazarım tabiki sizde sonucunuzu söyleyinhayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yok yapmadım test günümü bekliyorum. Açıkçası korkuyorum test yapmaktanİnşallah cnm. Sen hiç test yaptınmı
Kesinlikle test yapmayın yaniltabiliyor kan testine kadar bekleyin.Yok yapmadım test günümü bekliyorum. Açıkçası korkuyorum test yapmaktan
Hangi şubesiBenim de ikinci denemem ama tek embriyo transferi oldu yaşım 30 Bahçecide yaptırdık
Umut Tüp Bebek Merkezinde Üsküdardaki şubeHangi şubesi
Hayırlısı olsun zamanı değilmiş demekki hayırlı zamanda kolaylıkla sağlıkla versin Allah'ımBen bugün gebelik testi verdim maalesef negatif çıktıtransferimin 12. günüydü bugün
Ben Fulya’da tedavi oldumUmut Tüp Bebek Merkezinde Üsküdardaki şube
Nasıldı memnun kaldınız mı kaç embriyonuz gelişti dondurdunuz muBen Fulya’da tedavi oldum
Bence güzeldi ben hocamdan memnunum 4 tane 5.güne gelişti 1 tane transfer oldumNasıldı memnun kaldınız mı kaç embriyonuz gelişti dondurdunuz mu
Kalitesi neydi? inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınızBence güzeldi ben hocamdan memnunum 4 tane 5.güne gelişti 1 tane transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?