Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım tek embriyo transferi yapıldı fakat bugün doktor kontrolünde çift kese göründü bu olağan bı durum mu
Ve hamileligin 6. Haftasindayim kalp atışı duyulmadi bu normal mi
Merhaba ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım tek embriyo transferi yapıldı fakat bugün doktor kontrolünde çift kese göründü bu olağan bı durum mu
Başıma gelmedi ama transfer olduğum dönem çok araştırma yapmıştım bi makalede böyle bi durumun nadir de olsa yaşanabilecegi yazıyordu. Transfer edilen embriyo rahimde hücrelere ayrılmaya ve bölünmeye devam ediyor bazen kendi içinde bir dollenme daha gerçekleşiyor ve tek yumurta ikisi denilen durum ortaya çıkıyor gibi bisey yazıyordu yanlış hatirlamiyosam ama yaşanmış örnekleri varmış yani. Birde o haftalarda kalp atışı duyulması zor çok minik ancak ultrason ekranında pıt pıt atışını görebilirsiniz