Tup bebek tutunma şansi

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.917
158
Merhaba habimlar. Doktor normal sans olarak herkese yuzde 30 diyor ama ptg yapilirsa sans yuzde 60 a kadar yukselir dedi. Suan transfer asamasindayim kisirlik sorunum yok.
Adetle birlikte tedaviye basladim. Ama ilac olarak fazla bisey vermedi tek progynova verdi ostrojen hormonu.. gunde 3 sefer . Dusuncelerinizi alabilirmiyim

Merhaba habimlar. Doktor normal sans olarak herkese yuzde 30 diyor ama ptg yapilirsa sans yuzde 60 a kadar yukselir dedi. Suan transfer asamasindayim kisirlik sorunum yok.
Adetle birlikte tedaviye basladim. Ama ilac olarak fazla bisey vermedi tek progynova verdi ostrojen hormonu.. gunde 3 sefer . Dusuncelerinizi alabilirmiyim
Ptg yapılırsa demişsiniz o ne oluyor acaba

Yüzde 50 diyorlar internette bazı sitede yüzde 40 bazısında yüzde 60 diyor. Birde 35yaş altında 50-60 diyorlar yaş büyüdükçe oran düşüyormuş.

%30 cik saçma değilmi ya hiç bir işlem önerisinde bulunmadan %70tutunma şansı var demişti benim doktorum 10 kadına yapıyorum 7si pozitif sonuç alıyor demişti %30asilama için verilen bir değer

Aynen canım bencede çok doğru yüzde 30 aşılama için tüp bebek okasar düşük olsa başaçka bir yöntem çıkardı kimse yaptırmazdı bu kadar maddi manevi zorluğa karşı
Ayy insaallah kizlar... doktor transfer icin bana nedense az ilac verdi gibi geliyor o yuzden herkese soruyorum ne verdi ilac olarak diye

Progestan estrofem oksapar vermişti tranferden 3 gün önce baslatti
Dogal siklus mu ?
Ben adetle ayni gun basladim "progynova " transferden birkac gun kalada progesteron vercem dedi. Tek bu 2si yani. Bak sende 3 hap saydin 😁
Bende niye tek 2 varki

Adetten 21 gun sonra transfer dedi asagi yukari

Bilmiyorm ki canım senin ilaçları adını söylemiştin geçenlerde hatırladım ama doktora sorsaydın bi normal mi diye

Dogal siklus mu ?
Ben adetle ayni gun basladim "progynova " transferden birkac gun kalada progesteron vercem dedi. Tek bu 2si yani. Bak sende 3 hap saydin 😁
Bende niye tek 2 varki

Adetten 21 gun sonra transfer dedi asagi yukari
Adetin ikinci günü başladık biz 12 gün gonal f kullandik 3 gün yumurta catlamasin diye bir iğne kullandım sonra benim rahim duvarım çok inceydi onun için estrofem kullandım günde 3 defa gece 2 tane vajinal yoldan progestan uzun bir cubukta jel tarzindaydi vajinal olarak sabah akşam kullandım oksapar da kan sulandirici iğne herkese göre ilaçlar değişiyor

Adetin ikinci günü başladık biz 12 gün gonal f kullandik 3 gün yumurta catlamasin diye bir iğne kullandım sonra benim rahim duvarım çok inceydi onun için estrofem kullandım günde 3 defa gece 2 tane vajinal yoldan progestan uzun bir cubukta jel tarzindaydi vajinal olarak sabah akşam kullandım oksapar da kan sulandirici iğne herkese göre ilaçlar değişiyor

Back
X