tüp bebek tuttuktan sonra

gulcan27500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
1
1
1
35
arkadaşlar gelecek ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama aklımda bazı sorular var kısmet olur tutarsa. tuttuktan sonra aşamalar nelerdir maliyeti oluyor mu. özelde yaptıracağız tedavi için 9000 bin civarı fiyat söylediler ama sonrasını merak ediyorum

Merhaba
Bence sonrasını şimdiden düşünme
Şuan kendini düşün kendini sev hayata pozitif bak
Eşinle mutlu anlar geçirin
Kafandaki tüm olumsuzlukları at
İnş güzel geçer ve görmek için ömrümüzü harcadığımız gücümüzün üzüldüğü o pozitifi görürsün arkadaşım
Tabi ondan sonrası için de Zaten yaşayarak görmüş olacaksın neler olacağını
Şuan ben de transfer olmayı bekliyorum
Ve tuttuğunda ne olacağıyla ilgili Hiç bir fikrim yok
Sağlıkla o haberi alalım elbet bi şekilde yoluna girecektir
Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar gelecek ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama aklımda bazı sorular var kısmet olur tutarsa. tuttuktan sonra aşamalar nelerdir maliyeti oluyor mu. özelde yaptıracağız tedavi için 9000 bin civarı fiyat söylediler ama sonrasını merak ediyorum
Bebek tuttuktan sonra diyorsan normal doktor takiplerin olacak baslarda 2 haftada bir sonra sorun olmazsa ayda 1 cagirir. Insallah tutunur ve sorunsuz hamilelik yasarsin. Arada bir testlerin olacak ikili uclu test dedikleri kan degerlerine bakilir kansizlik vs. Cikmasin diye. Saglik ocagina kaydini actir. Ilk gebeliktr asilar takipler var duzenli. Sonrasinda bebek doguncada asilari olacak saglikocaginda.

Merhaba. Allahın izniyle bebiş inşallah tutsun sonra "heeeyy ben hamileyim beni neler bekliyor" diye güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah. Arkadaşların dediği gibi, sonrasını düşünmeyin her zaman ana odaklanın. Vücudumuzun bir dili olduğunu ve bizi anladığını düşünüyorum. Yumurta toplama işleminden önce yumurtalarımla konuşup onları "akıllı olmaları ve beni üzmemeleri" konusunda uyarmış biri olarak, transfer günü bebeğimi almaya, onu evimize götürmek üzere merkeze gittiğimi düşündüm hep. O şekilde hayal ettim ve ilk defa içimde olduğunu bildiğim için transferden sonra da bebeğimle her gün konuşup ona ne kadar ihtiyacım olduğunu anlattım, güçlü olmasını istedim.. Demem o ki, tedavi süresince hep pozitif olun, beslenmenize ve sağlığınıza dikkat edin ve Allah' a teslim olun... Görün bakın her şey nasıl güzel olacak..

Ücret konusu merkezler arasında değişiklik gösteriyor olsa bile, bize hep yaklaşık fiyatlar vermişlerdi. İlaçlarla beraber 10.000 Tl yi geçti. Allah madden de manen de yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Back
X