• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve cinsellik

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
840
336
18
30
Merhaba kızlar, konu olarak açmakta çok kararsız kaldım ama sormadan da edemiyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım doktorum ilişki ile ilgili bi yasak koymadı ama kendim rahat edip bu konuyu aşamıyorum nedense. Tedaviyle hamile olup doktoru yasak koyan ya da süre veren var mı aranızda acaba 🫠🌸

Gecen sene ben de tüp bebekle hamile kalmıştım, doktor yasaklamıştı bize.. süre olarak galiba ilk 10 hafta diye hatırlıyorum.

Ben şahsen bu dönemde ilişki yaşamadım ama benim özel durumlarım da oldu...Doktora açıkça sorduysan o da sorun yok dediyse yaşayabilirsin bence.Yine de temizliğe enfeksiyona dikkat et.

Merhaba kızlar, konu olarak açmakta çok kararsız kaldım ama sormadan da edemiyorum. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım doktorum ilişki ile ilgili bi yasak koymadı ama kendim rahat edip bu konuyu aşamıyorum nedense. Tedaviyle hamile olup doktoru yasak koyan ya da süre veren var mı aranızda acaba 🫠🌸
Benim düşük riski olduğu için 25 haftaya kadar yasaktı ama normal yolla hamile kalanlara bile doktorlar ilk üç ay onermiyoroar

Back
X