Tüp bebek tutmazsa diye korkuyorum :(

arkadaslar cok mutluyum benim bir ymurtaligim var ve 9 yumurta topladilar dün bugünde tel actilar 8 yumurtam olgun cikmis ve 7 yumurtamda döllenmis bu cuma transferim oluyor icimde bir heycan umut var insallah icimden bir ses hersey cok güzel olucak diyor cok mutluyum neolur duvalarinizi eksik etmeyin hepimizde birbirimize duva edlim olurmu :)

Hadi canım inşallah Rabbim dualarını kabul eder ve senin de göbeğini doldurur.guzel haberlerini yazarsın insallahburaya

ÇOOOOOOOKK SEVİNDİİMMMMM.Allahın tüm sans Melekleri senin ile olsun.

inşallah canım her şey çok güzel olsun...

canım benim çok sevindim.. harika bir haber bu.. inşallaaahhh tutunur annesine sıkı sıkı.. bol bol dua et.. yat dinlen kalkma sıkıntıya sokma kendini herşeye dikkat et.. haberlerini bekliyorum mutlaka dualarım seninle...

Hadi canım inşallah Rabbim dualarını kabul eder ve senin de göbeğini doldurur.guzel haberlerini yazarsın insallahburaya

insallaaaaah canim insallah dün transferim oldu ama icimde simdi bi korku var neden acaba sanki icim bos gibi ama elimi karnimin üzerinden cekemiyorum :) sanki bebeyim icimde ve elimle onu tutuyorum :)

ÇOOOOOOOKK SEVİNDİİMMMMM.Allahın tüm sans Melekleri senin ile olsun.

amiiin canim amin insallah rabbim yar ve yardimcimiz olur dün transfer oldum ama bisey sorucam allah korusun tutmadiysa nasil anlaya bilirim yada düserse nasil anlarim hafif bi agri var kasiklarimda ama o normalmis

allah razi olsun canim yok mümkün oldugu kadar kalkmiyorm hep uzun oturuyorum sirf wc icin kalkyiorum onun disinda kalkmiyorum neolur duva edin tutunsu bebeyim icimde acayip bi korku var ister istemez hayaller kuruyorum bebeyim karnimda diyorum ve sürekli karnimi seviyorum :)

canımmm benim yaa bende öyleydim hissetmiştim bebeğimi.. hatta düştüğünü de söyledimde eşime bebeğim tutunmayı bıraktı diye sonra da zaten kan verdik falan dediğim çıktı.. iştahın nasıl benim çok artmıştı önümden alcaklar diye nasıl yiyordum anlatamam ve tabi wc den çıkamıyordum.. en önemlisi sakın idrarını tutma sakın.. ve kabız olmamak için kuru kayısı falan ye bunlar çok önemli... şuan sende nasıl belirtiler var?

aaaah nerdeee canim benim aksine iyice düstüm sigaraya ama kendimi firenliyorum sirf yemeklerden sonra bir tane iciyorum aradada canim asirri isterse ozaman esimin yaktigi sigaradan 2-3 kere cekip geri esime veriyoru :)

olsun bu bile çok iyi ben transfer öncesi o şekilde azalttım transferden sonra günde 2 çektim attım şimdi bazzen sinirlenince yakıorum valla:)(eşimden gizli):)

vallaha canim ne hissettigimi tam olarak bil,iyiorum sadece korkuyorum kasiklarimda kalkarken ve otururken bi baski oluyor idrar rengim degisti gece leri rahat yatamiyorum sag sola dönemiyorum sanki nefesim daraliyor rahat edemiyorum kasiklarim cok sert kabiz olmamaya dikkat ediyorum canim bugün besinci günüm evin icinde dolaniyor sonra gene uzun oturuyorum zaman gecmiyorgünler gecmiyor daha ayin 24düne cok var tam haftaya bugün acaba eczaneden gebelik testimi alsam diyorum söyle bir haftayi doldurduktan sonra ne dersin :)

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de bugün tedaviye başlıyorum ilk iğnemi vuracağım. benim 3. denemem eşim ve forumdan arkadaşlar dışında ailemize bile söylememe kararı aldık. Olmazsa herkese açıklama yapmak onların üzgün ifadelerini duymak istemiyoruz. Allah korusun ama tutmazsa kendimiz acımızı yaşar bitiririz diyoruz. Ben de 3. denemem olmasına rağmen hem heyecan hem korku hepsini yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer ben ve tüm isteyen arkadaşlarım anne olabiliriz..

haklisin canim cok iyi düsünmüsün hele biolsun bitsin insallah hayirli haberi al öyle söylersin benim bugün altinci günüm transferim olali daha 6 günüm daha var günler gecmior ciniskencesi gibi cok koruyorum daha ilk denememdi insallah senin bu ücüncü denemen sonuncu olur ve hayirli saglili bebeyini kucagina alirsin insallah

inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz .arkadaşlar en önemlisi stres yapmayın.dün ben negatif sonucunu aldım inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur.benimle aynı kaderi paylaşmazsınız.

inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz .arkadaşlar en önemlisi stres yapmayın.dün ben negatif sonucunu aldım inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur.benimle aynı kaderi paylaşmazsınız.

cok gecmis olsun canim böyle giderse herhalde bende negatif sonucu alicam gibi cok korkuyorum adetim geldi gelecek sanki belim ve kasiklarim agriyor insallah gelmez

arkadaslar bugün transferimin altinci günü ve ben cok tedirginim kasik agrilariyla sirt agrisi basladi adet sancilari yani merkezi aradim normal dedi sizlerde nasil oldu kasiklarimdaki sertlik ve sislik gitti karnim yumusacik normalmi neolur yardimci olur cok korkuyorum

stres yapma canım sakın ola sakın rahat ol iyi düşün kesinlikle olumsuz düşünme allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…