• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Ve Aşilama Ücretleri

hulya53yonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
9
0
86
Manisa
benim öğrenmek istediğim bazi konular var bunlar tüp bebek yaptirmak için ücretler ne kadar ayrica tüp bebek yaptirmak için 3 kere aşilama yaptirmiş olmak bir şartmi ,aşilamayi ssk karşiliyormu karşiliyorsa yüzde kaçini,karşilamiyorsa aşilama ne kadara oluyor tutma olasiliği yüzde kaç ,,ve ssk karşilamiyorsa ayrica tüp bebek yaptirmak kaça mal oluyor .bilen varsa lütfen yardimci olun

merhaba ,ben aslında sorunun cevabını bilmiyorum ama kendimi anlatayım belki bi fikir verir.ben rapor almadan cebimden yaptırdım.ilaçları dahil karnesiz kendi paramla aldım özel bi merkezde ilaç hariç 4bin verdim.ilaçta 600+150 ödedim

merhaba ,ben aslında sorunun cevabını bilmiyorum ama kendimi anlatayım belki bi fikir verir.ben rapor almadan cebimden yaptırdım.ilaçları dahil karnesiz kendi paramla aldım özel bi merkezde ilaç hariç 4bin verdim.ilaçta 600+150 ödedim

peki sigortasiz tüp bebek yaptirmak için 3 sene evli olma ve daha önceden 3 kere aşilama yaptirmiş olmak şartmi biliyormusunuz

sigortadan yararlanmadan tabiki hicbir sart yok tup bebek yaptirmak icin kari kocanin imzasi olmasi yani evli olmak lazim sadece diye biliyorum
asilama ve kac yillik evli oldugun onemli degil

Back
X