arkadaşlar bende microenjeksiyon yaptırdı hatta dün transferim oldı tedavinin başından beriherşey çok güseldiii...6 yumurta aldılar 5 döllendi ve 2 yumruta transferi oldu dün transefer için hastaneye 1 de gittim saat 3 gibide sanırım transfere aldılar bu arada ben sürekli su içtimm.....ama biraz fazla içitimmmmm sonra birazını yaptım su içmeye devam ettim....neyse heycandan olsa gerek dahada fazla tuvaletim geldi işlemi doktorum yaparken hemşire kasığıma bastırdı o bastırdı ben isyan ettim çok güsel 2 embriyo koydularrrrrrrrr................hatta doktorum çok başarılı geçti dedi....ama ben transferden yajlaşık 10 dk.sonra tuvaletimi yapmak istedim........gerçi işlem biter bitmez yapacaktım ama imkanım yoktu ..neyse sürgü verildi çok tutuğumdan ıkındım biraz tuvaletimi yaparken çünki. o kadar tuvaletim olmasına rapmen yapamdım sonrada 2-3 dk.ile annem sürgü koydu altıma .......gülmeyin ama şimdi diyorum ya bişey olduysaa.........hemşire hiç bişey olmaz dedi... o kadar basit değil dedi ama endişe duyuyorum yaaa...sizdede böle bişey oldumuıuu