tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

lotusx kötü düşünme olurmu dedigin gibi allah nasip ettiketen sonra oluyor işte bende mesela şuan diyormki ya hiç tutmasın yada kucagma almayı nasip etsin inşallah ben . 5.5 aylık ikiz bebişlerimi topraga verdim 4 ay önce o dahada zor emin olun umutlanıpta umutlarını kaybetmesi erken dogm oldu bnm bebişin biri aşşagıya indi ve 1 hafta dogm sancısı ile hastanede yattm ama çıkmadı bnm hayatm tehlıkeye ggirince aldılar dogmdan çıktıgmada umutlarım öldü anne canm diye bagırmak istedim ama şoktaydım yapamadım sdece içten içe bagırdım tek kelime bile edemedm konuşamadım ama eşim maaf olmuştu bagırdı agladı hatta bayılmış ama ben dondum nefes alamadm kalp atışlarm bozuldu ben 15 gün kesik kesik nefes aldım ölüyordum resmen böyle olsa dahamı iyi beterin beteri var bunu unutmayın sadece şükredip hayırlısını dileyelm....

Hepimizin ayrı hikayeleri acıları var hakkımızda hayırlısı olsun, çok tsk ederim desteğiniz için paylaşınca insan kendini daha iyi hissediyor

Bilmiyorum kızlar ALLAH dan ümit kesilmez diyorum benim 2. Gün embriyolarıydı tek tesellim geç tutunma ihtimali ama bilmiyorum ne olacaksa olsun artık !endometriozis yaygın olan tipi var bende yumurtalarım oluşsun diye verilen ostorojen derin odakları tetikledi ve 14 gün yumurta gelişimi iğneleri ile birlikte ağrıya dayanabilmek için sabah akşam voltaren iğnesi vuruldum her gün 5 iğne ve kan tahlili iğneleri
Bu ağrılardan kurtulabilmemin tek çözümü yumurtalıklarım alınması .eğer negatif olursa çok fazla deneme şansım olmayacak,
Ama kaderimde çocuk yoksa ömrümün sonuna kadar çocuğu olmayanlar için dua edeceğim ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Bana basip etmezse olmayanlara nasip etsin

Canm benmde 2.gun embriyosuydu.senin kac hucreliydi.benm 2hucreliydi ve bi gun boyunca oylece kalmislar bolunmeden.ama yinede transferim oldu.Allahtan umit kesilmez tabi.sıkma canini.zamanimiz geldiyse bizimde olur.

Arkadaslar belirtilerimizi yazmaya devam edelim arada.cunki tutsun tutmasin daha sonra yardimci olur bize ve diger arkadaslara.ben gece karin agrisiyla uyandim.goguslerim cok aciyodu.bugun okadar cok acimiyolar.istahim acikti.oda normale dondu.dun bacaklarim cok agriyodu.bukadar benden sizde ne var ne yok.heee bide icim cok rahat masallah ruh halim iyi.sanki olmasada uzulmem gibiyim

Canm benmde 2.gun embriyosuydu.senin kac hucreliydi.benm 2hucreliydi ve bi gun boyunca oylece kalmislar bolunmeden.ama yinede transferim oldu.Allahtan umit kesilmez tabi.sıkma canini.zamanimiz geldiyse bizimde olur.

6 ve 7 hücreli bakalım ne olacak
Hiç belli olmuyor çünkü 2 hücreli yada 4 Allah yazdıysa oluyor. Ben hala umudumu kaybetmedim 3 gün var sende kaybetme herşey olabilir!

Oferta çoook sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinn . Değerlerin çok güzel ikizin olur inşallahh.
Benim se moralim çok bozuk bugün 10. Günüm idrar testi NEGATİF
Pazatresi ye kadar test yapmayacağım keşke bugün de yapmasaydım :(

al bendende o kadar tuşları bile göremiyorum, 9. gün idrarda negatif 5. gün embriyosuydu:43::43::43::43::43::43::43:

Arkadaslar belirtilerimizi yazmaya devam edelim arada.cunki tutsun tutmasin daha sonra yardimci olur bize ve diger arkadaslara.ben gece karin agrisiyla uyandim.goguslerim cok aciyodu.bugun okadar cok acimiyolar.istahim acikti.oda normale dondu.dun bacaklarim cok agriyodu.bukadar benden sizde ne var ne yok.heee bide icim cok rahat masallah ruh halim iyi.sanki olmasada uzulmem gibiyim

Bugün 10. Gün göğüslerim acımıyo sağ kasığımda çok ince bir sızlama oluyor iştahım normal uyku düzenim transferden beri bozuk sık ve erken uyanıyorum akıntı yok gaz dışında bende başka belirti yok

al bendende o kadar tuşları bile göremiyorum, 9. gün idrarda negatif 5. gün embriyosuydu:43::43::43::43::43::43::43:

Ya kızlar bu idrar tahlilleri yapmasak daha iyi alt üst oluyor insan 'üzülme canım test günü herşey olabilir başka forumlarda okudum idrarda çıkmayıp test günü pozitif olanların sayısı az değil bende bekliyeceğim test günü nü ' idrar testi yapma başka bekleyim derim Allah dan ümit kesilmez

Ya kızlar bu idrar tahlilleri yapmasak daha iyi alt üst oluyor insan 'üzülme canım test günü herşey olabilir başka forumlarda okudum idrarda çıkmayıp test günü pozitif olanların sayısı az değil bende bekliyeceğim test günü nü ' idrar testi yapma başka bekleyim derim Allah dan ümit kesilmez

Canım seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım, hepiniz idrar testi deyince bende yaptım. Çift çizgiyi gördüm halen ağlıyorum. Önemli olan kan ama değil mi?

Canım seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım, hepiniz idrar testi deyince bende yaptım. Çift çizgiyi gördüm halen ağlıyorum. Önemli olan kan ama değil mi?

Ayyy gercektenmi.coook sevindim.bence kesin hamilesin.hayirli olsun.kacinci gunundu canm bendemi yapsam.

Ayyy gercektenmi.coook sevindim.bence kesin hamilesin.hayirli olsun.kacinci gunundu canm bendemi yapsam.

Canım aalımda bugün regl günüm, sanırım psikolojik sabahtan beri karnım ağrıyor regl olacam diye dolanıyordum. Burayı okuyunca herkes idrar testi yapmış ben de merak ettim. İlk önce bakmaya korktum. Sonra da ağlamaya başladım zaten. İki de bir gidip gelip bakıyorum teste gerçek mi diye, umarım kan tahlili de hamile olduğum yönünde çıkar. Çok heyecanlıyım. Kalbim durmadan çarpıyor. Transferimin 9. Günüydü bugün 3 Eylül'de oldu transferim. Sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve herşeyi zamanında versin bizlere...

slm kızlar bugün nasıl durumlarınız?yarın benim test günüm çok heyecanlıyım nooolurrr bana dua edin çok ihtiyacım var.ilçede oturuyorum aksi gibi yarın hastanede kadın doğumcu yok dahiliyeden randevu aldım bi sorun olmaz heralde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.bu gece kalpten gitmezsem iyidir çook heyecanlıyım bildiğiniz gibi değil.ayyy nolur dua edin :18:

Benimde bugun dondurulmus transferinin 3. Gunu dun baslayan hafif kasik agrisi var bide dun hafif asadida batma oldu bir kac defa bugunse cok belim agriyo sol taraf ozellikle benim gibi olan varmi

slm kızlar bugün nasıl durumlarınız?yarın benim test günüm çok heyecanlıyım nooolurrr bana dua edin çok ihtiyacım var.ilçede oturuyorum aksi gibi yarın hastanede kadın doğumcu yok dahiliyeden randevu aldım bi sorun olmaz heralde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.bu gece kalpten gitmezsem iyidir çook heyecanlıyım bildiğiniz gibi değil.ayyy nolur dua edin :18:

Hayirlisi olsun insallah cnm idrar testi yaptinmi hic
Belirtilerin nasil

Canım çok sevindim senin adına, idrar testi pozitif oldumu kesin diye biliyorum. Ne güzel böyle güzel sonuç duyunca çok seviniyorum .allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin:)

Benim transferim pazartesi oldu . Rabbim tüm isteyenlere icinde bizlerede nasip etsin en hayirlisindannn

ayy çok sevindim süper testte çıktıysa kandada çıkar canım benimde 9. günde testte çıkınca kan verdim ve çıktı.kan sonucunu bizede haber ver.

hadi bakalım yarın burası iyi haberlerle dolacak desenize.

Back
X