- 21 Ekim 2007
- 399
- 148
- 648
- 42
Vajinal jelde var artı olarak.Ben vajinal olarak kullanıorum bi sıkıntı yaşamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal jelde var artı olarak.Ben vajinal olarak kullanıorum bi sıkıntı yaşamadım
Transfer de bisey hissetmiyorsun 1 saat yatıp yuruyerek cikıyosun canım yumurta toplama gibi de degil. Cok rahat. Hissetmiyorsun bile.Transferi bugün olanlar vardı . Nasıl geçti acaba ağrı acı durumu hakkında bilgi verebilirler mi?
mrb benimde aynı şekilde. Annemdeyim hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek yiyip ihtiyacımı görüyorum ... 24ünde test yapılacak merakla bekliyorum tabi inş beraber alırız güzel haberi :)))Ayyyy ne güzel transferimi oldum geldim evimi yatıorum sizde durum nedir?
Bende 24ünde test yapacağım :) hayırlısı bakalımmrb benimde aynı şekilde. Annemdeyim hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek yiyip ihtiyacımı görüyorum ... 24ünde test yapılacak merakla bekliyorum tabi inş beraber alırız güzel haberi :)))
Bi 24 bekleyen de ben varım.Bende 24ünde test yapacağım :) hayırlısı bakalım
Merhaba iyi günler bugün hcg 675 doktorum belki ikiz olabilir dedi siz ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. yapman gereken özel birşey yok ama beslenmene dikkat ederek süreci destekleyebilirsin tabi. onun dışında bol dua :)
transferden sonra birçok şeye dikkat etmen gerekecek ama. Doktorun da mutlaka söyler ilk iki üç gün yatman lazım. Banyo yapamıyorsun hemen, yapsan da neredeyse soğuk suda yapman gerekiyor. Ağır kaldırmak uzun süre yürümek ev işi yasak. Kendine bir hafta ver sakin sakin takıl.
O süreçten geçmiş ve şimdi ikiz bekleyen biri olarak heyecanını o kadariyi anlıyorum ki, inşallah en güzel sonuçlar en güzel şekilde gerçekleşir. şimdiden hayırlı olsun.
ilk tecrüben mi bu arada?
Hayirli olsun,darisi benim basimaMerhaba iyi günler bugün hcg 675 doktorum belki ikiz olabilir dedi siz ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?
Darısı size inşllh transfer den sonra ilk 4gün duş almadım ev işi fln yapmadım mümkün olduğunca dinlendimHayirli olsun,darisi benim basimatransferden sonra neler yaptiniz
AminnnDarısı size inşllh transfer den sonra ilk 4gün duş almadım ev işi fln yapmadım mümkün olduğunca dinlendim
Kaçınca gün bakıldı değeriniz. Bende bugun sonuç aldım 272 hcg ama transfer sonrası 10.gün.Merhaba iyi günler bugün hcg 675 doktorum belki ikiz olabilir dedi siz ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?
12 nisanda yapıldı benimde 10.günKaçınca gün bakıldı değeriniz. Bende bugun sonuç aldım 272 hcg ama transfer sonrası 10.gün.
Benimde 12.nisandı.değeriniz yüksek belkide ikiz gerçekten12 nisanda yapıldı benimde 10.gün
Evet doktorum da söledi ikiz olabilir die hayırlısı bakalım 2 hafta sonra belli olucak inşllh sizinde tekrar gözünüz aydınBenimde 12.nisandı.değeriniz yüksek belkide ikiz gerçekten![]()
Merhaba iyi günler bugün hcg 675 doktorum belki ikiz olabilir dedi siz ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı?
Anladım canım 10. Güncanim kacinci gun? B hcg degerinin ne kadar oldugu onemli degil. Degerinin katlanmasi onemli. Benim ilk 300 lerde cikmisti sonra iki gun sonra 700 civariydi. Sonra 900 filan oldu. Doktor da dahil herkes tek saniyordu. Ama ikiz oldu. 1000 lerin uzerinde olup tekil olan da var 100-200lerde olup da ikiz olan da var.
Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inşllhKızlar gözünüz aydın olsun bana da dua edin lütfen belki sizin duanızı bekliyoruzdur ismin aslıhan![]()
Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inşllh![]()
benimde ismim aslıhan bir duanızı da ben alayım hayırlı olsun çok heyecanlıyım ilk denemeniz miydi pazartesi toplamadan önce son görüşmemKızlar gözünüz aydın olsun bana da dua edin lütfen belki sizin duanızı bekliyoruzdur ismin aslıhan![]()
Evet ilk denemem di benim di rabbim sizede nasip etsin inşllhbenimde ismim aslıhan bir duanızı da ben alayım hayırlı olsun çok heyecanlıyım ilk denemeniz miydi pazartesi toplamadan önce son görüşmem