- 4 Haziran 2023
- 168
- 90
- 18
- 29
- Konu Sahibi Birbebekmeselesiii
-
Bana ödem olabileceğini söylediler 5 günlük kalçadan 50 lik progestan başladık fitile ara verdik .sonra devam edicemMerhaba arkadaşlar carsam günü 3. Tüp Bebek transferim yapıldı ve progestan kapsül kullanıyorum vajinadan ve dünden beri kapsülü koymaya çalışırken vajina girişinin daraldığıni farkettim ve koyarken çok zorluyor kapsülü ittirirken bu durumu yaşayan var mı neden böyle oluyor bilgisi olan var mı
Onu da denedim ama yine parmağimi ettirmeye çalışırken yine zorluyor işaret parmağımin ikinci eklemine kadar giriyor sonrası yok ve parmağımin ucuna bı yer geliyor küçük bı şişlik gibi bişe dün böyle bişe yoktuPoponuzu hafif kaldırıp deneyin.
Ödemden dolayı mi daralma oldu yaniBana ödem olabileceğini söylediler 5 günlük kalçadan 50 lik progestan başladık fitile ara verdik .sonra devam edicem
Diğer 2 transferimde 50 lik ampul iğne vermislerdi 3 günde bir kullanıyordum ama bu sefer vermedi kapsül ve progestan dex verdiÖdemden dolayı mi daralma oldu yani
Kalça Altına yastık koyup deneyin birde serçe parmağınızla ittirmeyi deneyin daha rahat edebilirsiniz. Daralma da normal diye biliyorum.Onu da denedim ama yine parmağimi ettirmeye çalışırken yine zorluyor işaret parmağımin ikinci eklemine kadar giriyor sonrası yok ve parmağımin ucuna bı yer geliyor küçük bı şişlik gibi bişe dün böyle bişe yoktu
Benimde oyle oluyodu giriste kaliyodu bende lutinus fitilim vardi onceki transferden kullanilmamis fitil yerlestirme aparati vardi onla koyuyorum artik hem daha ileri koyuyorum hemde ince oldugu icin rahatca yapiyorum. Forumda bi arkadas ayni şeyi pipetle yaptigini soyledi bilemem ne kadar olur ama ince biseye strec sarip ittirebilirsiniz parmakla gercekten zor oluyoMerhaba arkadaşlar carsam günü 3. Tüp Bebek transferim yapıldı ve progestan kapsül kullanıyorum vajinadan ve dünden beri kapsülü koymaya çalışırken vajina girişinin daraldığıni farkettim ve koyarken çok zorluyor kapsülü ittirirken bu durumu yaşayan var mı neden böyle oluyor bilgisi olan var mı
Bende de aynı şikayet vardı ve fitil işe yaramaz diye korktum doktoruma ilettim durumu oda 5 günlük dinlensin orası ödem olmuş olabilir dedi . İğne verdi sonra yine devam edicem şuan daha iyi durumda . Size bu ilacı için derlerse içmeyin ama çok zararlı . Kimi fitilde zorlanınca ağız yoluyla aldırıyormuş .Ödemden dolayı mi daralma oldu yani
Akşam bu şekilde denicem ins olurKalça Altına yastık koyup deneyin birde serçe parmağınızla ittirmeyi deneyin daha rahat edebilirsiniz. Daralma da normal diye biliyorum.
Bende de aynı şikayet vardı ve fitil işe yaramaz diye korktum doktoruma ilettim durumu oda 5 günlük dinlensin orası ödem olmuş olabilir dedi . İğne verdi sonra yine devam edicem şuan daha iyi durumda . Size bu ilacı için derlerse içmeyin ama çok zararlı . Kimi fitilde zorlanınca ağız yoluyla aldırıyormuş .
Onu da denedim ama yine parmağimi ettirmeye çalışırken yine zorluyor işaret parmağımin ikinci eklemine kadar giriyor sonrası yok ve parmağımin ucuna bı yer geliyor küçük bı şişlik gibi bişe dün böyle bişe yoktu
Benimde oyle oluyodu giriste kaliyodu bende lutinus fitilim vardi onceki transferden kullanilmamis fitil yerlestirme aparati vardi onla koyuyorum artik hem daha ileri koyuyorum hemde ince oldugu icin rahatca yapiyorum. Forumda bi arkadas ayni şeyi pipetle yaptigini soyledi bilemem ne kadar olur ama ince biseye strec sarip ittirebilirsiniz parmakla gercekten zor
Peki size de şişlik gibi bişe geliyor muBenimde oyle oluyodu giriste kaliyodu bende lutinus fitilim vardi onceki transferden kullanilmamis fitil yerlestirme aparati vardi onla koyuyorum artik hem daha ileri koyuyorum hemde ince oldugu icin rahatca yapiyorum. Forumda bi arkadas ayni şeyi pipetle yaptigini soyledi bilemem ne kadar olur ama ince biseye strec sarip ittirebilirsiniz parmakla gercekten zor oluyo
5 gün kapsül kullanmicakmisiniz yaniBende de aynı şikayet vardı ve fitil işe yaramaz diye korktum doktoruma ilettim durumu oda 5 günlük dinlensin orası ödem olmuş olabilir dedi . İğne verdi sonra yine devam edicem şuan daha iyi durumda . Size bu ilacı için derlerse içmeyin ama çok zararlı . Kimi fitilde zorlanınca ağız yoluyla aldırıyormuş .
Böyle ayaklarınızı da biraz yukarıya doğru kaldırın kendinizi zorlamadan o şekilde daha rahat yaparsınız.Akşam bu şekilde denicem ins olur
Kullanırken parmağınıza bı şişlik gibi bişe geliyormuydu elinize5 gün kapsül kullanmicakmisiniz yani
Bacaklarımi karnıma cekereke yapıyorumBöyle ayaklarınızı da biraz yukarıya doğru kaldırın kendinizi zorlamadan o şekilde daha rahat yaparsınız.
Tamam siz işaret parmağı ile değil serçe parmağınızla ittirmeyi deneyin. Aparatlar da hemen hemen onun kalınlığında oluyor yani bi tık daha ince.Bacaklarımi karnıma cekereke yapıyorum
İns bu şekilde denediğimde yapabilirim denicem mutlaka bunu teşekkür ederimTamam siz işaret parmağı ile değil serçe parmağınızla ittirmeyi deneyin. Aparatlar da hemen hemen onun kalınlığında oluyor yani bi tık daha ince.
Evet canım5 gün kapsül kullanmicakmisiniz yani
Evet sanki şişlik gibi aşağı bişi inmiş gibi sertlik vardıKullanırken parmağınıza bı şişlik gibi bişe geliyormuydu elinize
Ödem olmasinin sebebi neymiş peki doktorunuz söyledi miEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?