Tüp bebek transferi sonrasi

Puffy68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.216
54
108
57
İstanbul
Transferimin 4.gunü kasıklarımda baskı ve cok yogun bel ağrısı var bunun bebislerin yerleşmesi ile ilgisi olabilirmi? Bu ilk denemem yasım 44 annem ALLAH akıl versin diyor

Transferimin 4.gunü kasıklarımda baskı ve cok yogun bel ağrısı var bunun bebislerin yerleşmesi ile ilgisi olabilirmi? Bu ilk denemem yasım 44 annem ALLAH akıl versin diyor

tedaviniz hayrlı olsun inşallah ilk ve son denemeniz olur.bunlar güzel belirtiler.hayırlısı olsun hakkınızda

Siteye yeni uyeyim cok iyi kullanmayı bilmiyorum.
Yasım 44 esim cok bebek istiyor standart doktor kontrolu sonrası doktorum tedaviye başladı ne araştırma yaptık ne hazırlık Öylesine spontane gelişti.ama tedaviye basliyan doktorum bize büyük şans sonrasında beni daha ehil ellere teslim etti.
Benimde esiminde teknik bir sorunu yok yasımdan kaynaklı hamile kalamamam
İlk denememde 4 yumurta 2 sağlıklı eembiryo 2. Gün transferi ve sabahtan bu yana şiddetli bel ağrısı
Yaşamıma normal devam ediyorum ağır isler dısında tüm aktivitelerimi yapıyorum
Moralimi hiç bozmuyorum umarım hayırlısı olur ama bu bel ve kasık ağrıları normalmi

hayırlı olsun canım bende ilk denememi yapıcam adetimi bekliyorum ama okuduklarıma göre bu ağrılar normal diye düşünüyorum

Siteye yeni uyeyim cok iyi kullanmayı bilmiyorum.
Yasım 44 esim cok bebek istiyor standart doktor kontrolu sonrası doktorum tedaviye başladı ne araştırma yaptık ne hazırlık Öylesine spontane gelişti.ama tedaviye basliyan doktorum bize büyük şans sonrasında beni daha ehil ellere teslim etti.
Benimde esiminde teknik bir sorunu yok yasımdan kaynaklı hamile kalamamam
İlk denememde 4 yumurta 2 sağlıklı eembiryo 2. Gün transferi ve sabahtan bu yana şiddetli bel ağrısı
Yaşamıma normal devam ediyorum ağır isler dısında tüm aktivitelerimi yapıyorum
Moralimi hiç bozmuyorum umarım hayırlısı olur ama bu bel ve kasık ağrıları normalmi

nerde tedavi görüyorsun.normal tabi.çok yatmayla alakasıda yok zaten...

nerde tedavi görüyorsun.normal tabi.çok yatmayla alakasıda yok zaten...

Benim doktorum medipolde Selen Hn'di ben normal kontrole gittim ama cocuk isteğimden bahsettim kontrollerimi yaptı sorun yok dedi bana reglimin 3. Gunü gel dedi hiç bir seyden Bahsetmedi bende 3. Gunü gittim kontrol etti başlıyoruz tedaviye dedi ama o güne kadar hiç bir seyden habersizdim ben. O gün şaşkın şaşkın başladım tedaviye 12 gün puregon ve başka iğneler verdi çatlatmaya iğnesinden sonra beni başka doktora yönlendirdi memorial atasehire yarım zamanlı gelen bir doktor Furkan bey su ana kadar her ikisindende cok memnun kaldım Furkan Beyin ücreti yüksek fakat bu konuda iyi bir doktor

hayırlı olsun canım bende ilk denememi yapıcam adetimi bekliyorum ama okuduklarıma göre bu ağrılar normal diye düşünüyorum

Sizede hayırlı olsun benim ilk denememde su ana kadar hersey yolunda gitti umarım sizin icinde her şey yolunda gider her gece yatarken hem kendim hemde bu yola girenlerin emekleri bosa çıkmasın diye dua ediyorum

Back
X