- Konu Sahibi rumeysa_38
-
arkadaslar cok mutluyum benim bir ymurtaligim var ve 9 yumurta topladilar dün bugünde tel actilar 8 yumurtam olgun cikmis ve 7 yumurtamda döllenmis bu cuma transferim oluyor icimde bir heycan umut var insallah icimden bir ses hersey cok güzel olucak diyor cok mutluyum neolur duvalarinizi eksik etmeyin hepimizde birbirimize duva edlim olurmu :)
arkadaslar cok mutluyum benim bir ymurtaligim var ve 9 yumurta topladilar dün bugünde tel actilar 8 yumurtam olgun cikmis ve 7 yumurtamda döllenmis bu cuma transferim oluyor icimde bir heycan umut var insallah icimden bir ses hersey cok güzel olucak diyor cok mutluyum neolur duvalarinizi eksik etmeyin hepimizde birbirimize duva edlim olurmu :)
Hadi canım inşallah Rabbim dualarını kabul eder ve senin de göbeğini doldurur.guzel haberlerini yazarsın insallahburaya
ÇOOOOOOOKK SEVİNDİİMMMMM.Allahın tüm sans Melekleri senin ile olsun.
bu arada sigarayı naptın canım bırakabildin mi?
canım benim çok sevindim.. harika bir haber bu.. inşallaaahhh tutunur annesine sıkı sıkı.. bol bol dua et.. yat dinlen kalkma sıkıntıya sokma kendini herşeye dikkat et.. haberlerini bekliyorum mutlaka dualarım seninle...
allah razi olsun canim yok mümkün oldugu kadar kalkmiyorm hep uzun oturuyorum sirf wc icin kalkyiorum onun disinda kalkmiyorum neolur duva edin tutunsu bebeyim icimde acayip bi korku var ister istemez hayaller kuruyorum bebeyim karnimda diyorum ve sürekli karnimi seviyorum :)
aaaah nerdeee canim benim aksine iyice düstüm sigaraya ama kendimi firenliyorum sirf yemeklerden sonra bir tane iciyorum aradada canim asirri isterse ozaman esimin yaktigi sigaradan 2-3 kere cekip geri esime veriyoru :)
canımmm benim yaa bende öyleydim hissetmiştim bebeğimi.. hatta düştüğünü de söyledimde eşime bebeğim tutunmayı bıraktı diye sonra da zaten kan verdik falan dediğim çıktı.. iştahın nasıl benim çok artmıştı önümden alcaklar diye nasıl yiyordum anlatamam ve tabi wc den çıkamıyordum.. en önemlisi sakın idrarını tutma sakın.. ve kabız olmamak için kuru kayısı falan ye bunlar çok önemli... şuan sende nasıl belirtiler var?
olsun bu bile çok iyi ben transfer öncesi o şekilde azalttım transferden sonra günde 2 çektim attım şimdi bazzen sinirlenince yakıorum valla:)(eşimden gizli):)
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de bugün tedaviye başlıyorum ilk iğnemi vuracağım. benim 3. denemem eşim ve forumdan arkadaşlar dışında ailemize bile söylememe kararı aldık. Olmazsa herkese açıklama yapmak onların üzgün ifadelerini duymak istemiyoruz. Allah korusun ama tutmazsa kendimiz acımızı yaşar bitiririz diyoruz. Ben de 3. denemem olmasına rağmen hem heyecan hem korku hepsini yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer ben ve tüm isteyen arkadaşlarım anne olabiliriz..
inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz .arkadaşlar en önemlisi stres yapmayın.dün ben negatif sonucunu aldım inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur.benimle aynı kaderi paylaşmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?