Tüp bebek ve cinsellik

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Arkadaşlar iğne sürecinde opu öncesi ilişkiye girilmesin deniyor. Peki sorun sperm mi yoksa orgazm olmak mı? Yani libidosu yüksek biri değilim ama yumurtalar büyüdükçe aşırı istek oluştu. Kendini tatmin edebiliyor muyuz eşimiz olmadan? 🙈🙊

Korunarak birlikte olabılırsınız biz öyle yapmıştık doktor da öyle önermıştı

Keşke kimsenin aklına uymasaydım. Orgazm olmak yumurtalığın kan akışına zarar veriyormuş. Hatta yumurtanın erken çatlamasına sebep oluyormuş ama doktora da kızgınım en ufak bir uyarıda bulunmadi bu konuda.

Yumurtalar catlayinca ne oluyor tum tedavi basa mi donuyor catladigini nasil anladiniz
Ateşim yükselmişti ve iki gün öncesinden yumurtlama akintim oldu. Normal ovulasyonda yumurtlarken olan tüm belirtileri yaşadım. Üçü çatlamış gerçekten dördü kurtuldu. Dördü de dollendi hayırlısı. Zaten az yumurtam oluyor.

Ay yumurta toplama nasıl yapıldı çok korkuyorum da ben:<
Hiç korkulacak bir şey yok. Ben iki kez yasadım.ilkinde en ufak sancim yoktu.ikincide adet sancisi gibi oldu. Uyanırken ağrı kesici yapmışlar geçti o da. Anesteziden korkardım . En tatlı uyku .odama çıkarılınca mışıl mışıl uyudum. Beni iğne sureci daha çok zorladı

Hiç korkulacak bir şey yok. Ben iki kez yasadım.ilkinde en ufak sancim yoktu.ikincide adet sancisi gibi oldu. Uyanırken ağrı kesici yapmışlar geçti o da. Anesteziden korkardım . En tatlı uyku .odama çıkarılınca mışıl mışıl uyudum. Beni iğne sureci daha çok zorladı
Cok gecmis olsun insallah bizimde oyle gecer

Back
X