- 23 Ocak 2024
- 742
- 513
- 23
- Konu Sahibi bebiiiisss
-
Kalitesi 4aa idi çaylama iğnesi transfer öncesi verdi geriden gelen yumurta varsa çatlatsın ki transfer işlemi olsun diye onun dışında vermedi sadece progestan dex 25 mg iğne,progestan 200 mg fitil ,estrofem, coraspirin vermişti onları kullanıyorum bugün 8. Günüm transferinKalitesi neydi? inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınızbide transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler mi size. Bu sitede gördüm de bunu bahçeci vermedi kafam karıştı
Aynı şekilde benim de ilaçlarım. Benim de 9. Günüm hiç belirtiniz var mıKalitesi 4aa idi çaylama iğnesi transfer öncesi verdi geriden gelen yumurta varsa çatlatsın ki transfer işlemi olsun diye onun dışında vermedi sadece progestan dex 25 mg iğne,progestan 200 mg fitil ,estrofem, coraspirin vermişti onları kullanıyorum bugün 8. Günüm transferin
Pardon estofem yok ben deKalitesi 4aa idi çaylama iğnesi transfer öncesi verdi geriden gelen yumurta varsa çatlatsın ki transfer işlemi olsun diye onun dışında vermedi sadece progestan dex 25 mg iğne,progestan 200 mg fitil ,estrofem, coraspirin vermişti onları kullanıyorum bugün 8. Günüm transferin
Evet silik çıkmış ama kan testini bekleyin derim çatlama iğnesinin etkisi olabilir diyorlar. Ben boşuna sevinmek ya da üzülmemek için yapmıyorum kaset test7. Gün testim transferden sonra sizce gebelik var mı
Herkeste aynı olmuyor demek o yüzden değişiyorPardon estofem yok ben de
Evet hayırlısı artık ikinci denememde olur Allahın izniyle.Hayırlısı olsun zamanı değilmiş demekki hayırlı zamanda kolaylıkla sağlıkla versin Allah'ımüzülmeyin demek çok zor
Merhaba sonucunuz nedir inş pozitif olmuştırEvet bizimde ilk transferimizde tek embriyo koydular ben şuan 27 yaşındayım ama ikincisi olunca cift embriyo koydular ilk günler benimde gogusumde şişkinlik ve kasiklarimda agri vardı benim transferimi adetim başından 18 gün sonra tarnsfer ettiler 8. Günüm bugün
Çok şükür pozitif sonucu aldikMerhaba sonucunuz nedir inş pozitif olmuştır
çkaset test mi erken gebelik testi mi yapmıştınız?Benimde şuan 8. Günüm bendede aynı şekilde kasik ağrısı var test yaptım ama tek çizgi çıktı. Sakın test yapma moralin bozulmasın
Erken gebelik testi yapmıştımçkaset test mi erken gebelik testi mi yapmıştınız?
Benimde erken gebeliklerde çift çizgi ama kasette çok çok silik çıkıyor ikinci çizgi. Kan test günüm 12. Gün ama 10.günde de çıkar mı acaba? Sen hangi gün vermiştin kanı canım?Erken gebelik testi yapmıştım
Ben 11. Gün ve 12. Gün vermiştim. Dünde 5. Haftamdayim kahverengi kanamam geldi. Yerleşme kanaması oluyormus böyle durum yasa var mi aranızdaBenimde erken gebeliklerde çift çizgi ama kasette çok çok silik çıkıyor ikinci çizgi. Kan test günüm 12. Gün ama 10.günde de çıkar mı acaba? Sen hangi gün vermiştin kanı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?