Tüp bebek transferinden sonra dayanamayıp en erken kaçıncı günde idrar testi yaptınız?

Gen testi yaptırdınız mı? Ben ona çok inanıyorum.Benim son güne kadar 4 tane sağlıklı embriyom vardı genetik testinde 3 ü elendi.Eğer elenmeseydi onlarda belki tutmayacaktı zaten
Yok yaptırmadık.hic öneren odası doktorlardan

4. Gün çift embriyoyla yaptım negatif çıktı oysa bebeklerim benimleydi. Dondurulmuş çift embriyo transferinin 4. Günü negatifti. 11. Gün kanda pozitif gördüm sonra tekrar idrar yaptım içimde kalmasın diye bir saniye içinde kop koyu ikinci çizgi ❤️
11.gün beta hcg niz kaçtı?

merhaba kızlar
benım transferım (transfer gunu dahıl)6 .günüm.Çok merak edıyorum test yapmak istiyorum ama korkuyorum.Sizce yapayım mı ?off cok zor bir süreç Allah'ım sen sabır ver.

merhaba kızlar
benım transferım (transfer gunu dahıl)6 .günüm.Çok merak edıyorum test yapmak istiyorum ama korkuyorum.Sizce yapayım mı ?off cok zor bir süreç Allah'ım sen sabır ver.
Kesinlikle predictor erken gebelik ( 6 gün öncesinde ) testi al diğerlerinde çıkmıyor
Ben 7. Günde o silik çizgiyi net görmüştüm.6. Günde çok çok hafif çıkmıştı.

Kesinlikle predictor erken gebelik ( 6 gün öncesinde ) testi al diğerlerinde çıkmıyor
Sabah erkenden onu yapıcam bakalım o ne sonuc verıcek.cıkan çizgi ilaçlardan dolayı olabılır mi?sıradan bi test yaptım az önce silik cizgi var şuan.Dogruluk derecesi ne tam bilmiyorum ama inşallah hep iyiye gider.

Arkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
5.gün embriyo transferi yapılmıştı.
Sizler hiç erkenden yaptınız mı?
Merhaba
Bende bu yıl tüp bebek yaptirdim fakat olumsuz sonuçlandı ama bende bekleyemedim üçüncü günde yapmıştım çünkü çok fazla araştırma yaptım çok strese girdim transfer yapıldı ve ben hala araştırma içerisindeydim o gün bile iki gün içerisinde rahime tutundugunu öğrendim belki üçüncü günü beta HCG yükselir düşüncesiyle yapmıştım negatif çıktı bence yapma çünkü pozitif olsa bile negatif çıkabilir herkeste farklı şeyler oluyor kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor moralin bozulur uzak kalmaya calis derim inşallah olumlu bir sonuç alırsın 🙏

Kızlar bugün kan Verdim Ve sonuç Pozitif çok sabırsız davrandığımı biliyorum.Ancak bu deneyimlerimden de buradan bir çok kişi kendine bir şey bulacak diye umuyorum.Kısaca hatırlamak gerekirse 9 yumurta toplanmıştı.5 i döllenmişti 4 ü sağlıklı bir şekilde ilerledi.Ancak 5. Günde 3 embriyomu gen testinde kaybettim.Elimde sadece 1 embriyo kaldı.Aslında başta moralim bozulmuştu.Ancak gen testinden en sağlıklısı çıkmıştır diye umudumu hiç kaybetmedim.
Transferin 3. Gününden itibaren test yaptım.bence 6. Güne kadar test yapmayın.Kendini çok göstermiyor.6.günden itibaren erken gebelik testi yapın.Ve markası predictor olmalı.Kaset testler normal testler çıkmıyor.Bugün kan verdim mesela erken teste çıktı kaset teste çıkmadı .
Bugün benim transferimin 9. Gün kan verdim sonucumu ekte paylaşıyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam eder sürecim. ❤️🙏🏻
maşallah.

Canım hayırlısı olsun.benım de 5 aa pgt yapıldı.Az önce bende idrarda yaptım silik çizgi cıktı.Transfer günüm dahil benımde bugun 6 gunum .Bende mi versem acaba kan.Siz idarada yaptınız mı hiç.
Hayırlı olsun belirtiniz varmıydi benim 2.gunum hiç bisey hissetmiyorum

Canım hayırlı olsun hamileliğin
Gen testine ne kadar para ödeniyor doktora gen testimi yaptırmak istiyorum diyecez sadece

Kızlar merhaba
Transferim 6.gunu kan testım 36.13 .Sizce değer ıyı mı şuan için .Artar mı gittikçe.

Back
X