- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Translokasyon1521
Canım senin sonucun pozitifti dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah anladim simdi baktim kan pihtisini onlemek icinmis oksapar.Adetin ikinci günü başladık biz 12 gün gonal f kullandik 3 gün yumurta catlamasin diye bir iğne kullandım sonra benim rahim duvarım çok inceydi onun için estrofem kullandım günde 3 defa gece 2 tane vajinal yoldan progestan uzun bir cubukta jel tarzindaydi vajinal olarak sabah akşam kullandım oksapar da kan sulandirici iğne herkese göre ilaçlar değişiyor
Evet cok.sukur pozitif oldu 30cu haftadayim ikiz bekliyorumCanım senin sonucun pozitifti dimi
Evet cok.sukur pozitif oldu 30cu haftadayim ikiz bekliyorum![]()
Hayır bize yasaklamisti doktor canım transferden 2 gün öncesine cinsel perhiz verdi pozitif sonuç alincada ilk 3 ay daha yasaktı ikiz olduğu için 25ci haftaya kadar serbest sonra gene yasakladiBir sorum daha var transfer asamasindayken iliskiye girmek serbest dimi ?
Sağol canım benim ins sizlerede nasıp olur bu güzellikler allah gonlunuze göre versinAy ne güzel canım sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşAllah![]()
Sağol canım benim ins sizlerede nasıp olur bu güzellikler allah gonlunuze göre versin
Evet gayet normal 3 cü aya kadar kullandım o yüzden ins pozitif sonuç alirsan sakın ilaçları pat diye birakmaAmin canım benimcanım oksopar iğne kullanıyormusun göbeğim mosmor oldu iğnelerden sizdede oldumı
Benim transfere daha iki hafta var kizbHayır bize yasaklamisti doktor canım transferden 2 gün öncesine cinsel perhiz verdi pozitif sonuç alincada ilk 3 ay daha yasaktı ikiz olduğu için 25ci haftaya kadar serbest sonra gene yasakladi![]()
Evet gayet normal 3 cü aya kadar kullandım o yüzden ins pozitif sonuç alirsan sakın ilaçları pat diye birakma
Ya benim hemşirem vardı sürekli what sapdan konuşurduk ona sorardim böyle şeyleri oda doktora sorup bana dönerdiBenim transfere daha iki hafta var kizbbanada yasak degildir herhalde
![]()
Bir gün sağdan bir gün soldan öneriyorlar canım aynı yerden üst üste yapma gobekliginn 3 4 parmak ötesinden bir gün daha bir gün sola uygulaYok canım bırakmam çok hassasım ilaçlar konusunda çok dikkat edyorum dünki iğneden sonra şişti sabah baktım mosmor olmuş merak ettim canım birde morarın yerin üstünden yapılınca bugün gene bşey olurmu
Bir gün sağdan bir gün soldan öneriyorlar canım aynı yerden üst üste yapma gobekliginn 3 4 parmak ötesinden bir gün daha bir gün sola uygula
Olucak o kadar canım normalmis böyle morluklarAynen canım öyle yapıyorum ama protulex te var canım birinden biri mor yere denk geliyor gibi![]()
Olucak o kadar canım normalmis böyle morluklar