Tüp bebek transferi

Ohh çok şükür Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah🙏✨Darısı tüm isteyenlerin başına olsun. Benim rezervlerim az eşimin de spermleri hateketsiz. 3 yıldır bu işin içindeyiz ancak 2 kez transfer olabildi😞yine çok şükür bu duyguları da yaşamak güzel. Ama bu olmazsa benim bir daha bu süreci yaşama şansım ne zaman olur bilmiyorum. Bu arada geçen sene tedaviye ara verdiğimizde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Sürekli olumsuzluk olunca insan olumlama yapamıyor. Darısı başımıza olsun inşalllah🥰🧿
Bence ümidini hiç kaybetme kendiliğinden hamile kalabilmişin doktorlar bunu çok önemsiyor rabbimin hikmeti hiç belli olmaz evet cok zor yıpratıcı bi süreç ama Allahtan istemekten hiç vazgeçme

Bence ümidini hiç kaybetme kendiliğinden hamile kalabilmişin doktorlar bunu çok önemsiyor rabbimin hikmeti hiç belli olmaz evet cok zor yıpratıcı bi süreç ama Allahtan istemekten hiç vazgeçme
evet çok haklısın hiç vazgeçmedim hep istiyorum elbette bir zamanı var. Sabır herşeyden önce. Ümit kaybetmekten öte sanırım beyin kendini korumak adına olumsuza alıştırmak için otomatik programlandı bende:) yoksa ümidim full:) elbet bir gün gelecek bebişim bana. Sonra ben dönüp bu yazıları okuyup ağlayacağım bunu biliyorum.:) Senin sürecinde mutlulukla devame tsin nşalah 9 ay ın muhteşem geçsin inşallah ve doğumun çok rahat ve mutlu geçsin inşlalah :)

evet çok haklısın hiç vazgeçmedim hep istiyorum elbette bir zamanı var. Sabır herşeyden önce. Ümit kaybetmekten öte sanırım beyin kendini korumak adına olumsuza alıştırmak için otomatik programlandı bende:) yoksa ümidim full:) elbet bir gün gelecek bebişim bana. Sonra ben dönüp bu yazıları okuyup ağlayacağım bunu biliyorum.:) Senin sürecinde mutlulukla devame tsin nşalah 9 ay ın muhteşem geçsin inşallah ve doğumun çok rahat ve mutlu geçsin inşlalah :)
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sana da gelsin bebişin inşllh

Merhaba ben belçikadan yazıyorum. 26 yaşındayım. 2 senelik evliyim. Eşimde sperm sayısı ve morfoloji düşüklüğü vardı o yüzden tüp bebek tedavisine başlamıştık. 2018 aralık ayında 5 şubatta yumurtalarım toplandı. Toplam 26 yumurta vardı. 13 tanesi topalandı. 6 tanesi ancak bölünebildi. Ancak 5. Güne gelen hiç olmadı. O yüzden ilk tedavim iptal edildi. Tabi bu arada ben ve eşim sürekli tartışma halindeydik. Sürekli kavga ettik. Ben istemedim açıkçası bu tedavinin olmasını. Daha sonra yeniden karar verdik. Nisan ayında tekrar başladık tedaviye. 8 mayıs da yine 13 yumurtam toplandı. Ve bende sürekli ohss oluyorum. Çok zorladım. 10 mayısta aradılar. 9 embriyo oluştu. Ama 8 tanesi çok yavaş ilerliyor. 1 tane iyi durum da yarın gelin transfer yapalım. Bana 3. Gün 7 hücreli embriyo transfer edildi. Ve ben o gün salak kocam yüzünden hiç dinlenemedim. Eve misafir çağırdık yemekti bulaşıkdıflan derken bayağı yordum kendimi. Ve o gün acayip bi kasık batmalarım vardı. Daha sonra uzandım dinlendim ama ne fayda bence giden gitti.

Merhaba iyi akşamlar benim de 10 Mayısta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı çarşamba günü test tarihim. Hayırlısı bakalım🤲🏻Rabbim herkese emeğinin karşılığını mutlu sonla almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Back
X