- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
- Konu Sahibi Birbebekmeselesiii
-
Normal bir şey demek ki 5 günlük dinlenme uygun gördü . 20 gün hiç sorun yaşadım bi sabah koyucam yok gitmiyor can yakıyor ilerlemediğini anladım zaten doktoruma haber verdim hemenÖdem olmasinin sebebi neymiş peki doktorunuz söyledi mi
Evet aynen öyle neden oluyor anlamadım diğer transferlerimde sonuca 4 5 gün kala oluyordu o şişlik ama bu daha 3. Günüm daralma ile beraber oda çıkıyor şişlik olunca açıkçası korkuyorum da yine tutmicak die çünkü diğerlerinde farkettim tutmadı yaEvet sanki şişlik gibi aşağı bişi inmiş gibi sertlik vardı
Normal bir şey demek ki 5 günlük dinlenme uygun gördü . 20 gün hiç sorun yaşadım bi sabah koyucam yok gitmiyor can yakıyor ilerlemediğini anladım zaten doktoruma haber verdim hem
Kaçıncı günde farkettiniz siz o şişliğiSize ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım tuttuğunu o şişlikle anladıpozitif oldu onun benim de pozitif oldu İnşallah rabbim seni de sevindirsin
Ben transferin 8. Günü fark ettim ilk . 11. Gün iyice gitmemeye başladıKaçıncı günde farkettiniz siz o şişliği
Kaçıncı günde farkettiniz siz o şişliğ
İns rabbim isteyen herkese nasip etsin artık bu son olsun ins çok yorucu bı süreç olmaya başladı benim için bu sefer başarmayı o kadar çok istiyorum ki Rabbim herkesin sesini duysun ins
Benimde öyle oluyordu diğer 2 sinde de ama yine tutmadı benim o yüzden öyle olunca tutmadığını düşündürdü bana hepBen transferin 8. Günü fark ettim ilk . 11. Gün iyice gitmemeye başladı
İçini ferah tut ve İnan . Negatifliği at üstünden . İyi düşün İnan .senin için daha zordur anlayabiliyorum . Ama bu defa olacağına inanBenimde öyle oluyordu diğer 2 sinde de ama yine tutmadı benim o yüzden öyle olunca tutmadığını düşündürdü bana hep
Ben 7. Gün kan verdim 0 gördüm eşimle öyle bi ağladık ki olmadı Diye . Sonra dedim ki ben inanıyorum biz pazar günü öğrencez. Gerçekden de pazar günü öğrendimİçini ferah tut ve İnan . Negatifliği at üstünden . İyi düşün İnan .senin için daha zordur anlayabiliyorum . Ama bu defa olacağına inan
İns bu sefer 2 tane tranfer yapıldı beni biraz umutlandıran o oldu bakalım ins ikiside tutar ikizim olurİçini ferah tut ve İnan . Negatifliği at üstünden . İyi düşün İnan .senin için daha zordur anlayabiliyorum . Ama bu defa olacağına inan
Kan için 7. Gün erken değil miBen 7. Gün kan verdim 0 gördüm eşimle öyle bi ağladık ki olmadı Diye . Sonra dedim ki ben inanıyorum biz pazar günü öğrencez. Gerçekden de pazar günü öğrendimVe em başından hep dedim olucak inanıyorum bende görücem beta kop koyu çizgi
Bana da 2 yapıldıİns bu sefer 2 tane tranfer yapıldı beni biraz umutlandıran o oldu bakalım ins ikiside tutar ikizim olur
Erken tabi ki bide benim taze idi. Ama işte insan merak ediyor . Sabredemiyorum . Çok şükür güzel sonuç aldım haftaya kese görcem tek mi 2 mi daha belli değilKan için 7. Gün erken değil mi
Amin ins teşekkür ederimBana da 2 yapıldıBelki de onun rahatlığı vardı üstümde . Ama inanıyorum bunca hayal boşa değil . Rabbim seni de sevindirsin
Ya ins ikiside tutmuşturErken tabi ki bide benim taze idi. Ama işte insan merak ediyor . Sabredemiyorum . Çok şükür güzel sonuç aldım haftaya kese görcem tek mi 2 mi daha belli değil
İcimi rahatlattıniz az da olsa çok sağolun ins herşey istediğiniz gibi olsunYa ins ikiside tutmuştur
Eli ayağı sağlıklı bi tane olsın 2. Ci de olursa rabbimin hediyesiİcimi rahatlattıniz az da olsa çok sağolun ins herşey istediğiniz gibi olsun
Siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki ne kadar hareket ettiniz yada hep uzandiniz mi naptınız ben hiç bişe yapmıyorum arada kalkıp yürüyorum evin içinde yemek falan yapabileceğimi söylediler ama ben onuda yapmıyorum eşim yapıyorEli ayağı sağlıklı bi tane olsın 2. Ci de olursa rabbimin hediyesikalbinde dua yerini bulsun çok sevinin . Çok zor bi yol . Birbirimizi bir biz anlıyoruz . İsteyene rabbim daha fazla aratmasın inşallah Senin de çift çizgili testini görelim
Ben transfer sonrası 2 saat hastane de yattım . Sonra bi gün tuvalet dışı kalkmadım . Ertesi günden sonra hep ayaktaydım 2 günden sonra zaten iş başı yaptım çalıştım . Dışarda gezdim yürüdüm . Ev işi hiç yapmadım . Malzemeleri eşim verdi yemeğimi yaptım .onun dışında ilaçlarımı düzenli kullandık ekstrada avakoda ceviz kabak çekirdeği yedim .Siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki ne kadar hareket ettiniz yada hep uzandiniz mi naptınız ben hiç bişe yapmıyorum arada kalkıp yürüyorum evin içinde yemek falan yapabileceğimi söylediler ama ben onuda yapmıyorum eşim yapıyor
toplama gününden beri de Meryem süresi dinliyorumBen transfer sonrası 2 saat hastane de yattım . Sonra bi gün tuvalet dışı kalkmadım . Ertesi günden sonra hep ayaktaydım 2 günden sonra zaten iş başı yaptım çalıştım . Dışarda gezdim yürüdüm . Ev işi hiç yapmadım . Malzemeleri eşim verdi yemeğimi yaptım .onun dışında ilaçlarımı düzenli kullandık ekstrada avakoda ceviz kabak çekirdeği yedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?