Tüp bebek tutmazsa diye korkuyorum :(

Canim Rabbim insallah sana bebegini simsiki tutundurmustur Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.
ben 3defa tüp bebek yaptim sadece ikincisinde agri hissettim siskinlik kasik agrisi felan ama 5.günümden sonra hepsi gitti hatta dedigin gibi karnim ilk bes gün davul gibiydi sonra balon gibi söndü 5günden sonra bende o günden sonra aglamaya basladim bebeklerim gitti diye anlamistim gittiklerini ve ilk defa hissetmistim bana tutunmalarini ama 5gün sonra hersey benim icin bitmisti.
Insallah seninkiler seninlendir bazen bunlari kafaya takmamak daha iyi olur bence sen hep positiv düsün sonucun positif olur insallah.

Hayirlisini iste tatlim. Vesveselere kapilma. Cok guzel dualar var oku.

stres yapma canım sakın ola sakın rahat ol iyi düşün kesinlikle olumsuz düşünme allah yardımcın olsun

haklisin cnm stres yapmamaliyim o gün adet sancilarim vardi o yüzden cok korktum sabaha kadar hep wc ye kosmustum acaba adetimmi geldi diye cok sükür gelmedi hemsiremde gelmez demisti zaten :) insallah hamileyimdir sali günü büyük gün insallah 24 dünde kan vericem insalah pozitif cikar :)

ay allah korusun dedigin gibi insallah tutunmuslardir rabbim ne veriyosa hayirlisini versin insallah ... amin

evet caim cok haklisin tavsiye edebileceyi bir duva varmi ben gelip gidip aali imran suresi 38 ayeti okuyorum ve furkan suresi 74 ayeti okuyorum baska bildikerin varya paylasirsan cok sevinirim cnm :)

Netten sikinti ve vesvese icin dualar, tespih dualari diye bakarsan bulabilirsin. Bir cok dua var. Birde daraldikca salavat getir tahatlatir seni. Hayirli haberlerin olsun insallah

amin canim isallah son iki gün ama ben simdikten negatif bakiyorum elimde degil ümitlenmek istemiyorum hamile olmadigimi hissediyorum sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum

kizlar yarin final günüm :) yarin merkeze gidip kan vericem gebelik testi icin neolur duva edin hamile olayim rabbim hepimizin yar veyardimcisi olsun saat sabahin dördü ve ben hala uyuyamiyorum :)

maglesef negatif ... coküzgünüm ama kendimi acil toparlamam lagzim cünkü hemen ikinci kez denicem rabbim insallah busefer nasip eder

maglesef negatif ... coküzgünüm ama kendimi acil toparlamam lagzim cünkü hemen ikinci kez denicem rabbim insallah busefer nasip eder

canımmmm yazılarını okudum çok üzüldüm... allah yardımcın olsun ve sabır versin çok zor bir süreç.. eczaneye gittim geçenlerde genelde ilk tutmuo anneler çok stres yapıo ve bu strese sıkıntıya gelmio dedi.. lütfen 2.denemende biraz daha rahat ol.. herşeyin hayırlısını dile allahtan vardır bundada mutlaka bir hayır.. hemen demişsin ama ara vermen daha iyi değil mi? dr birşey söylemedi mi bu konuda bana 2 adetin geçsin demiştide..

evet canim iki adet gecssin ücüncü adetinde baslayacaz dedi cok saol canim bende öyle düsünüyorum bu sefer fazla heycan yapmicam insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…