- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Yok yaptırmadık.hic öneren odası doktorlardanGen testi yaptırdınız mı? Ben ona çok inanıyorum.Benim son güne kadar 4 tane sağlıklı embriyom vardı genetik testinde 3 ü elendi.Eğer elenmeseydi onlarda belki tutmayacaktı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaptırmadık.hic öneren odası doktorlardanGen testi yaptırdınız mı? Ben ona çok inanıyorum.Benim son güne kadar 4 tane sağlıklı embriyom vardı genetik testinde 3 ü elendi.Eğer elenmeseydi onlarda belki tutmayacaktı zaten
11.gün beta hcg niz kaçtı?4. Gün çift embriyoyla yaptım negatif çıktı oysa bebeklerim benimleydi. Dondurulmuş çift embriyo transferinin 4. Günü negatifti. 11. Gün kanda pozitif gördüm sonra tekrar idrar yaptım içimde kalmasın diye bir saniye içinde kop koyu ikinci çizgi![]()
99711.gün beta hcg niz kaçtı?
İkiz miydi?
Evet ikizdi .iki embriyo transferi olmuştum.İkiz miydi?
Kesinlikle predictor erken gebelik ( 6 gün öncesinde ) testi al diğerlerinde çıkmıyormerhaba kızlar
benım transferım (transfer gunu dahıl)6 .günüm.Çok merak edıyorum test yapmak istiyorum ama korkuyorum.Sizce yapayım mı ?off cok zor bir süreç Allah'ım sen sabır ver.
Sabah erkenden onu yapıcam bakalım o ne sonuc verıcek.cıkan çizgi ilaçlardan dolayı olabılır mi?sıradan bi test yaptım az önce silik cizgi var şuan.Dogruluk derecesi ne tam bilmiyorum ama inşallah hep iyiye gider.Kesinlikle predictor erken gebelik ( 6 gün öncesinde ) testi al diğerlerinde çıkmıyor
Ben 7. Günde o silik çizgiyi net görmüştüm.6. Günde çok çok hafif çıkmıştı.
Canım hayırlısı olsun.benım de 5 aa pgt yapıldı.Az önce bende idrarda yaptım silik çizgi cıktı.Transfer günüm dahil benımde bugun 6 gunum .Bende mi versem acaba kan.Siz idarada yaptınız mı hiç.5.gun embriyosu pgt yapıldı
MerhabaArkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
5.gün embriyo transferi yapılmıştı.
Sizler hiç erkenden yaptınız mı?
maşallah.Kızlar bugün kan Verdim Ve sonuç Pozitif çok sabırsız davrandığımı biliyorum.Ancak bu deneyimlerimden de buradan bir çok kişi kendine bir şey bulacak diye umuyorum.Kısaca hatırlamak gerekirse 9 yumurta toplanmıştı.5 i döllenmişti 4 ü sağlıklı bir şekilde ilerledi.Ancak 5. Günde 3 embriyomu gen testinde kaybettim.Elimde sadece 1 embriyo kaldı.Aslında başta moralim bozulmuştu.Ancak gen testinden en sağlıklısı çıkmıştır diye umudumu hiç kaybetmedim.
Transferin 3. Gününden itibaren test yaptım.bence 6. Güne kadar test yapmayın.Kendini çok göstermiyor.6.günden itibaren erken gebelik testi yapın.Ve markası predictor olmalı.Kaset testler normal testler çıkmıyor.Bugün kan verdim mesela erken teste çıktı kaset teste çıkmadı .
Bugün benim transferimin 9. Gün kan verdim sonucumu ekte paylaşıyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam eder sürecim.![]()
Hayırlı olsun belirtiniz varmıydi benim 2.gunum hiç bisey hissetmiyorumCanım hayırlısı olsun.benım de 5 aa pgt yapıldı.Az önce bende idrarda yaptım silik çizgi cıktı.Transfer günüm dahil benımde bugun 6 gunum .Bende mi versem acaba kan.Siz idarada yaptınız mı hiç.
Canım hayırlı olsun hamileliğinKesinlikle predictor erken gebelik ( 6 gün öncesinde ) testi al diğerlerinde çıkmıyor
Ben 7. Günde o silik çizgiyi net görmüştüm.6. Günde çok çok hafif çıkmıştı.
Allah razı olsun .hiç bi belirtim olmadı.kan verdım 36.13 cıktıHayırlı olsun belirtiniz varmıydi benim 2.gunum hiç bisey hissetmiyorum
Cok guzelbi deger artar da inşallahKızlar merhaba
Transferim 6.gunu kan testım 36.13 .Sizce değer ıyı mı şuan için .Artar mı gittikçe.