Tüp Bebek transferinin 8.günü test yapanlar

Testi yaptırdınız mı merak ettimm benim de pazar günü test günüm ama dayanamıyorumm
Evet yaptırdım 9.gün yaptırdığımda beta Hcg değerim 217 çıktı. 12.gün değerim 871 çıktı. Beklemek çok zor bir süreç. Çok iyi anlıyorum sizi.
Test gününüze az kalmış gebelik testinde belli olacaktır diye tahmin ediyorum. Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız

Ay çok sevindim hayırlı olsunnnbenimde 9. Günün bugün kanda baktıracağım yarına kadar bekleme gücüm kalmadı

Merhabalar
Bugun 7. Günüm daha önce 3 başarısız oldu şimdide silik çizgi gördüm kaset test yaptım korktum erken kan vermekten negatife döner diye. Bu çizgiyi bile görmek cok mutlu etti çünkü oyüzden tet gününe kadr kana gitmiycem ama bilemedim de 3 tane yaptım 3 de silik çıkıyor varmıdır

Kurban olduğum Allahım umudunu kırmasın
İnşallah herşey gönlünce olur inşallah kucağına alırsın bebeğini Allah kimseyi de evlatsız bırakmasın canım benim kalbini ferah tut duanı eksik etme olucak inan

Çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen bekleyen herkezin kucagjnı doldursun inşallah

Merhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim
Merhaba
Acaba herhangi bir belirtiniz var mı?
Benimde bugün 8.günüm sabah kan verdim yarın çıkar dediler ama benim ufak kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…