Tüp Bebek transferi ve 200mg progestan kapsül kullanımı

Birbebekmeselesiii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
168
90
18
29
Merhaba arkadaşlar carsam günü 3. Tüp Bebek transferim yapıldı ve progestan kapsül kullanıyorum vajinadan ve dünden beri kapsülü koymaya çalışırken vajina girişinin daraldığıni farkettim ve koyarken çok zorluyor kapsülü ittirirken bu durumu yaşayan var mı neden böyle oluyor bilgisi olan var mı

Bana ödem olabileceğini söylediler 5 günlük kalçadan 50 lik progestan başladık fitile ara verdik .sonra devam edicem

Kalça Altına yastık koyup deneyin birde serçe parmağınızla ittirmeyi deneyin daha rahat edebilirsiniz. Daralma da normal diye biliyorum.

Benimde oyle oluyodu giriste kaliyodu bende lutinus fitilim vardi onceki transferden kullanilmamis fitil yerlestirme aparati vardi onla koyuyorum artik hem daha ileri koyuyorum hemde ince oldugu icin rahatca yapiyorum. Forumda bi arkadas ayni şeyi pipetle yaptigini soyledi bilemem ne kadar olur ama ince biseye strec sarip ittirebilirsiniz parmakla gercekten zor oluyo

Ödemden dolayı mi daralma oldu yani
Bende de aynı şikayet vardı ve fitil işe yaramaz diye korktum doktoruma ilettim durumu oda 5 günlük dinlensin orası ödem olmuş olabilir dedi . İğne verdi sonra yine devam edicem şuan daha iyi durumda . Size bu ilacı için derlerse içmeyin ama çok zararlı . Kimi fitilde zorlanınca ağız yoluyla aldırıyormuş .

Peki size de şişlik gibi bişe geliyor mu

5 gün kapsül kullanmicakmisiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…