- Konu Sahibi unicorncum
-
canımm yaşın çok genç,merhaba kızlar 1 yıldır buraya yazılanları okudum içimde hep umudum vardı eşiminde sperm testinden sonra gittikçe azaldı.Doktorlar tüp bebek öneriyorlar.ben 25 yaşında pcosluyum.Bir haftadır kabullenmeye çalışıyorum fakat olmuyor yapamıyorum bi gülüyosam iki ağlıyorum.Medicalpark ta iyi bir doktor buldum.Ben aşamaları doktorları değil de kendinize mental anlamda neler yaptıgınızı merak ediyorum.İşi bırakmayı düşünüyorum bu sürecte izin almam cok sıkıntı olacağı için. 1 kasımda doktor randevumuz var bakalım bizi neler bekliyor.Lütfen bana nasıl ayakta kaldıgınızı anlatın güclü kadınlarr :)
önyargılı degilim sadece öğrendiğimde üzüldük eşimle ve eşim hala üzgünAnlamadığım şey neden tüp bebege karşı bu kadar ön yargılısınız neden kötü bişeymiş gibi yaklasıyosunuz 23 yaşındayım 3. Tüp bebek deneyimim bişeyi istiyosak çabalamak gerekir tüp bebekte bunun en büyük örnegi
Toplumda tüp bebege kötü gözle bakan ayıpmış gibi yaklaşan çok cahil insan var ama bunları görmezden gelin
kesinlikle öyle hayatım boyunca yaptıgım icin asla pisman olmayacagım bir sürec olucak :))Şu anki sürecin olumsuz yanlarına değil fakat uğruna çaba harcadığınız şeyin bir gün gerçek olunca yaşayacağınız hisleri düşünüp kendinize güç verin. Ben öyle yapıyorum. Elbette çok üzüldüğüm zamanlar oldu ve yine olabiliyor. Hepimiz insanız, bu süreçte yalnız değilsiniz. En güzel zamanda mucizenin sizi bulacağına inanın. Teslimiyet hissi insanı teselli ediyor. Yaşınızın genç olması da sizin için avantaj, bunu bir süreç gibi düşünün ve pozitif şeylere odaklanın derim
medicalpark göztepe canıım. aslında kabullenme derken onu duydugun an otomatik yükleniyor zaten sadece psikolojik acıdan kendinize neler yaptınızcanımm yaşın çok genç,
bısmıllah de ve başla ..
ben 4 yıllık evlıyım, 3bucuk yıldır bebek meselsının ıcındeyız :)
aşılama,yumurta takıbı vs, artık tüp süreciindeyiz.
kabullenme gıbı bır sureç olmadı bende , tek yeşayan ben degılım bınlerce kişi var ..
inşallah sonucum pozıtıf olurda yavruma kavuşurusum hayırlısı ıle .. tek dusuncem bu şuanda ..
iş bırakma söyle süreçte sana belkı yardımcı olurlar .. ben konustum anlayışla karşıladılar .
nerde tedavı goreceksın?
Kabullenme dediğiniz psikolojik durum için de ayrıca sizinle empati yapabiliyorum. İnsan bazen kendini her şeyi sorgularken buluyor, bazı insanlar dünyanın en doğal imkanı olarak buna sahip olurken ben neden bunu yaşıyorum, ne zaman sonlanacak, bütün çabalarımın bir karşılığı olacak mı? ben de bunları yaşadım, yaşamadım desem yalan olur. Bu düşüncelerim de tüp bebekle ya da bu sürece başlamış insanları kötü olarak düşündüğüm için değil hiçbir zaman böyle şeyler düşünen bir insan olmadım. Her şey Allahtan, iyi ki böyle tedaviler var. Sizin de demek istediğiniz sanırım kafanızdaki kendinize yönelik bu sorgulamalar. Biz de böyle sınanıyoruz demek ki. Umarım süreciniz en iyi şekilde geçer ve mutluluğa kavuşursunuz :)kesinlikle öyle hayatım boyunca yaptıgım icin asla pisman olmayacagım bir sürec olucak :))
hadı ınsallaahhh hayırlı olsun surecın,medicalpark göztepe canıım. aslında kabullenme derken onu duydugun an otomatik yükleniyor zaten sadece psikolojik acıdan kendinize neler yaptınız
Üzülecek hiç bişey yokönyargılı degilim sadece öğrendiğimde üzüldük eşimle ve eşim hala üzgün
merhaba canım rapor için bir şey sormak istiyorum internette Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak, Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK'lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak, Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak şartı yazıyor. Acaba farklı bir şart gerekiyor mu yada illaki bu şartlar mı olması gerekiyor?Raporlu mu raporsuz mu tedavi olacaksınız arada fark oluyor çünkü raporlu oluruz derseniz size rapor çıkartma kolaylığı sağlayabilirler çok güzel ilgileniyolar bu konuda. Bana verilen fiyat formunu size özelden atayım
Medicalpark ta yapıcaksanız raporda her türlü kolaylık sağlıyorlar eğer sorun çıkarsa onun içinde bir şey yazılabiliyor.merhaba canım rapor için bir şey sormak istiyorum internette Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak, Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK'lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak, Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak şartı yazıyor. Acaba farklı bir şart gerekiyor mu yada illaki bu şartlar mı olması gerekiyor?
Merhaba bana da gönderir misiniz bende amh değerim 0.03 ne olacak bilmiyorum benzer psikolojiler yaşadım Allah herkese yardım etsinRaporlu mu raporsuz mu tedavi olacaksınız arada fark oluyor çünkü raporlu oluruz derseniz size rapor çıkartma kolaylığı sağlayabilirler çok güzel ilgileniyolar bu konuda. Bana verilen fiyat formunu size özelden atayım
Doktorunuzu araştırdınız mı nasıl seçtiniz acaba isim verebilir misiniz bende Bahçeciye gitmek için arama yapıyordum siz orayı neden bıraktınız aklımda şüphe oluştu memnun mu kalmadınızmerhaba kızlar 1 yıldır buraya yazılanları okudum içimde hep umudum vardı eşiminde sperm testinden sonra gittikçe azaldı.Doktorlar tüp bebek öneriyorlar.ben 25 yaşında pcosluyum.Bir haftadır kabullenmeye çalışıyorum fakat olmuyor yapamıyorum bi gülüyosam iki ağlıyorum.Medicalpark ta iyi bir doktor buldum.Ben aşamaları doktorları değil de kendinize mental anlamda neler yaptıgınızı merak ediyorum.İşi bırakmayı düşünüyorum bu sürecte izin almam cok sıkıntı olacağı için. 1 kasımda doktor randevumuz var bakalım bizi neler bekliyor.Lütfen bana nasıl ayakta kaldıgınızı anlatın güclü kadınlarr :)
TabiMerhaba bana da gönderir misiniz bende amh değerim 0.03 ne olacak bilmiyorum benzer psikolojiler yaşadım Allah herkese yardım etsin
Size mesaj atamıyorum siz bana atınMerhaba bana da gönderir misiniz bende amh değerim 0.03 ne olacak bilmiyorum benzer psikolojiler yaşadım Allah herkese yardım etsin
Mesaj attımSize mesaj atamıyorum siz bana atın
doktorumu bi tavsiye üzerine buldum cidden cok iyi sonuc almıslar.Ben bahceciye hic basvurmadım ilk doktorum medicalpark göztepe nur dokuzeylül olucakDoktorunuzu araştırdınız mı nasıl seçtiniz acaba isim verebilir misiniz bende Bahçeciye gitmek için arama yapıyordum siz orayı neden bıraktınız aklımda şüphe oluştu memnun mu kalmadınız
Merbaba bugun 3cu transferimi oldum. Tüp bebekden once o kapiya hiç uğramayacağimi sanirdim. Tup bebek trdavisine başladikdan sonra ise ne kadar çok bu tedaviyi alan kadinlarimiz olduğunu gördüm. Dunyanin sonu değil. Bu da bir tedavi yontemi. Bir sorun var ve doğal yollarla embriyolar oluşmuyor o yuzden yardimci tipdan yararlaniyoruz. Maddi kismi sorun degilse başka şeyleri hiç duşunme. Tup bebek de bir tedavi sadece maliyiteti biraz yuksekmerhaba kızlar 1 yıldır buraya yazılanları okudum içimde hep umudum vardı eşiminde sperm testinden sonra gittikçe azaldı.Doktorlar tüp bebek öneriyorlar.ben 25 yaşında pcosluyum.Bir haftadır kabullenmeye çalışıyorum fakat olmuyor yapamıyorum bi gülüyosam iki ağlıyorum.Medicalpark ta iyi bir doktor buldum.Ben aşamaları doktorları değil de kendinize mental anlamda neler yaptıgınızı merak ediyorum.İşi bırakmayı düşünüyorum bu sürecte izin almam cok sıkıntı olacağı için. 1 kasımda doktor randevumuz var bakalım bizi neler bekliyor.Lütfen bana nasıl ayakta kaldıgınızı anlatın güclü kadınlarr :)
tüp bebek yapabilecek kadar şanslı olamıyor bazılarımız. Hiç umut vaat etmeyen hastalar var. Yumurtalarım bozuk ama hala üretebiliyorum da tedavi görebiliyorum diye şükrediyorummerhaba kızlar 1 yıldır buraya yazılanları okudum içimde hep umudum vardı eşiminde sperm testinden sonra gittikçe azaldı.Doktorlar tüp bebek öneriyorlar.ben 25 yaşında pcosluyum.Bir haftadır kabullenmeye çalışıyorum fakat olmuyor yapamıyorum bi gülüyosam iki ağlıyorum.Medicalpark ta iyi bir doktor buldum.Ben aşamaları doktorları değil de kendinize mental anlamda neler yaptıgınızı merak ediyorum.İşi bırakmayı düşünüyorum bu sürecte izin almam cok sıkıntı olacağı için. 1 kasımda doktor randevumuz var bakalım bizi neler bekliyor.Lütfen bana nasıl ayakta kaldıgınızı anlatın güclü kadınlarr :)
Ben ilk denememin sonucunu 2 gün önce negatif olarak aldım. Test sonucunu alınca önce sustum içime kapandım, sonra dayanamadım gece ağlamaya başladım ama 2. gün uyandığımda tüm üzüntülerimi yaşadım bitirdim olarak kabul ettim çünkü bu yaşanan şeyin de illaki vardır bir sebebi, Allah korusun ya pozitif görüp havalara uçup ilerleyen zamanda farklı sorunlarla karsilassaydik?? Zaten hayatta bu değil mi her yanı cevapsız sorular :) bence asla işini bırakma daha çok kafanı dağıtacak aktiviten olmalı hepimizin hakkında hayırlısı olsunmedicalpark göztepe canıım. aslında kabullenme derken onu duydugun an otomatik yükleniyor zaten sadece psikolojik acıdan kendinize neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?