Tup bebek tutunma şansi

Adetin ikinci günü başladık biz 12 gün gonal f kullandik 3 gün yumurta catlamasin diye bir iğne kullandım sonra benim rahim duvarım çok inceydi onun için estrofem kullandım günde 3 defa gece 2 tane vajinal yoldan progestan uzun bir cubukta jel tarzindaydi vajinal olarak sabah akşam kullandım oksapar da kan sulandirici iğne herkese göre ilaçlar değişiyor
Ah anladim simdi baktim kan pihtisini onlemek icinmis oksapar.
Benim transfer tedavisi adet ile birlikte basladi. Asilamadan bahsetmiyorum canim

Amin canım benim 🙏🥰 canım oksopar iğne kullanıyormusun göbeğim mosmor oldu iğnelerden sizdede oldumı

Yok canım bırakmam çok hassasım ilaçlar konusunda çok dikkat edyorum dünki iğneden sonra şişti sabah baktım mosmor olmuş merak ettim canım birde morarın yerin üstünden yapılınca bugün gene bşey olurmu

Yok canım bırakmam çok hassasım ilaçlar konusunda çok dikkat edyorum dünki iğneden sonra şişti sabah baktım mosmor olmuş merak ettim canım birde morarın yerin üstünden yapılınca bugün gene bşey olurmu
Bir gün sağdan bir gün soldan öneriyorlar canım aynı yerden üst üste yapma gobekliginn 3 4 parmak ötesinden bir gün daha bir gün sola uygula

Aynen canım öyle yapıyorum ama protulex te var canım birinden biri mor yere denk geliyor gibi 🤷‍♀️

Back
X