Tüp bebek transferinin 7-8. Günü adete dönen var mı

Anladım peki öneri olarak bana neler dersiniz tutması için ekstra birşey yaptınız mı
Ben dinlendim ama full yatakta da geçirmedim. Evin içinde kısa yürüyüşler yaptım. Max 10-15 dk ayakta kalıyordum sonra dinleniyordum tekrar kalkıyordum.Yemek falan yaptım ama temizliğe kalkışmadım. Çok eğilmemeye çalıştım illa ki eğildiğim de oldu mecbur ama dizlerimin üstüne çömelerek eğildim. Onun dışında yeşil yapraklı roka vs kahvaltıda bile tükettim. Tutunmada yeşil yapraklılar ve ceviz ,çiğ badem etkiliymiş onlardan yemeye çalıştım genelde. Bir de bol bol ayetel kürsi felak nas ve inşirah surelerini okudum. Burda birinde daha okumuştum ben de aynı şekilde her fırsatta dualarımı tekrar ettim . Kılabiliyorsunuz hacet namazı kılın ben çok inanıyorum rabbim geri çevirmiyor. Her şeyin hayırlısı nasip etsin rabbim, olmuyorsa da mutlaka bi sebebi bi zamanı vardır, içinizi ferah tutun. 2,5 yıldır her şeyi denedim benim de olmuyordu. Hatta öncesi de var da öncesinde çok olsun diye bi uğraşımız yoktu. Sonunda nasip oldu inşallah sağlıkla sonunu görmeyi de nasip eder size de

Teşekkür ederim Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıkla huzurla kucağınıza alın..

Teşekkür ederim Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıkla huzurla kucağınıza alın..
Her gün havuç elma portakal suyu sıktım içtim ve küçükbaş hayvan eti tükettim mutlaka, yulaf yedim. Ekmek vs şekerli hiçbir şey tüketmedim ve kahve asla içmedim çay de kısıtlı tükettim. Ya musavvir çektim bol bol. Bir yerlere uzanmamaya çalıştım merdiven inip çıkmadım. Transfer önceside de kırmızı pancar yedim her gün giden kan akılımı hızlandırıyor diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Değeriniz bence iyi geç tutunmuş olabilir inşallah iki gün sonra kat kat artmış olur sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Banada dua edin rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Aa evet ben de organik yumurta yiyordum tavuk balık et protein için . Ya musavvir ben de çekiyorum.Kahve hiç içmedim çayı da sadece siyah çay açık o da iki üç günde bir falan.Benzer şeyler yapmışız. Benim burdan bi tavsiyem daha olucak transfer öncesi mutlaka kan vitamin değerlerinizi depolayın. Ben öncesinde de dikkat ediyordum ama sadece folik ve b vitaminine ağırlık vermişim. D vitaminini arada unuttuğum oluyordu orda çok pişman oldum ve şu an acısını daha ilk günden çekmeye başladım. Benim d vitamini eksikliğimde kollarım bacaklarım iğne batması yanma ve dayanılmaz ağrılar yapar eskiden beri. Şu an onlar başladı.İlaç içemiyorum. Gebelikte bebek anneden yeterli vitamini alamazsa annenin kemiklerinden alırmış bu da anneyi bu duruma getiriyor. Gebelikte d vitamini ve magnezyum gerekmedikçe çok önerilmiyormuş doktor gözetiminde anca. O yüzden gebeliğinizden önce mutlaka ama mutlaka değerlerinizi olabildiğince yükseltin depolayın derim. D vitamini düşükse zaten tutunma şansı da çok düşük oluyor. Benim düşük değildi çok şükür tutundu ama çok iyi de değildi demek ki ya da folik asitle b vitaminlerim iyi olduğu için fazla etkilemedi belki ama ona rağmen yeterli gelmedi şu an her yerim ağrıyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…