- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin benim ablam tam 10 sene uğraştı düşükler, tüp bebekler, kalp atışı alınamadığı için sonlanan gebelikler artık herşeyden umudunu yitirmişti ki hamile olduğunu öğrendi hayatımıza bembeyaz pembe yanaklı, çekik gözlü bir kız giriverdi, şuan 7 yaşında ve ablam 3. çocuğuna hamile üçüde doğal yollardan iğnesiz ilaçsız tedavisiz, Rabbim ol der ve olur üzülmeyin lütfen4 . Tüp bebek denemem de sağlıklı embriyo bulunamamasıyla Sona erdi . Şimdiye kadar hep ayağa kalkmasını bildim . Ama artık kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum , canım çok yanıyor . İlk denememde pgt yaptırmadan transfer olmuştum ve minik mucizem 9. Haftaya kadar benimle yaşadı . Sonrasında kanamalar kürtajlar . Ama o 9 haftada hissettiğim duygular sonsuz bir denizdi . Şimdiyse içim bomboş . Geleceğe dair hayal kurmaktan korkar oldum . Çok yıprandım yoruldum bittim artık . Nasıl artık normal sağlıklı bir insana döneceğimi bilmiyorum . İyi şeyler duymaya artık çok ihtiyacım var . Yüreğimi sıkıyorlar adeta . Ümidim kalmadı artık .